nu tai iki kelintu cia metu tie senesni ?hipy rašė:senesni subaru kaip tik ir garseja neuzmusamumu ir ilgaamziskumu
Create your fishing style
nu tai iki kelintu cia metu tie senesni ?hipy rašė:senesni subaru kaip tik ir garseja neuzmusamumu ir ilgaamziskumu
nuo kontrabandinio iki kokiu 2008 metu, paskutinieji jau naujoviu turi, kurios gadina patikimumo rodiklius, o ir siaip kaip minejau masinos vis prastesnes resurso prasme gaminamos...Evaldas Z rašė:nu tai iki kelintu cia metu tie senesni ?
Nežinau. Aš kadangi nežadėjau pardavinėt tai ir nėjau tos ekspertizės. Damušė brolis ir į metalą paleido.giedriuzzz rašė:Na tai mane ir domina ta ekspertizė. ar labai daug ten tų dokumentų tvarkymo yra?
va va teisingaigintars rašė:Giedriuzzz dar pasidomek ar lengvai ten isides dyzelinis variklis, ar nereiks keist ir greiciu dezes, ismetimo sistemos ir panasiu dalyku. Isigilinus i visus niuansus gali pasirodyti kad neapsimoka deti to dyzelinio variklio.
O man buvo, valstybinius numerius pakeitė, bet sakė perregistruot pardavimo atveju neleis, kol nebus praeita ekspertizė. Tas buvo prieš du su pusę metų.hamis rašė:regitroj keiciant problemu jokiu nera (nebudavo), jei keiciama i silpnesni, ar toki pat varikli (pagal galia). jei keiciama i galingesni tai man rodos neleidzia, ar kazkokios ekspertizes priklauso. bent anksciau taip buvo.
kitas klausimas, ar verta? suprantu tuos kur darosi dzipus ir panasiai.