Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #296800   Rapalas
 02 Rgp 2011 11:36
Kas liečia rapala kostiumėli akcijini, pabuvau balkone per stipru lietu kokia 10 minučiu, kaimynai turbūt galvojo kad trenktas, nes neturėdamas ka veikti ploviau terasa :) tai kostiumėlio neperlijo, neperšlapo, bet ikeliu kelias foto jei kas pirksit i ka atkreipti dėmesį. Kelniu užtrauktukas vienas sulaužytas ir viena pažastis praplyšusi, per mažai atkreipiau dėmesio pirkdamas.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #296802   Vegys
 02 Rgp 2011 11:38
Kaži, o dabar nepriimtų atgal ? Kaip suprantu tik išbandei ir viskas. Ką kaži sako vartotojų teisės apie tai ?
 #296805   Rapalas
 02 Rgp 2011 11:44
Matai kaip daiktas man patinka, bėda ta kad jie neturi, jie atsiveze du modelius nes aš užparinau juos. Ir vienas xl kitas L, tai aš ta L pasiemiau, o kito jie neturi kad pakeisti, tai pažasti teks tinkliuka prisisiuti, o užtrauktukas veikia, tik tiek kad sulaužytas.
 #296933   Taacis
 02 Rgp 2011 21:26
Rapalas rašė:Matai kaip daiktas man patinka, bėda ta kad jie neturi, jie atsiveze du modelius nes aš užparinau juos. Ir vienas xl kitas L, tai aš ta L pasiemiau, o kito jie neturi kad pakeisti, tai pažasti teks tinkliuka prisisiuti, o užtrauktukas veikia, tik tiek kad sulaužytas.
O tai cia tavo beda? Kaip atsiveze pries tai- lai atsiveza ir dabar. Cia ir ne pardaveju beda- jie juk broka gamintojui grazins.
 #296989   Tironas
 03 Rgp 2011 08:28
pagal tai kas parasyta tai kokybiskesne medziaga yra AQUAZ. bet pagal kaina tai arba jos labai smarkiai isparduodamos arba surasytos visiskai pievos.
Na o bet taciau. aquaz kaip ir nebloga firmele kuri specializuojasi rubuose nepralaidziuose vandeniui, tuo tarpu kroken yra sirpatriebine viska parduodanti firma na kaip tarkim lietuvos salmo, jaxon ir pan.

pasakyt kurios ilgiau tarnaus yra neimanoma, nes bridkelnes yra tox bjaurus dalykas. todel visu pirma ziurek kur gali gauti daugiau garantiju. o antra ziurek kuriu dydiz tau tix. nes vienu dydziai isvis nutylimi o kitu yra tik standartiniai. pasirodys kad tavo kojos ilgesnes nei standartas, tai tau reikes imt 2 dydziais didesni modeli, kur sklastys kabes ir trinsis pastoviai iki skyliu ( pigiu bridkelniu medziaga tikrai nebus tiek stipri kad tai alaikytu). o jei paimsi tokias kur siules tempsi pav pritupes ar keldamas koja, tai kogero klynas prades leist po max menesio. na ir t.t.
 #297115   Marius1
 03 Rgp 2011 20:44
Turiu tokį galvos skausmą:
Šį pavasarį nusipirkau kvepuojančias bridkelnes su braidymo batais firmos SOLVKROKEN.
Žodžiu jau po kokių 5 žvejybų per 1 nepreninę kojinę pradėjo po truputi skverbtis vanduo. Dabar dar stipriau bėga. Kol vasara, kentet galima su šlapiom kojom, bet rudenį :ruko
Gal kam nors teko užtaisinėti neopreną. Gal bandyčiau tiesiog siūles pereit. Ir šiaip nusiėmus bridkelnes, apatines kelnės vietomis būna drėgnos maždaug kelių lygyje.
Reziume : dėjau aš ant tokių kvėpuojančių bridkelnių, 500 Lt kaip į rūra, o kojos vistiek šlapios :-ug
 #297117   Tironas
 03 Rgp 2011 20:47
grazink ten kur pirkai. lai keicia. normalios firmos keicia. po 5 zvejybu tai cia net kalbos buti nagali apie kazkokius remontus ir pan.
Kita vertus ar tu tikras kad vaduo skverbiasi ne tavo paties skysciai? nes prakaituot mes prakaituojam ir tikrai negarina taip gerai, ypac vasara.
bet jei enkeis tai susrandi vietas kur leidzia ir ziuri kur problema, jei ledzia per kazkokius taskus tai perki TRITURUSE ARBA OZE SALMO PARDEI specialia juostele remontui ir uzklijuoji. jei leidzia biski placiau per ziules perki aquasure klijus ir prasieini per siules. o jei leidiz per visas siules, tai braliukas ner vaistu :(
 #297120   Marius1
 03 Rgp 2011 20:57
Yra itartina vieta ties kojos nykščiu, toks vaizdas, kad papuoles akmenukas tarp bato ir kojines ir palikęs įspaudą. Pėda šlampa tik viena ir momentais viskas :gutgut , o momentais kryptelėjus koją jaučiasi kaip vanduo bėga.
To Tironas
Ar galima tų juostelių gauti Kaune? Ar tos juostelės skirtos neoprenui.
P.S tą leidžiančią kojinę kišau po kranu nu lygtais nebėga per niekur, o vat su batu tam tikrais momentais pradeda čiurlent ir jausmas, kad čiurlenimas būtent nuo to nykščio, tai jaučiu ta juostelė padėtų.
 #297161   arabas
 03 Rgp 2011 22:08
Marius1 rašė:Yra itartina vieta ties kojos nykščiu, toks vaizdas, kad papuoles akmenukas tarp bato ir kojines ir palikęs įspaudą. Pėda šlampa tik viena ir momentais viskas :gutgut , o momentais kryptelėjus koją jaučiasi kaip vanduo bėga.
Jei esi tikras, kad kažkurioje vietoje prasitrynė ar šiaip yra skylė neoprene, tai yra toks zašybis daiktas:
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Tiesiog užtenka toje vietoje storiau pamozoti, ir bus tvarka. Sudžiuvęs tas daiktas primena minkštą gumą, prie neopreno prilimpa amžiams. Kainuoja ar kainavo - 17 Lt. Ieškok povandenininkų parduotuvėse.
 #297184   Marius1
 04 Rgp 2011 05:50
Ačiū
Jau radau nardymo reikmenų skyriuje 15 Lt.
Bandysiu užtaisyt.
Turėtų ir siūlėms tikt.
 #297267   S-line
 04 Rgp 2011 14:40
Sveiki visi ::hai-bai Noreciau siokios tokios info apie Scierra apranga.Esu numates striuke ir kelnes.Idesiu tiesiogines nuorodas kaip pavyzdi kelniu ir striukes.Kainu atzvilgiu nekreipkit demesio,nes as gauciau visai kita kaina nei nuorodose.

Cia butu visas kompletas-kostiumas is tos pacios serijos.

Kelnes : http://www.atkinsangling.com/Models.aspx?ModelID=1929

Striuke http://lochsidetackle.com/index.php?mai ... cts_id=399

Butu saunu isgirsti visus minusus ir pliusus ;-) Ar vertas butu pirkimas ar pinigai i bala.Aciu visiems kas issakys savo nuomone.
 #297307   S-line
 04 Rgp 2011 21:07
Tai sitos Scierra kelnes ir yra tokios pacios aukstos kaip ir visionu.Iki pazastu beveik :roll: Ir ant nugaros storas pasiltinimas kuris manau labai gerai butu prie trumpos striukes.
 #297656   SauliusM
 07 Rgp 2011 21:01
Adrean rašė:Gal kas galetu pasakyt, kurios bridkelnes is siu dvieju geresnes (patvaresnes) - ar Solvkroken, ar Aquaz BR-K-203S?
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k7550.html
http://www.zvejybosreikmenys.lt/product ... br-k-203s/
zinau kas solvkroken jau ne vienus metus tampo ir vargo nemato. klaipedoj aise anas dar pigiau nei tavo nuorodoj pardavinejo kiek zinau. apie aquaz negirdejau nieko tai Tirono stiliaus filosofavimu nezsiimsiu, tegu ta daro "profesionalai"...
 #297854   Airis
 09 Rgp 2011 03:31
krokenu beda su neopreninem kojinem,po ilgesnio naudojima pradeda slapti kojos ir neaisku per kur. jau antras tokias nesioju, baigia pastorinimai ant siknos sudilti. kojiniu siules iskarto geriau sutepti su spec,guma arba masinu langu klijavimo silikonu.uz tokia kaina,tikrai vertas daiktas
 #302739   Bratka
 04 Rgs 2011 16:14
Reikalingi patarimai is tu kas ne viena sezona atnesioje kvepuojancias bridkelnes.Nors ir daug prirasyta sioj temoj,bet man vistiek dar kyla siokiu tokiu klausymu.Jei as sumoku 500lt.arba sumoku 2000lt. devejimo laikas kaip supratau nuo to nepailgeja(ar as neteisus),nes kiek esu girdejes tai jos atlaiko ne ilgiau penkiu sezonu,pazystu kas ir astunta sezona naudoja,bet as to nevadinu naudojimu,nes zinau kad daugiau 5 kartu per metus jis ju neuzsideda.Tai jei taip is tiesu yra,kad max 5 sezonai,tai kas lemia ta pinigu skirtuma?
Stovint saltam vandeni nenoretusi jausti pastovu salti,kokio storio rekomenduotumet rinktis?Bet noretusi kad ir einant krantu nebutu per silta,per diena tikrai nemazai pajudu.
Butu neblogai isgirsti jusu nuomones ir rekomendacijas,apie batus taip pat-aciu.
(Anto pasisakymai tikrai nedomina,visu kitu kurie remiasi Wikipegijom ar kitom biblijom,taip pat atsakymu nelaukiu :evil: )
 #302743   Jackfish
 04 Rgs 2011 16:37
Naudoju intensyviai, praktiskai kieviena zukle Extreemus. Trecias sezonas i pabaiga. Ketvirtas tikriausiai bus paskutinis. Nors viskas laiko, bet batam jau chana (Korkersai). Pas batsiuvi buvau nuneses, kad pada prisiutu ir skylutes uzlopytu. I kelniu neoprenine dali smelio pastoviai pribega, papildomos juostos atsiklijavosios. Kliju vis dar laukiu siulem pertept (Salmo vis neturi), nes ties viena slaunim padreksta siek tiek, bet man netrukdo. 4 sezona jei atlaikys, tai bus norma, mano nuomone. Jei ir penkta, tai jau didelis pliusas :) O batus pavasariui tikrai kitus ieskosiuos.
 #302758   Tironas
 04 Rgs 2011 18:12
salmo kliju yra 100proc. tik gal kox loxavotas arba bb dejes pardavejas tingi pajudint subine ir paieskot, todel lengviau pasakyt kad kliju nera. Gerai butu kad pasakytum kuris konkreciai tau sake kad neturi kliju.
del bridkelniu tai pasakysiu taip. jei zvejoji 1 kart per men ir vaikstai max 1-2km su jum, tai imi praktiskai biliakokias kokios kazkiek kvepuoja ir yra jom garantija.
o vat jei zadi daug vaiksciot, zvejot daznai, tada reiktu pagalvot apie brangesni modeli, butinai is firminiu, pagaidautina, japonisku medziau. dabar lakiu atsiliepimu apie naujas siuliu suvirinimo ultragarsu technologija. kitais metais jau bus ir lietuvoje tokios.
jei idomu placiau, prasm kreiptis
 #302826   Antas
 05 Rgs 2011 00:29
Bratka rašė:Anto pasisakymai tikrai nedomina,visu kitu kurie remiasi Wikipegijom ar kitom biblijom,taip pat atsakymu nelaukiu :evil:
pirk kuo brangesnes - busi protingesnis uz anta :-D , tada komentara parasysi po 10 metu, ar dar gyvos :-D
p.s. wiki nera kaip nesiot tokias kelnes ( gaila, numesciau nuoroda :-D ), o tokiu dalyku nepatentuoja, sry ne mano sritis :-D
 #302847   SauliusM
 05 Rgs 2011 08:31
Bratka rašė:Stovint saltam vandeni nenoretusi jausti pastovu salti...Bet noretusi kad ir einant krantu nebutu per silta
tai tipo nori siltu brydkelniu kurios nebutu siltos? ar taip isvis buna?
 #302857   Jackfish
 05 Rgs 2011 09:21
Tironai, nuomone kolkas nebloga apie tuos pardavejus. Galbut neseniai atsiveze, nes pora savaiciu jau nebuvau tenais?
 #303141   vava
 06 Rgs 2011 14:16
Rapalas nerekomenduoja "Rapalos" :)
 #303708   Vegys
 08 Rgs 2011 09:15
Žinutės ne į temą - trinamos. Kai kurios - koreguojamos (ištrinamas tekstas ne į temą).
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė