Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #288108   ZILVA von jurasemia
 10 Bir 2011 13:42
abachi šarvuotasis kietmedis 65mm 12,7-13,7g plaukiantys
Paveikslėlis
Paveikslėlis
abachi šarvuotasis kietmedis 80mm 25,2g plaukiantis
Paveikslėlis
 #288754   Arvidys
 14 Bir 2011 22:08
PRobe, tikras malacius, atrodo super ;-var-var. Isvaizda prilygsta elitines klases vobleriams, o gal net geresni!!!?
 #289616   ZeMeR
 20 Bir 2011 09:19
Gražu ;-)
 #289801   Masaidas
 20 Bir 2011 20:08
Sveiki!
Seniai cia jau nebuvau,vis to laiko truksta.Darbas ir valdiskam darbe ir aisku namuose su vobleriais.Stai nauji mano darbai,tikiuosi neisdesit i suns dienas :) Paveikslėlis,Paveikslėlis,Paveikslėlis,Paveikslėlis,Paveikslėlis,Paveikslėlis,Paveikslėlis,Paveikslėlis,Paveikslėlis,Na o cia reklaminiai ,Paveikslėlis,Visi Slaideriai po 30 gr. +- keli gr. .Darau ir su vardiniais uzrasais pvz.,Paveikslėlis,Paveikslėlis.Turiu ir dar kai ka,bet jau kita karta :)
 #289808   ZILVA von jurasemia
 20 Bir 2011 20:21
Masaidas rašė:Sveiki!
Seniai cia jau nebuvau,vis to laiko truksta.Darbas ir valdiskam darbe ir aisku namuose su vobleriais.Stai nauji mano darbai,tikiuosi neisdesit i suns dienas :)
;-var-var. chi chi chi į šuns dienas , prajuokinai , negaliu... - gražūs , aukšto lygio darbai ;uolrait ... šiaip neseniai pats kaip tik susileidau ketvertą Švyturio Baltijos į save ir pabandžiau padaryt , pafolginti trejetą klouninių super rėkiančių su mėlyna folga suomių stilium , kažkaip man šiemet mėlyna su oranžo pilvu labai gerai spalva dirba ....gaila mano fotikas dabar Amerikontijoj Majamio paplūdimiuose ,,dirba" , tai nufotkint nėr su kuo ....
 #289815   Masaidas
 20 Bir 2011 20:41
ZILVA von jurasemia rašė:
Masaidas rašė:Sveiki!
Seniai cia jau nebuvau,vis to laiko truksta.Darbas ir valdiskam darbe ir aisku namuose su vobleriais.Stai nauji mano darbai,tikiuosi neisdesit i suns dienas :)
;-var-var. chi chi chi į šuns dienas , prajuokinai , negaliu... - gražūs , aukšto lygio darbai ;uolrait ... šiaip neseniai pats kaip tik susileidau ketvertą Švyturio Baltijos į save ir pabandžiau padaryt , pafolginti trejetą klouninių super rėkiančių su mėlyna folga suomių stilium , kažkaip man šiemet mėlyna su oranžo pilvu labai gerai spalva dirba ....gaila mano fotikas dabar Amerikontijoj Majamio paplūdimiuose ,,dirba" , tai nufotkint nėr su kuo ....
Dekui kad ivertinai -:saliut
Istikruju tai daug prakaito praliejau kol tokie gavosi :)
Keletas i Suomija iskeliavo,manau gal pakramtys rimtos lydekaites,bus geras isbandymas :)
 #289849   Masaidas
 20 Bir 2011 21:22
Sorry vyruciai!
Kaz ka ne taip padariau,paspaudus ant nuotraukos dar ir nuogu bobu kruva meta :).Tai jeigu moderatoriai istrins zinute tai naujai ideciau jau be grazuoliu ;uolrait Lyg ir supratau klaidele :)
 #289874   ZeMeR
 20 Bir 2011 22:22
Masaidai kietai! ;-var-var.
 #289905   PRobe
 21 Bir 2011 07:47
Masaidas rašė:Sorry vyruciai!
Kaz ka ne taip padariau,paspaudus ant nuotraukos dar ir nuogu bobu kruva meta :).Tai jeigu moderatoriai istrins zinute tai naujai ideciau jau be grazuoliu ;uolrait Lyg ir supratau klaidele :)
Masaidai ;-var-var. kai gražus darbai tai mergos netrugdo :-D
 #289920   ZILVA von jurasemia
 21 Bir 2011 08:42
Masaidas rašė:Sorry vyruciai!
aš galvojau tu čia special pavarei , kad pritraukti ...šiaip , kad mergičkas meta gerai , o jei mestų ...na ne mergičkas tada , gal ką nors ir pagalvočiau itin madingai - cha cha cha cha cha .....
 #290101   Masaidas
 21 Bir 2011 20:28
Dėkoju Vyručiai
Jusu įvertinimas man labai svarbus :beer'2
Turiu ir įdomesniu darbu ,tik užbaigti reikia ir fotkes padaryt.
Beje visus juos galima nupirkti,arba užsisakyti vardinius,įvairiom progom
Dedasi bet koks logo ar firmos pavadinimas ir visi jie dirbantys su kuriais galima žvejoti :grin:
Sendiena su bendradarbiu padarėm su degančiom raudonom akim,suveikiantį nuo šviesos,tai žiūrėsim kaip gausis :)
 #291509   Vegys
 28 Bir 2011 22:41
Liuks atrodo !
Ar jau buvot aprašę kaip tuos barškučius įdedat ? Ar tai paslaptis ? :)
 #291681   Masaidas
 29 Bir 2011 19:35
Puikiai gaunasi probe :gutgut ;-var-var.
Beje barskuciai labai paprastas dalykas,tai metaline tutele arba vamzdelis nuo radio antenos,i vidu idedi sratelius ir vamzdelio galus uzklijuoji,padarai ertme masale ir istatai ir balansuoji,balansuoji,balansuoji !:nujop...! :grin:
 #291685   SauliusM
 29 Bir 2011 19:57
ne nu uzmuset mane galutinai. Masaido tai atlikimas fantastinis. dekupazas kaip suprantu? ir mergaites irgi grazios, ant vobleriu ju fotkes perkelinet reik ;-var-var. :lol: isvis nerealus vobleriai butu.
o Probe paskutiniai du darbeliai tai toks vaizdas butent tai ka daktaras lydekai israse. ir dydis, ir forma, ir mase. spalvos irgi tokios prie kibesniu :gutgut
o vital tai kaip suprantu jackson trout tune toks prie megemesniu vobleriu turetu but?
 #291696   cesius
 29 Bir 2011 20:26
[quote="SauliusM"] tai toks vaizdas butent tai ka daktaras lydekai israse. ir dydis, ir forma, ir mase.quote]
Drysciau nesutikt, manau treita comu damesciau jiems, cia ale tokie pavasarinukai , kai melaciaus *pyp* ::hai-bai
 #291701   SauliusM
 29 Bir 2011 20:50
cesius rašė:
SauliusM rašė: tai toks vaizdas butent tai ka daktaras lydekai israse. ir dydis, ir forma, ir mase.quote]
Drysciau nesutikt, manau treita comu damesciau jiems, cia ale tokie pavasarinukai , kai melaciaus *pyp* ::hai-bai
cesiau, sakiau du paskutiniai, tai paziurek, anys gi po ~13cmkur jau ten dametinesi daug. permazi nebus.
o tie kur po ~9 cm tai upinei tipo Nemuno ar Neries lydekai pats gazas. ir slakiui butu liuks, tik jau biski gaila toki slakiam kist butu. nebent labai gerai pazystamoj vietoj.
aisku rekordinem lydekom galima ir didesnius, bet sitie tai cia tokiom dazniausiai kimbanciom lydekom
 #291702   SauliusM
 29 Bir 2011 20:52
PRobe rašė:Iš drebulės 12,8cm. 17gr. su barškučiais
Paveikslėlis
o va sito tai ne tik dydis ir svoris, bet ir spalva super super. ale natural brown is pontoon21 ;-var-var.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė