Pažiurėjus keletą č.l. rungtynių matos keistų rezultatų, tai bus dar įdomiau žiurėti bent jau man. gali būti nenuspėjamų rezultatų.

Cymavyrgaz rašė:....Al kas galėtų lietuj lyjant tokią tragediją stadione žiūrėti....
Nu nezinau ar ten sekesi ar ne , bet as skalbu apie paty zaidima- jis buvo daug grazesnis ir mielesnis akiai- kazkokia viltis buvo suzibus ...Tai cia niekieno kito kaip trenerio nuopelnas buvo. O kad nera kam pakeisti dabar esanciu - cia jau 'nuopelnus' priskirciau federacijai , ir tikrai ne Kubilius kad nepastate stadionu kaltas. Pastatyk vava savo kontoroje vadovauti koki lopa ir pamatysi, kad nepriklausomai kokie geri butu darbuotojai rezultatai eis zemyn. Lygiai tas pac liecia treneri ir federacijos vadovus- kaip vadovauja- tokie ir rezultatai- nei geras zaidimas, nei geri grajokai is dangaus nenukris- cia jau garantuoju 100%. Treneris gali greiciau savo rezultatus parodyti, o federacijai kazka pasiekti reiketu metu metus arti, bet su salyga kad kazko sieks.vava rašė:gal nesvaik , wytuk, apie lietuviska futbola
kai treniravo tas brazilas, tai , mano nuomone, labiau sekes rinktinei. Todel ir issokdavo auksciau bambos retsykiais. O dabar tiesiog viskas sustoje i savo vietas. Esam zemesnio nei farerai lygio ir tiek...
O gal tu manai, kad jei Zutautas treniruotu ispanus, tai jie irgi Farerams prkisinetu?
Man tai visai nejuokinga. + manau stipriai ruskelio perdėta. Netikiu, kad komanda sudaryta iš alubario žmonių + kitokių iš pašalies praleistų tik po 4 įvarčius į varžybas (31 матч, 27 поражений, мячи 16-127). Kad nebuvo profesionalų - tikiu, bet ne iki tiek ...mcdee rašė:Miriau is juoko
padek itikint tuo WytukaVegys rašė: Neturim aukšto lygio žaidėjų, o tokiems ir treneris fig ką padės. Ir panašu, kad artimiausiu metu neturėsim.