Bratka, užskaitau šitą :D
Buvau vakar ir šiandien pats nulėkęs patikrint ar muš mus su vava pensininkas ar ne. Vakar tai 100% pribaladojęs būtų, o šiandien 4 karpiai. Du po 1,5-1,7, vienas apie 2 kg., vienas apie 2,6-3,0 kg., vienas kliovas pramiegotas, vienas nuėjęs su pavadžiu. Žvejota 4h. masalas tik kukurūzas ir be jokių kvapų, kvapelių. Didžiausi toliau gyvena, mažiausi namo parkeliavo. O vakar aš 6 tvenkiny įkabinau kažką rimto, tespėjau 2 smūgius pajaust ir aleliuja. O draugas buvo šalia esančiam mišriajam tvenkiny, įkabino lyną 1,8-2,0 kg., bet vaikis į žolytes po ilgos kovos nuėjo ir ten pasiliko.
Tiek vakar, tiek šiandien, kiek teko matyt - visiems prastai. Šiandien vyrukai sakė nuo ryto iki maždaug 15,00h. prasėdėjo ir 0 sveikų. Tiesa nepaklausiau kada pas juos rytas prasideda

Beje, karpiai abu su ikrais

Neatkreipiau dėmesio iškart, būčiau visus paleidęs. Tiek žinių iš manęs.
P.S. Buvau pavažiavęs šiek tiek už Valiuko, tai ten irgi yra kažkokie tvenkiniai, kaip supratau irgi žuvynas. Bet neradau jokių prižiūrinčių žmonių. Reikės pasiaiškint kitą kartą kas ir kaip ten pas juos. Nes prie Valiaus stovėjo ženklas, kad važiuot į tuos Marijampolio tvenkinius, bet jis jau kurį laiką nusuktas į laukus. Įdomu kodėl...