vava rašė:tai taip eme ir cancelino? jokiu paaiskinimu?
Reiškia mums pasisekė, mūsų goretex-ų užsakymas praėjo.
Aš lig šiol Cabeloj esu susidūręs su užsakytų daiktų atšaukimu tik tokiu atveju, kai ypatingai gera kaina likučius pardavinėdavo, pavyzdžiui batus už 10 USD vietoj 100 USD. Na bet būdavo taip, kad užsakyti leidžia, o kitą dieną pamatai, kad atšaukė. Yra buvę, kad ne iškat atšaukė "cancel", o pakabino "backorder", bet tas "backorder" po poros savaičių virto tuo pačiu "cancel".
O va kad atšauktų prekes, kurių dar tikrai turi, tai man nė sykio nebuvo. Esu pirkęs daug daiktų iš Cabelas, daug smulkmenų, ir nė karto nieko nepritrūko, nes pats stebiuosi jų tikslumu. Kol kas Cabelą galėčiau pabarti tik dėl dviejų dalykų:
1) minėti atvejai, kai leidžia užsakyt (juk leisdami patikrina "availability"), o vėliau atšaukia. Bet manau, kad jie specialiai reklamos tikslais laikas nuo laiko pasiūlo tokius "rock-bottom deals" ir todėl šios klaidelės netaisys.
2) kartą gavau batus, kuriems aprašyme ir nuotraukoj buvo nurodyta kvėpuojanti "Omni-Tech" technologija, o praktiškai jos nebuvo. Čia jų aprašymo klaida. Cabelas pripažino klaidą ir pasiūlė savo standartines garantijas - apmainymą arba pinigų grąžinimą, tad vėlgi nėra ko labai pykti.