Seip tos pirmos dvi priezastis parasiau nes pats priejau tokiu isvadu
man kaip zvejai sako jos pasiteisino, o ir kolegoms taip pat. Nes teko matyti kai zmogus ir staigiau ir svelniau bando uzkirsti ta zuvy, o jam ji tai atsikabina, tai neuzsikerta. Po shoko pradejo viena kita tik zuvis nepasikirsti zodziu jai buvo efektyvumas be shoko 50/50 tai su juo 90/10 ;) (as neturiu galvoje feedermasteriu) Aisku prasides "patarimai" pavadelis kabliukas ne tas, ne taip, bet esme, kad uzrisus jy ir sistemos, ir kabliukai, ir pavadeliai staigiai susitvarko ;)
Kada turi keleta meskeriu ir gali laviruoti kai atejo stambesne ar smukesne zuvis, bet kaip nori universalumo man tia sprendimas/ iseitis as tiap manau.
Ir seip nenorejau plestis su ilgias paiskinimais ir jau ysitikinau, kad geriausiai aiskinti tiems kuriems neaisku ant kranto, o ne rasinejant ar video beziurint...

Kada turi keleta meskeriu ir gali laviruoti kai atejo stambesne ar smukesne zuvis, bet kaip nori universalumo man tia sprendimas/ iseitis as tiap manau.
Ir seip nenorejau plestis su ilgias paiskinimais ir jau ysitikinau, kad geriausiai aiskinti tiems kuriems neaisku ant kranto, o ne rasinejant ar video beziurint...