čia jie dviese, su katinu žvejojo, taip kad... 

Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
p.arturas rašė:o kaip MZT?
siemet prastokai bent man, o del eseriu tai kaimynas gaudo ant gyvos zuveles ties sala ir ties vadinamu velnio raguBigBull rašė:Man idomu labai butu suzinoti kaip reikalai Giluityje. Domina eseriai ir lydekos. Ar dar like vietu nuo kranto? Papasakokit kas nors kaip ten kas
Seip dar vanduo neisiles nieko nebus su lynais, reik kad butu vandens temperatura 10-12 laipsniu. Seip girdejau ir as ten gandus, kad lynu pagauna, buvom nuleke cia gal pora metu atgal su draugeliu, paskambinom del leidimo, sako zvejokit sau :D taigi pasiserem, pasedejom apie 2-3 val. bet nieko rimto taip ir nesulaukem. Kitas draugas sake ten karpliu pagaudavo, bet visos Giedvardzio zuvys taip ziauriai sake dumblu smirda, kad neimanoma. Nepatinka man tas ezeras, ne zuvim smirdancia bet pats net nezinau del ko. Lauksim sestadienio, dar nenusprendem Veisiejo ar Vernijo lydekas atakuot bandysim. Kiti sake bandys Vilkiniu ezera, nes ten vietinis turi pora mediniu valciu.Wytux rašė:Gali pabandyt ant Giedavardzio- ten pastoviai gandas anksciausiai budavo, kad lynus lupa, nors man atrodo jis isnuomuotas lygtais.
Mes cia kaip Petrosku kaimas baigesi, prasideda zvirkelis ir tik nuo kalno nuseileidus i kaire pasukus uz kokia ~300-400m yra draugelio sodyba, tai mes ten zvejojam, kazkaip nedaug ten teko man matyti, kad veleveliu butu prikista. Seip esam rekorda padare ten 24 lydekos per 3 zmones bet gal tik 3-4 imamos. Nea ne Kestas, ten Svajunas.Wytux rašė:Tai kad Veisiejo ten mielocius tos lydekos ...ziema tiek veliaveli ir ragatkiu pristatyta kad as isvis galvoju ar ten kokia lydeka yra ..... O Vilkiniu tai cia turi omeny Vilkinio ez? O tas 'vietinis' kartais ne Kestas ?
Tai ka as ir skau - vos tik lydekiukas paauga kad galetu zyvca apziot ir vieciniai su veliavom jau istraukai jiRamekas rašė:.... Seip esam rekorda padare ten 24 lydekos per 3 zmones bet gal tik 3-4 imamos. ....
Ant Giedvardzio net nevargtau. Pries 3-4 metus buvo ten karpiu ir graziu, tik kad atvyke poilsiautojai juos suvalge. Lynai kimba, bet tikslingai ten juos tik optimistai gaudo 2-3 legalus per diena. Likes tik zivcas. Lydeku neblogu papuola, bet po pernai jau kazin. Elektrikai prasisuko, tai pavejinej pusej gal 6 maciau susirietuses. Gal nakty buvo, kat tokiu po 3-4 kg neeme.Wytux rašė:Gali pabandyt ant Giedavardzio- ten pastoviai gandas anksciausiai budavo, kad lynus lupa, nors man atrodo jis isnuomuotas lygtais.