Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #305396   Antas
 15 Rgs 2011 09:35
kiek girdejes gandus ne visi subaru modeliai yra puikus, cia yra geresniu spec. subaru nei as, gal jie placiau parasys
 #305404   hamis
 15 Rgs 2011 09:46
Evaldas Z rašė:diskutavojat cia, ziuriu, apie dujas, 4wd ir pan. tai va, noreciau isgirs atsiliepimus is turinciu ar turejusiu toki automobiliuka. labiausiai, zinoma, domina didziausi minusai... ir pliusai :-D
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1750598
kodel butent si modeli?

http://www.autogidas.lt/subaru-outback- ... 33087.html
as asmeniskai imciau sita. galingesnis, kuro sanaudos daug nesiskirs. daugiau erdves.
 #305408   vava
 15 Rgs 2011 09:49
esminis skirtumas, kad vienas - seimai, o kitas - pasidraskyt :)
 #305426   vava
 15 Rgs 2011 10:29
nu as ten tu detaliu neziurejau. o jei ta impreza dar ir nevalina, tai isvis nieko ten gero. vietos salone nefontanai, kieta ir t.t.
 #305428   p.arturas
 15 Rgs 2011 10:31
vava rašė:esminis skirtumas, kad vienas - seimai, o kitas - pasidraskyt :)
tai, kad pas subaru du viename gaunasi.
turiu foresteri 2,5, tai ir seimai ir pramogai. ir patvarumas nerealus.
o megstamiausia kelio danga-pliurze, ledas, sniegas :-D
 #305489   SauliusM
 15 Rgs 2011 12:48
vava rašė:nu as ten tu detaliu neziurejau. o jei ta impreza dar ir nevalina, tai isvis nieko ten gero. vietos salone nefontanai, kieta ir t.t.
+1
jei impreza tai tik WRX STi pasidraskymui. o normaliam vazinejimui yra legacy, outback, forester.

nu nebent dar pacia pigiausia ir kibiriskiausia impreza bobai i darba vazinet nupirkt...
 #305497   Vaidis
 15 Rgs 2011 13:05
Emm, aš čia biški informacijos noriu suteikt kas ruošiatės žiemines padangas įsigyt :/braj; Va, kainos visai geros http://www.padangos.lt/?we=promo_1, bet tik iki rugsėjo 20 :!: Bet aš internetinėj nepirkau, nuvažiavau į Dagrį ir dar po 20 lt nuo vieno kaliošo nusilygau :cool: Ėmiau va šitas http://www.padangos.lt/?we=padanga&h=117493, nes šešis sezonus atpirdinau su 3D Winter Sport :gutgut Man jos labai patiko, o čia va 4D jau dar tobulesnės ''plot Jau laukiu pirmo sniego :twisted:
 #305505   Sokratas
 15 Rgs 2011 13:35
smagiai lakstai, jei tik sezoną tetraukia padangikės :)
 #305523   Tadunce
 15 Rgs 2011 14:42
Hamis, tai, kad peugeot 406 2.0t turbina tooooooooooookia miniatiūrinė, sorry, nesiskaito, net, kad turbininė auto :-D :-D

Vat koks mits. evo XI, kur turbo stovi gigantiška... Vo čia tai turbo. Aišku, lagas beprotiškas, bet kai pradeda pūst, tai nori, kad tai niekada nesibaigtų :)
 #305524   Antas
 15 Rgs 2011 14:42
as tai galingesniu nei 2 litrai daugiau neimsiu ( nebent vikingo loto laimesiu :-D ), visi akcentuoja remonta, ju islaidas, tai va, kas daugiau nei 2 litrai remonto kainos, dirzu keitimai >2x nei 2 litru kaina.
 #305526   hamis
 15 Rgs 2011 14:47
tu esi su tokiu pezu lekes, kad taip sakai? as kol nepasivazinejau irgi galvojau, kad razina :D bet kai papucia tai tekiniai sukas kaip pablude.
su evo tai cia net nelyginami dalykai, nereiktu maisyti.
kas del to noro, kad nesibaiktu jau rasiau, kad kompresorius senai israstas :D

antai, kazkas tau cia gryba totaliai pjauna del to remonto pagal litrus. butu pasake, kad pagal cilindrus dar patikeciau, bet pagal litrus tai tikrai nesamone.
taip dar gali zmogus ir apsigauti, kad koki mazdos rotoriu 1.3l labai pigu remontuoti :-D
 #305529   Tadunce
 15 Rgs 2011 14:52
Sorry, bet nerašyčiau taip, jei nežinočiau. Ir turbą čiupinėjau, tai vos ne dyzelinės auto..
Pasižiūrėk kokį slėgį standarte pučia.

Su užturbintu civic'u 1.5 daug daugiau smagumo (lengva, daug torko), ir pučia vos ne dvigubai daugiau, nei peže.. Su std. viduriais.

Nieko nesakau, važiuoja normaliai, bet ne tiek, kad išspaustų dyyyyydelę šypseną ant veido :)
 #305530   hamis
 15 Rgs 2011 14:59
na tu dar civiko mase palygink.
pas mane buvo executive modelis ir tikrai smagiau trauke nei, kad 1.8t vw
na, o visokius tiurlingavimus tai lai pasilieka gatves-manai.
kas man sypsena isspausdavo, tai 2kartos crx.
o civiko siaip masina neskaitau, nebent hibridinius tuos :D
 #305531   Tadunce
 15 Rgs 2011 15:09
Hybrid ne civic, o prius. Nors yra ir civic hybridų, bet ne EU rinkai, kiek žinau..

Tai ir civic 4 kartos (88-91m) ėjo su tokiais varikliais, kaip crx 1.6dohc (kodo tikliai nepamenu)
Arba dohc vtec 110kw (b16a1 atrodo)

Su passat turbo nesu važiavęs,,
O iš vw, tiesa ne turbo, o kompresorius, tai corrado arba legendinis golf mk2 g60 tikrai važiuodavo..
Dabar tai dažniausiai kompresorius keičia į mersedesinius eaton (nes rasti gyvą g60, tai...)
Tai tie vw važiuoja.. Tikrai..
 #305534   hamis
 15 Rgs 2011 15:17
as taupumo sumetimais jei jau pasirysciau kolekcijoj tureti corado imciau tik vr6.
o civikas yra hibridas. is jav jie ir koks skirtumas, kad jie ne eu rinkai, juk nuo to jis nera maziau hibridinis :D
nzn nesiziuri man civikas nors tu ka. na gal dar labai toks tvarkingas, be jokiu tiurlingu, spoileriu. paprasti grazus ozai uzmauti ir pan. dar atgraso tas paprastutis vidus...
 #305541   Tadunce
 15 Rgs 2011 15:54
Nu jo, vr6 ir išliekamoji vertė visada bus didesnė..
Tik neteko net prisiliesti prie tokio..

Na, man, kaip studentamobilis, tai buvo dar visai geras ir senukas civic.

O naujam, nu 8gen. tai man labai patinka salonas, labai ergonomiškas. Aišku, nereikia ten tikėtis komplektacijos kaip 7er bmw, bet mano galvai, (ne skurdžiausioj komplektacijoj) ten yra viskas ko reikia ir dar daugiau..
Tiesa, vaizdas per galinį langą, tai... Ir per priekinį - labai nesijaučia kur baigiasi priekis
 #305544   hamis
 15 Rgs 2011 16:01
esu su pasatu vaziaves kokiu 95metu vr6, tai smagu kai sau gali leisti :D
i paskaitas, ar darba tai civikas tiktu. svarbu ekonomiskas butu. tai cia jau apie visokius turbinu, bovu ir kitu dalyku kisimu kalbos net but negali.
tie nauji ir man visai nieko. bet kaina ne man.
 #305545   Tadunce
 15 Rgs 2011 16:12
Na, dabar benzo jau tikrai nebepirkčiau..
Civic'as naujas gerai, truputi kietesnis už golf mk5, bet pakenčiamai..
Ir dar žemokas, būna kur dugną liečia žvejybon važiuojant.. Nors pas mane pežas dar ir žemintas, bet vistiek kol kas dar privažiuoju prie upės ar ežero.

Na, renault espace 2.8, man atrodo, v6, tai paliko tokį vaizdą, kad.. Nu,, Nesilpnas motoras, bet ta masė.. Užmuša..

Jau prie tokių kubatūrų, tai tik dyzelis.. Sukimo momentas rimtas, iš eigos važiuoja normaliai.. Kasdien - pasaka.
Šiaip bmw nelabai.. Bet modeliam nuo 3.0d simpatizuoju..
Pas audrutį 530d kiek pamenu, bet vėlgi, ta masė... Norėtųsi bent 330... žinoma, kasdieniam važinėjimui vėlgi - pasaka :-D
 #305553   Tadunce
 15 Rgs 2011 16:33
Kasdien - ne, labai malonus, tiek torq'o jau per akis kasdieniam važinėjimui.

Matuojant šypsenos dydžiu ant veido, tai pats supranti.. :)
 #305573   Vaidis
 15 Rgs 2011 17:03
Ką jūs čia svaigstat :lol: 'viarkt Važiuokit su savo "bolidais" ir neskraidykit padebesiais su M, su RS ir t.t. jeigu norit dirbt mėnesį, kad pralėkt kelias dienas, tai :je-heh
Taip, smagu, kai traukia prie sėdynės, bet pagalvokit kas išlekia per išmetamajį vamzdį :-D :babkės:

Aš tarkim jau nebeįsivaizduoju, kad man reiktų pilt tarkim 10L benzo :superšokas turbūt kartu įsigyčiau ir Paveikslėlis
:-D
 #305574   Tadunce
 15 Rgs 2011 17:10
Baik jau, 530d, kiek žinau, tai labai draugiški kišenei. Nu palyginus kokios klasės auto ir kiek suvalgo..
 #305584   Edosius
 15 Rgs 2011 17:52
Tadunce rašė:Na, renault espace 2.8, man atrodo, v6, tai paliko tokį vaizdą, kad.. Nu,, Nesilpnas motoras, bet ta masė.. Užmuša..
Šiaip bmw nelabai.. Bet modeliam nuo 3.0d simpatizuoju..
Pas audrutį 530d kiek pamenu, bet vėlgi, ta masė... Norėtųsi bent 330... žinoma, kasdieniam važinėjimui vėlgi - pasaka :-D
Tu kilnoji tas mašinas ar kaip :?: Masė da masė..užmuša ir užmuša.. kilowatus žiūrėk o ne masę, va tau ir kuro sanaudos, ekonomiškumas.. jau nekalbu apie saugumą ir t.t.. na jau su cyviku važiuoti.. jo "švilpia" gerai pro milimetrines skardas vėjas į saloną.. garso izoliacija prilygsta dviračiui..
Čia tas pats kad skanuoti dugną su inkaru, o ne su echolotu, ir drąsiai pasakyti - negeras ir nežuvingas dugnas :je-heh
 #305586   Tadunce
 15 Rgs 2011 18:02
Edošiau, truputi netesingai mano žodžius iškraipai.
Su inkaru ten buvo taip, kad sakiau, jog neišraiškingas dugnas. Apie žuvingumą nieko.

Dėl masės - nu jeigu man sunkios mašinos ne prie širdies. Per daug inertiškos.
Tu man pasakyk, teoriškai. Mašina, kuri sveria 2t ir turi 200kw ir auto, kuri sveria 1t ir turi tuos pačius 200kw. Taigi reikia bent jau skaičiuoti kiek kg tenka vienai arklio galiai.
Kas iš to, kad "fūra" turi daug kw ir nm? Važiuoja nuo to greičiau už "perpučiamą civic'ą" ?

Sanaudos, gal Tau pasirodys ir keista, bet nuo masės priklauso taip pat stipriai, kaip ir nuo darbinio tūrio, galios, apkrovos...
Saugumas? Galiu ne vieną linką su crash test'o dvejetais numesti, kur sunkios auto.. Ypač amerikiečių.
O spėk kiek civicas surinko? Nevark - 4.

Jei važiavai, tik su 15m kibiru, tai sorry, tikrai jie "kiauri" yra.
Bet jei apie apynaujus civic'us kalbi, tai arba nevažiavai, arba Tu esi "vairuotojas gurmanas", kuris ieško kokio nors gorso izoliacijos trūkumo maybach limuzine.
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė