antra diena sedziu ivairiuose forumuose, sprendziu klausima - reikia man jos ar ne???? 

Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
Tavo vietoj nežiūrėčiau į ją. Geriau jau Kukuruzeris. Tu gi ne Skridžas, kad Volvą rinktumeis. O atsiliepimai tikrai ne patys geriausi apie jas. Nors rimtas remontas visoms apynaujėms davalnai brangus.vava rašė:antra diena sedziu ivairiuose forumuose, sprendziu klausima - reikia man jos ar ne????
koks apynaujis? 2004m!Vitolis rašė: Nors rimtas remontas visoms apynaujėms davalnai brangus.
Nesuprantu as tokiu 'dzipu' paskirties ... draugelis labai svaigo del ML'o, tai nusipirko, bet po keliu dienu suprato, kad nafik jam tokia masina.... ne del dideliu sanaudu ar panasiai, o tiesiog 'nelipo' toks variantas padidinto hecbeko..... jei turi galimybe- paprasyk pasivazineti pora dienu kazka panasaus, kad nesuinvestuot i 'svajone', o poto galvot kaip ja parduot.vava rašė:kas ka galetu paporint apie Volvo XC90 (benzas, 2,5l)?
pvz tribeca, pusbrolis turi, tiesa kazko paskyt negaliu, nes pirko nauja, ir vairuotojas jis kulturingas, masina mato tik asfalta.deila123 rašė:Yra panašiu analogisku pasirinkimu.
Gal gali parodyt hečbeką su 220 mm prošvaisa ? Jei negali - va tau ir atsakymas.Wytux rašė:Nesuprantu as tokiu 'dzipu' paskirties ... <...> 'nelipo' toks variantas padidinto hecbeko.....
outbackVegys rašė:Gal gali parodyt hečbeką su 220 mm prošvaisa ? Jei negali - va tau ir atsakymas.Wytux rašė:Nesuprantu as tokiu 'dzipu' paskirties ... <...> 'nelipo' toks variantas padidinto hecbeko.....
Speju, kad vava ne del prosvaisos ziurisi sita paparata, o mano postas buvo apie tai, kad zmogus n metu svaigo, kaip nori kazko panasaus, o kai gavo - tai nusivyleVegys rašė:Gal gali parodyt hečbeką su 220 mm prošvaisa ? Jei negali - va tau ir atsakymas.Wytux rašė:Nesuprantu as tokiu 'dzipu' paskirties ... <...> 'nelipo' toks variantas padidinto hecbeko.....
Na taip. Užskaitau. Dar Audi Allroad. Ale tokių mažai yr. Labai mažai.p.arturas rašė:outback
dar xc70Vegys rašė:Na taip. Užskaitau. Dar Audi Allroad. Ale tokių mažai yr. Labai mažai.p.arturas rašė:outback
Beje, ir tas pats Outbeck ne kiekvienas turi tokią prošvaitą.
Nežinau ... remiuosi auto.ru.p.arturas rašė:o outbaku prosvaisos vienodos,tik skirtingu kartu skiriasi, gal tu su legacy universalu maisai
Vegys rašė:Nežinau ... remiuosi auto.ru.p.arturas rašė:o outbaku prosvaisos vienodos,tik skirtingu kartu skiriasi, gal tu su legacy universalu maisai
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/40690.html ir http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/10510.html karta ta pati, ale prošvaisa skiriasi. Nors ... Gal čia klaida, nežinau.
pagal TUV fordas patikimiausias.Aurumas rašė:pribrendo ir man klausimasnors interneto platybese radau ivairiu nuomoniu ir atsiliepimu, bet per daug ju nebus, tai ir jusu paklausiu. Esu nusitaikes i sharana ir alhambra, nuo 2000m. zodziu i ta isvaizdesni. Gal yra vazinejanciu tokiu auto ar zinanciu apie juos? Kokios butu pagrindines iskylancios problemos, ar brangiai sprendziamos, aplamai kaip patikimumas? ar yra esminiu skirtumu tarp sharan ir alhambros? ant fordo kazko nelabai stojasi, bet jei turit info galima ir apie ji
dar yra toyota avensis verso ir piknicAurumas rašė:pasiulyti modeliai man perbrangusseip tavo nuomone aiski, aciu uz ja
beje, tavoji baisiausia ir atgrasiausia nuomone, kokia buvau isgirdes ar skaites