gal kas nors esate mate kur nors parduotuveje arba inete dvisakiu ar kitokiu kabliu su apsauga nuo zoliu. butu idomu pameginti uzdejus ant dzerkiuku, tarp ajeru patampyti.
o dvigubai viela sulenkt zapadlo pries vyniojant, kad nesisukiotu?gytis rašė:viela perdaug lygi ir sukiojasi
nepatikesiu. esu vyniojes. paimi ant kablio pavynioji siulo. tada ant pavynioto siulo varai lako ar klijaus. tada kol nesustingo dedi dvigubai sulenkta viela ir vel lako ar klijaus. kol lakas ar siulas neisdziuves gal ir gali sukiotis, bet kai isdziuva tai nebe. arba aisku jei vynioji su kontaktu metalas/metalas ta prasme viela tiesiai prie kablio metalo be podmotkes is siulo tarpe.gytis rašė:Sauliau, sakau, kad sukiojasi. Patikek.
Stabiliai gaudo ščiupokus, pasirašo ešeriai, o man jis (PCB spalva) yra ir šelvio rekordo ( 4,1 kg) kaltininkas.Vegys rašė:Niekad neturėjęs šio voblerio. Kokioms žuvims jis labiausiai tinka ?
parduotuvėj ir ne vienoj esu matęs,trišakių, keturšakių, net penkiašakių žolinių, o va dvišakių ne...Airis rašė:gal kas nors esate mate kur nors parduotuveje arba inete dvisakiu ar kitokiu kabliu su apsauga nuo zoliu. butu idomu pameginti uzdejus ant dzerkiuku, tarp ajeru patampyti.
per viena dydy padidink trisakius, jau patikrintas variantasgiedriuzzz rašė:Šiandien neblogai pagaudžiau šiuo vobleriuku. Ešeriokai kabinėjosi ir keletas peiliukų.
Šiaip kažkodėl kokia 30% žuvų nuo jo atsipurtėPakimka, keletas smūgių ir nėr žuvies
![]()
Sakau, gal jam reiktų truputi didesnius kabliukus uždėtiKaip manot?
bene daugiausiai lydeku man Nemune sugaudes vobleris. spalvos GL ir GBL.Vegys rašė:Niekad neturėjęs šio voblerio. Kokioms žuvims jis labiausiai tinka ?
Ežere irgi nekart pasiteisinęs...taip kad suk galvą vėlVegys rašė:...gal dar apie jį ir negalvosiu...
Galima, bet tai jau nėra "velkiavimas", o savotiškas "tvičas"Vegys rašė:A toks kvailas klausimas - kodėl velkiaujant negalima "ale tvičint" ?
Sesers vyras velkiaudamas su vienu kotu "tampo" (nepošlint prašom), kitas kotas ramiai įstatytas būna. Sakė tampant rezultatas apie 4:1 "tampymo" naudai. Masalų, kuriuos "tampo" - negaliu pasakyt. Vieną voblerį įvardino "tie, kur brangūs", kur tvičinimui skirti (jis pavadinimais nelabai domisi). Velkiauja dažniausiai ~ 3-6 m gylyje
Manau, "tvičingas" iš valties dreifuojantSauliusM rašė:o jei su valtim pavejui pasileist ir vobleri tampyt is paskos tai cia velkiavimas ar tvicingas bus?