Duel ir Yo zuri tai ta pati kompanija, tik Duel prekinis zenklas Japonijai, o yo-zuri skirtas JAVjudesys rašė:kaip cia yra,kad ziuriu Duel Hardcore Shad ir Yo-Zuri Hardcore Shad vobleriai atrodo identiskai,vienas prie vieno,tai ar cia skiriasi jie kuo nors pvz.darbu ar dar kuo nors ar cia tik ipakavimas kitos firmos...![]()
na aisku,dekui uz infoDuel ir Yo zuri tai ta pati kompanija, tik Duel prekinis zenklas Japonijai, o yo-zuri skirtas JAV
Dažniausiai: Super Shad Rap 14 cm ir Magnum 14cm.Vijūnas rašė:Sveiki, kokius "Rapalos" modeliukus, dažniausiai naudojat velkiavimui?
Yra toksai Rapala Countdown Super Shad Rap (CDSR14 ~70g).rokas1984 rašė:Man SSR irgi nėra didelės sėkmės atnešęs, bet kažkodėl juo dar tikiu. Netgi norėtųsi, kad būtų jo deep runner versija.
Pabandyk vakarais pavelkiauti su SSR14 (RH, SHR), kai stambesnės kuojos paviršiuje plaukioja, tikrai nereikės "skųstis", kad tik vieną lydekaitę sugavęs.Vegys rašė:Man super shad rap'as kažkaip nepasiteisinoVieną lydekaitę tik sugavęs. Velkiaujant dviems spiningais kibdavo ant kito masalo, ne SSR ... Ar jums pasiteisina jis ?
O va shalow shad rap'as (9 cm) - manau labai vykęs modelis velkiaujant negiliai ...
Original ok. Ale velkiaujant dar sekliau, plaukiant pakrantėmis. Naudoju 9-11 cm modeliukus.
Geras spalvinimas (tipo raudė ar kažkas panašaus).Vegys rašė:Maniškis berods SSR-14 RFSH Redfin Shiner.
Kokiuose gyliuose naudoji ?
Pabandyk dar vieną "fintą"- išleisk valo apie 100м ir plauk lėtai zigzagais , tada SSR14-ą net pakilusį nuo paviršiaus lydokai graibsto, tik pakirsti laiku reikiaVegys rašė:Žinai, kai velkiaujant pora spiningų "gauna į skūrą" nuo kitų masalų, tada pradedi nelabai tuo masalu tikėt. Bet pagal tai, kiek laiko jis buvo vandenyje ir kiek sugavo - rezultatas prastas.
Peiliukas buvo 50-55 cm. Nepamenu. Šį masalą dedu 3-7 m gylyje.
Salam aleikum.MindKiller rašė:Holla, kas nors naudojat Yo-zuri 3D minnow?
Kadangi, žinau, kad per šias išeigines planuoju pažvejoti, gan seklioje vietovėje, paklausęs patarimo, paėmiau Shalow shad rap'ą..Vegys rašė:Man super shad rap'as kažkaip nepasiteisinoVieną lydekaitę tik sugavęs. Velkiaujant dviems spiningais kibdavo ant kito masalo, ne SSR ... Ar jums pasiteisina jis ?
O va shalow shad rap'as (9 cm) - manau labai vykęs modelis velkiaujant negiliai ...
Original ok. Ale velkiaujant dar sekliau, plaukiant pakrantėmis. Naudoju 9-11 cm modeliukus.
Jo šapalams ze bestEvaldas Z rašė:tikiu as daug kuo...bet pontoncikai dosniausiai atsidekoja kolkas, ypac sapalu zuklej, tai ir lydekom bandau taikyt.
Mano gero pažystamo sąskaitoje šį mėnesį ant cheerful pantoon-o ~ 4kg ūsorius ir keli salačiai (ūsą ir ant ko pagavo pats mačiau), šapalų turbūt dar daugiau. Taip kad ir lydžiams turi tiktMarius1 rašė:Jo šapalams ze bestEvaldas Z rašė:tikiu as daug kuo...bet pontoncikai dosniausiai atsidekoja kolkas, ypac sapalu zuklej, tai ir lydekom bandau taikyt.
![]()
O lydekoms mano pantunčikai kol kas tyli