Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #303900   Tironas
 08 Rgs 2011 20:09
nejuokinkit, atsiras. atsiras lipdukas kur bus parasyta, gamintosjas tox ir tos, sudetis, augaliniai aliejai bla bal ir nieko konkretaus. bus padaryt formaliai ir minimaliai kas reikalinga pagal istatymus, kad neprisikabintu. niekas nevers pilnu recepturu. sorry
 #304206   Liudovik
 09 Rgs 2011 18:08
Sveiki zvejai, o ypatingai klaipedieciai, siandien netyciomis uzsukau i "Kota", esanti Dubysos g. 23, tai nesupratau,durys uzdarytos, nors darbo diena ir pagal laika jie vis dar turetu dirbti, nieko nera, pro langa paziurejau, jog viduje nieko nebelike, apskritai NIEKO nebera, gal kas girdejot ka nors, persikrausto i kitas patalpa, uzsidaro ar dar kas?
 #304598   Tadass
 12 Rgs 2011 09:32
henyte rašė:tikrai taip, Dumpiuose, reins - rock vibe shad'ai 2 ir 3 coliu, g-tail saturn'ai 2.5 coliu. Atspalviai beveik visi...
Buvau Dumpiuose. Sakau " noreciau Reins guminuku". Pardaveja "ko, ko tokiu?". Sakau "tokiu kvepianciu guminuku". Ai situ. Jo turim - va rinkis". Ziuriu, ziuriu, bet nei vieno reinso nerandu. Sakau kad cia ne tie, man reikia tu "kvepianciu" :-D "Tai cia sitie ir yra!" Pauostau tokius ruzavus- akurat, kvapas yra. Ir gan stiprus. Beveik viens prie vieno, kaip kramtoske "Love is" :grin: Pavarciau pakuotes rankoj - kazkokia negirdeta firma kitaiska :? Taip ir likau be reinsu :?
 #304601   hamis
 12 Rgs 2011 09:37
Tadass rašė:
henyte rašė:tikrai taip, Dumpiuose, reins - rock vibe shad'ai 2 ir 3 coliu, g-tail saturn'ai 2.5 coliu. Atspalviai beveik visi...
Buvau Dumpiuose. Sakau " noreciau Reins guminuku". Pardaveja "ko, ko tokiu?". Sakau "tokiu kvepianciu guminuku". Ai situ. Jo turim - va rinkis". Ziuriu, ziuriu, bet nei vieno reinso nerandu. Sakau kad cia ne tie, man reikia tu "kvepianciu" :-D "Tai cia sitie ir yra!" Pauostau tokius ruzavus- akurat, kvapas yra. Ir gan stiprus. Beveik viens prie vieno, kaip kramtoske "Love is" :grin: Pavarciau pakuotes rankoj - kazkokia negirdeta firma kitaiska :? Taip ir likau be reinsu :?
taip va buna kai ne i dumpius nuvaziuoji. tu vaziavai toliau i mickus :D dumpiu kioskelis arciau klp, kur salia dar maisto prekiu ir kazkokiu statybiniu tokia didele parduotuve. ties ta vieta kur visad is kitos puses policija stovi :-D :-D
 #304606   Tadass
 12 Rgs 2011 09:44
SauliusM - man, kaip tarybiniam vaikui, pirmu vakarietisku kramtoskiu skoniai giliai isireze i atminti. Donald, Turbo, love is..... postsovietine klasika :-D

O del Dumpiu, tai kazkaip net nezinojau, kad ten dar viena parde yra. Visa laika stoju tam larioke prie pat kelio, kai kokios smulkmenos ar slieku prireikia bevaziuojant i zemupi... :?
 #305977   henyte
 17 Rgs 2011 17:04
Tadass rašė:Buvau Dumpiuose. Pardaveja... kaip kramtoske "Love is" :grin:?
kaip ir nera Dumpiuos moteru pardaveju... :lol: Kinietisku gumu daug esu ciupinejes su saldainiu-kramtomos gumos kvapu, nezinau ar specialiai kazko dadeda ar ne... Dumpiuose ir kramtomos gumos kvapu uzuosi ir reins'iniu kreveciu-astuonkoju ir berkley "balycho" kvapu (kurie tikrai :gutgut )...
 #310658   Agis
 10 Spa 2011 21:07
Tai, kad nepatogioj vietoj buvo, galvoja jog šalia Akropolio tai bus gerai ir visai nesvarbu, kad vos ne iš antros pusės.Įdomus pasirinkimas :žvejų parduotuvė statybinių firmų, firmelių gatvėje.Žūklės kodo manau laukia irgi panaši ateitis.Suprantu, kad didieji prekybos centrai diktuoja savo sąlygas, bet manau verta rizikuoti, ką parodo ir Rovanos atvejis, kai lankytojų visada yra, o tarp jų žiūrėk atsiranda ir susigundančių :lol: Pamirštamas visiškai BIGas, kur lankytojų kartais tiek, jog mašinos nėr kur pasistatyti.Nemanau, kad vyriokai krapštytų nosis laukdami kol žmonikės ar draugikės po raitūzus ar sermėgas besikuičia kai žvejybinė pardė šalimais būtų :lol:
 #310697   Agis
 10 Spa 2011 22:42
Iš kur bus klientų, jeigu vienas garbaus amžiaus pardavėjas, save skelbiantis dideliu muselininku ( gyrėsi atėjusiam savo pažystamui) aiškina, kad masalų spalvos žuvų kibimui jokios įtakos neturi :lol: Net klausytis gėda :-D ir ką toks gali parduoti :-D
 #311215   PRobe
 12 Spa 2011 21:49
Agis rašė:Iš kur bus klientų, jeigu vienas garbaus amžiaus pardavėjas, save skelbiantis dideliu muselininku ( gyrėsi atėjusiam savo pažystamui) aiškina, kad masalų spalvos žuvų kibimui jokios įtakos neturi :lol: Net klausytis gėda :-D ir ką toks gali parduoti :-D
Agi neglima susidaryti nuomonės apie parduotuvę apie veino pardavėjo nuomonę. Ir nereikia tokiems buti neišprusisiems kur klausyti ką pasakys pardavėjas. Parduotuvėje aš renkousi prekę pats, ir žiuriu ko man reikia, o ne ką man siūlo pardavėjas. Nors gal man pasisekė, kad būtent toje parduotuvėje, kai pirkau kotuką, patarė pats šeimininkas ir padarė gan gerą nuolaidą. O kas dėl prekybos centrų parduotuviu, tai čia tik mėlač ką nusiperiki kol merginos po raitūzus ar sermėgas besisiukioja. Neisivaizduoju kaip tu tuo metu valti ar gerą ekipiruotę šeip užėjas nupirktum. Mano manymu tai ir turi būti tam skirtos parduotuvės, atskirai nuo kitų, vyrams, be jokių ten...nu kad nieks ne p...tu mazgu. :-D nors pas mane tai ne problema -:saliut
 #311219   Agis
 13 Spa 2011 01:43
Pilnai sutinku, kad mums smagiau kai yra gera specializuota parduotuvė, nu tipo Hobis Klaipėdoje, kur galima daugiau mažiau rasti visko, nuo petardos iki katerio :lol: Bet, juk užsiminiau apie mažesnes parduotuvėles, kuriose ieškome ne metinių pirkinių.
Beje aš irgi žinau ko ieškau ;-)

p.s.spalvom netiki senesnis už Gintarą :-D
 #311262   Tadass
 13 Spa 2011 09:49
Nera bloga ta parduotuve. Si bei ta ten nusiperku, bet kartais per daug ikyriai yra siulomos prekes. Ta prasme atvaziuoji nusipirkt 3 galvakablius ir kelis guminukus, pardavejas paklausia ar turi pavadeliu ar karabinu (normalu). Atsakius kad turiu pakankamai, vis tiek siuloma, nes va cia sitie labai jau geri, o gal dar su vobleriais zvejojate? kaip? kartais? - tai va kaip tik turim.... na ir panasiai :lol: Nepatinka man kai per prievarta persa :)
 #311344   p.arturas
 13 Spa 2011 13:50
Tadass rašė:Nera bloga ta parduotuve. Si bei ta ten nusiperku, bet kartais per daug ikyriai yra siulomos prekes. Ta prasme atvaziuoji nusipirkt 3 galvakablius ir kelis guminukus, pardavejas paklausia ar turi pavadeliu ar karabinu (normalu). Atsakius kad turiu pakankamai, vis tiek siuloma, nes va cia sitie labai jau geri, o gal dar su vobleriais zvejojate? kaip? kartais? - tai va kaip tik turim.... na ir panasiai :lol: Nepatinka man kai per prievarta persa :)
Ateina žmogelis penktadienį pas parduotuvės savininką ir sako:
- Noriu dirbti pardavėju.
- Ar turite šio darbo patirties?
- Ne... bet labai noriu dirbti, ir žinokit, jaučiu, kad man tikrai pasiseks!
Hmm... savininkas galvoja - savaitgalis, gal nieko blogo neatsitiks.
...Gerai, įdarbino jį. Ateina pirmadienį apakęs ir nieko nesupranta: per savaitgalį padaryta pusmilijoninė apyvarta, visas supermarketas nušluotas. Pasikviečia naująjį pardavėją ir klausia:
- Tai kaip čia tu viską pardavei?
- Tai va, ateina šeštadienio rytą žmogus pirkti meškerės. Aš ir sakau: "tai gal ir kėdutę nusipirkit - negi stovėdamas žvejosite. O tai negi nuo kranto? Nusipirkite kokią valtelę, va ten, pas mus, žiūrėkite, visokių yra. Antra vertus, mums jau ne po šešiolika metų, negi taip ir vargsite irkluodamas? Nusipirkite kokią su motoriuku, kad normaliai būtų. Gerai, bet motorinę valtį kažkaip ir prie vandens nusivežti reikia,
priekabos reikia.
Antra vertus, jūsų šitą mašinėlė vargu ar patemps priekabą su valtimi, paimkite kokį džipą... na va, ir taip toliau... Šiandien dar per pietus jis ateis, kažko dar nepasiėmė.
Taigi ateina tas pirkėjas per pietus, savininkas laukia jo išskėst...om rankom:
- Klausykit, sako, jūs tikrai tada atėjote tik meškerės pirkti?
- Teisybę sakant, ne... Atėjau pirkti žmonai tamponų. O tas jūsų pardavėjas sako:
- Vis tiek jums savaitgalis sugadintas, tai bent meškerę nusipirkit..
 #314566   Shtulas
 27 Spa 2011 18:35
Galvojau nerašyt, bet visgi nusprendžiau parašyt...
Taigi, "Kote" buvo vykdoma akcija "Įžuvink ežerą" ( http://www.kotas.lt/mazmenine-prekyba/akcijos/24 ). Reikėjo surinkt tam tikrą kiekį lipdukų ir už atitinkamą kiekį gauni atitinkamą prizą. Na ką, prisireikė man įrankių ir nuvariau ten, nusipirkau įrankius, gavau lipdukų, po to dar įrankių - dar lipdukų ir t.t. Surinkau 12 lipdukų (priklauso pintas valas), nuvežiau akcijos kuponą į UAB "Kotas" parduotuvę esančią Šeimyniškių g. 21 su mintim, kad iškart gausiu valą (variau žvejot kaip tik) ir man sako: negausi valo, kitoj pusėj užrašyk savo duomenis (tam skirta vieta) ir atsiųsim paštu. Nu ką, nedavė, tai nedavė, svarbos didelės nebuvo. Užpildžiau viską, padaviau pardavėjui, nusipirkau menkniekių ir į žvejybą. Grįžau namo ir internete paskaičiau, ko neskaičiau kupone, kad tikrai atsiųst turi per 4 savaites nuo kupono pridavimo dienos, registruotu paštu.
Pralaukiau visas 4 savaites ir... Ir nieko. Nei skambučio, nei registruoto pašto. Palaukiau dar pora dienų ir parašiau į tą parduotuvę el. laišką su noru gauti bent kažkokią informaciją. Hmm... Ir jau antra diena, kaip negaunu jokio atsakymo.
Nepykit, kad taip išsiplėčiau, bet suvirė nervai. Esmė ne tam pigiam pintam vale, o tame, kad nesąžiningai yra elgiamasi su klientais. Tas valas tai man dzin, tik va principas, kad likau apgautas. Nes paskutinį pirkinį (pintą valą), specialiai ir važiavau pirkt į "Kotą", nes trūko 2 lipdukų. O čia še tau...
Papeikimas, bent jau Šeimyniškių "Kotui" iš mano pusės!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė