Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #307775   oli
 27 Rgs 2011 21:59
Angler rašė:A koks cia kotas tokia grazia rankena :?: :roll:
"grauvell teclon concept 802" linksmas daikchiukas :lol:
 #307780   simask
 27 Rgs 2011 22:22
oli rašė:chia shiandien,linksmybes ish Corko respublikos :lol: :
pamacius basus net nereikejo ziureti kas juos pagavo,iskart ejo suprasti.oli esi rades basu aukso gysla. patinka man tavo laimikiai dar neteko tokio traukti. ;-var-var.
 #307781   oli
 27 Rgs 2011 22:47
na ne ash vienas gaudau tuos bassus ir pagaunu,bet vistiek dekui :grin: nu bet galiu ir pasidziaugt kad su kiekienais metais man eina su jais vis lengviau susitart :grin: noro bus patrauksi ir tu ;uolrait
 #307783   simask
 27 Rgs 2011 23:28
noro tai visada bus reikia tik issiruosti i tavo puse,gal dar spesiu ir siemet butu liuks.zinau kad ir musu gale pagauna, bet pirma karta noretusi pazvejoti su kuom nors turinciu supratima apie tokia zukle. :grin:
 #307800   dalius1984
 28 Rgs 2011 07:17
dekui uz gerus zodzius :) blyn niekaip neiseina is darbo istrukt-o kai jau iseina tai rbalinu wisa diena. dabar lietuvoj sedziu,tai tikiuos kazko nebandyto parsivezt zvejybai ir jei tik laikas nespaus tai dar paziuresim gal ir sawo rekorda lydekos iseis siemet pamust... norejau paklaust tarkim turiu taxodermisto numery,ir noriu kokio didesnio lydzio iskamsa pasidaryt,nepigus malonumas ale verta. o dideliu lydeku skraiust newalia? ko cia uzklausus? kas i tiesa mane nukreips:)?
 #307847   oli
 28 Rgs 2011 09:48
simask rašė:noro tai visada bus reikia tik issiruosti i tavo puse,gal dar spesiu ir siemet butu liuks.zinau kad ir musu gale pagauna, bet pirma karta noretusi pazvejoti su kuom nors turinciu supratima apie tokia zukle. :grin:
nu praneshk kai jau susiruoshi,sugalvosym katai :grin:
 #307927   Angler
 28 Rgs 2011 12:19
dalius1984 rašė:kas i tiesa mane nukreips:)?
Tai cia turbut iskamsa pasidarytum tik is nudvesusios lydekos kuria rastum kur prie vandens,kitu atveju butum nesuprastras vietiniu,nebent lydeka butu iki 50cm :grin:
 #308017   simask
 28 Rgs 2011 19:21
jo daliau apie iskamsa lydekos airijoi gali tikrai pamirsti,nebent pasiruoses lauzyti airijos istatymus uz kuriu lauzyma tikrai skaudziai baudzia,ypac kai tu kalbi apie didelios zuvies iskamsa.
 #308272   petriukas
 29 Rgs 2011 19:05
sveiki koto broliai.... (nesupraskit klaidingai turiu omeni meskerykoti :D) norejau durna klausimeli uzduoti tiems kurie ruosiasi dalyvauti sios savaites neilineme ivykyje tai yra varzybose gal kas nors turi valti kurioje yra vietos mano mazam uzpakaliui priglausti... ???? :DDDDD matot turejau gauti valti siandien is pazystamo bet va taip gavosis kad negavau, o taip noretusi tas keles valandikes sestadieni patogiai pazvejoti.... :D na jei kas noretu mane i kompanija prigriebti nesikuklinkit rasykit.... :D
P.S. nebijokit pasistenksiu neapgaudyti..... :D
ai tiesa grazus laimikei chebryte o va basu tai ir as noreciau ziaurei pamedzioti....
 #308310   blazer
 29 Rgs 2011 21:41
Eh as irgi be valties. Turiu lietuvoj ir valti ir varikli ir eholota, seniai buciau atsisiuntes, bet apartamentuose vietos tokiam daigtui visiskai nera 'viarkt Bet as nenusimenu, jei pas kolegas i valti netilpsiu, esu pasiryzes brist iki papu ir is principo apgaudyti valtininkus :-D :-D :-D
 #308320   Angler
 29 Rgs 2011 22:02
Manau butu buve geriau,kad simas butu parinkes ezere kur nuomoja valtis,neturintiems jos tai butu gera iseitis :roll:
 #308326   simask
 29 Rgs 2011 22:38
kita karta pasitaisysiu pazadu,bet buvau nustebes kiek zmoniu yra apsiginklave valtymis,zinau kad keletas zveju bus po viena valtyje tai gal pasidalins vieta.as manau kad nuo kranto ten turetu buti puikus rezultatai.
 #308331   petriukas
 30 Rgs 2011 00:12
brisim iki papu ir apgaudysim valtyninkus.... :DDDDD patiko man sitas jauciu taip ir padarysim.... :DDDD
 #308499   irmis
 30 Rgs 2011 20:07
sveiki kolegos.gal galetumete imesti nuoroda apie juros vandens svyravima.
 #308539   simask
 30 Rgs 2011 23:07
tai ka vyrai, kad masalai rytoi bereikalo nemirktu!!!! :ks> ''plot :gutgut
 #308547   marius999
 01 Spa 2011 00:39
nu tai visiems sekmes rytojaus varzybose gaila kad oras nekoks bet kaip sako olis blogas oras puikus rezultatai iki
 #308565   oli
 01 Spa 2011 09:39
marius999 rašė:nu tai visiems sekmes rytojaus varzybose gaila kad oras nekoks bet kaip sako olis blogas oras puikus rezultatai iki
bishki pataisysiu :lol: tai sake zmogus mane mokes zvejot juroj("Okuma" iki shiol jam dekingas uz nurodyta teisinga kelia :grin: ) ash tik atkartoju-"kas gerai zuviai nevisada gerai zvejuj ir atvirkshchiai" :grin:
sekmes shaikai varzybose nelinkiu(nors pas airius tos primetos kaip ir nera)bijau dar sugalvos kas i Corka atvaziuot ir ishmalt afisha kokia nesekme prisimines :lol: linkiu gerai praleist laika,ka neabejoju ir atliksit :grin:
 #308625   simask
 01 Spa 2011 19:36
sveiki noreciau paskelpti svieziausias naujienas is spiningavimo varzybu,nors oras buvo ir seipsau bet noras zvejoti ir gera nuotaika nugalejo.pirmas ir geriausias buvo povilas kuris pagavo 5 lydekas kuriu bendras svoris buvo beveik 10kg. antras buvo laimonas pagaves daugiau nei 7kg,trecias buvo misa pagaves 5.4 kg lydeka ir keleta graziu eseriu.ir labai atsiprasau didziausios zuvies 6kg autoriaus kury tikrai nuskriaudziau su prizais.pats pagavau dvi lydekas beveik po 2kg.mano kaip organizatoriaus nuomone renginys pavyko is turejusiu atvukti 31 buvo 23 zvejai.nezinau gal kitu nuomone del varzybu pavykimo ir kitokia.tiesa bresta mintis kad sekantis renginys vyks lapkricio 5.
 #308656   Angler
 01 Spa 2011 21:27
O tai kur reportazas su nuotraukomis,apdovadojimais ir t.t.,kazkaip sausai :roll:
 #308662   simask
 01 Spa 2011 21:43
turiu truputuka problemu su kompu,tai kolkas negaliu sutvarkyti nuotrauku
 #308703   blazer
 02 Spa 2011 12:37
Nors ir bridau iki papu, bet siame ezere nuo kranto visiskai nera ka veikti... prie gero noro, visi like krante, butu tilpe i valtis, bet gaila, ne visi zvejai pasirode draugiski. anyway, aciu organizatoriams uz gera rengini ir tikiuosi ateityje, taip pat sulaukti panasiu susiburimu.
 #308708   marius999
 02 Spa 2011 14:18
as truputi nesupratau varzybose dalyvavo 23 dalyvei bet ispudzius dalina tik vienas dalyvis ir "organizatorius" to renginio tai kur kiti is ju ar neivienas fotiko neturejo ar ka ar taip viskas buvo blogai kad vakar dienos prisimint nenori, ar kompai pas visus problemu turi
vyrai paprasciausei parodykit nors truputi dekingumo kad kita kart noras butu vel organizout zmogui kuris tai dare
 #308710   blazer
 02 Spa 2011 14:41
As kaip supratau, tai is forumieciu nedaug kas buvo (gal klystu). Pas mane deja nera nei vienos nuotraukos, taip gavos, kad teko anksciau isvaziuot, ir varzybu pabaigos, bei apdovanojimu dalies nebesulaukiau. Ryte nelabai kas fotkino, nes visi buvo uzsieme pasiruosimu, bei valciu putimais. Pries starta buvo padaryta bedra dalyviu foto is keliu fotoaparatu, turbut pabaiga taip pat buvo fotografuojama. Neabejoju, Simas susitvarkys kompa ir butinai ikels nuotrauku :)
 #308741   Angler
 02 Spa 2011 19:40
Po ilgos ilgos pertraukos sendien buvau pazvejot :lol: ,su biciuliu jamem Derravaragh ezera,oras ispuole ziauriai geras,taciau rezultatai nekokie,keli peiliukai ir pora demesio vertu eseriu.Del visisko shtiliaus teko stebeti idomu reiskini,kaip upetakiai nuo vandens pavirsiaus godziai ryjo kazkokias museles,o ir museliautoju juos gaudanciu tikrai netruko :superšokas
Paveikslėlis Paveikslėlis
 #309345   simask
 04 Spa 2011 20:39
sveiki gaila gad vis dar negaliu ikelti nuotrauku bet pazadu, kad ikelsiu (kalbu apie varzybas),kadangi yra norinciu dar karteli siemet suremti spiningus nusprendziau isitraukti vel ir padaryti dar viena pramogos diena.
 #309350   simask
 04 Spa 2011 20:48
demesio dar karteli organizuojamos spiningavimo varzybos "blizges asas sezono uzdarymas" registracija ir informacija tel:0894548378 arba emailu rasant savo tel.nr. ir varda,varzybos vyks lapkricio 5 d.(sestadieny),pradzia 8val.trukme 6-7 val.(greiciausia bus galimybe issinuomoti valtis jei kam reikes).taigi visus kvieciu isbandyti savo jegas.
 #309540   oli
 05 Spa 2011 22:05
shiandien pabandziau pliaziuka kuris zvejojas gerai po zemo taido,bandziau tris vlandas iki zemo,nelabai tikejaus kazko,bet va viena irident pavyko:

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #309553   petriukas
 06 Spa 2011 00:15
del varzybu tai buvo tikrai geros as pats buvau be valties ir nieko praktiskai nepagavau bet vistiek geras jausmas gai gaudai zuvi ne vien kad pagauti ir paleisti bet dar ir varzaisi (aisku linksmiau kai pagauni ka nors... :D) tikrai didelis dekui organizatoriui tikrai dalivausiu jei iseis ir lapkriti.... man atrodo bus zymiai daugiau zmoniu sykart....
to ANGLER o tai tam ezere kur tu zvejojai su biciuliu upetakiu sezonas ilgas gal zinai kada tiksliai uzsidaro?
o mes buvom vakar paleke aplankyti legendines virginijos ir ka o gi 3 lydziai kuriuos is musu triju ten buvusiu tiksliau dar trys airei buvo tai is sesiu musu trauke vienas znogus pirmas 4,2 kg. ant blizges o kiti du 7,1 kg ir apie 3kg buvo pagauti ant pludines naudojant masalui skumbre (viena skumre du lydziai :DDDD gerai suveike) tai va tokos tokeles....
 #309621   Angler
 06 Spa 2011 11:14
Oli grazus salatis :gutgut :grin:
Derravaragh upetakiams atidaryta nuo kovo 1 iki spalio 12,taip kad petriuk turi dar laiko ;uolrait
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė