Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #310091   augutis
 07 Spa 2011 22:23
Malku ilanka, tai kursiu marios, nuvaziuok ten bent viena kart ir pabendrauk su vietiniais ir suzinosi kur malku ilanka randas :) O kas liecia kKintus ir Sakucius, tai jau sakiau, paziurek google maps, susirask kur jie randas, o kai nuvaziuosi tai suprasi, kad ten vita surast nesunku, tieisog atsistok kur rasi bent viena laisva ploteli :)
 #311075   wongas
 12 Spa 2011 09:43
Sveiki, girdėjau kalbas, kad žmogai jau pagauna ir Tūbausių tvenkinyje. Po to, kai jį nuleidinėjo - taip daugiau ir nevažiavau. Gal kas nors ir ką girdėjo ???
 #311118   Ramzis_II
 12 Spa 2011 14:22
bloombergas rašė:Rimtas ešerys :gutgut

Šeštadienį buvau Kalotės ežere, tai tik du "peiliukai" užkibo, kuriuos aišku paleidau, o daugiau jokių kibimų, nei vieno ešerio. Žuvų pliauškėjimų ar pan. taip pat nebuvo, ežeras tarsi išmiręs... Vanduo drumstas, daug žolių :?
Kalotej galima spiningaut.? nes kazkada buvau nuvaziaves maciau uzrasa "zvejyba draudziama".
 #311141   Vaidis
 12 Spa 2011 17:32
HorseFly rašė:O Kalotej be valteles imanoma paspiningaut?
Sunkiai...
 #311171   augutis
 12 Spa 2011 19:40
wongas rašė:Sveiki, girdėjau kalbas, kad žmogai jau pagauna ir Tūbausių tvenkinyje. Po to, kai jį nuleidinėjo - taip daugiau ir nevažiavau. Gal kas nors ir ką girdėjo ???
Girdejau ir as, draugelis is Palangos praejusi savitgali buvo nulekes pametyt, tai ikabino keturias berogs, nuo 1 iki 2 kg, bet cia irgi tik jo zodziais, o kaip ten yra, tai... :shock: Nzn, kazkaip nesitiki man ten kazka uzkabint, nubasinti tiek Tubausiu, tiek Lazdininkai, senai jau negirdejau, kad ten pajudejusios lydekos butu, nors kazkada tikrai zuvingi vandenys buvo.... :(
 #311559   augutis
 14 Spa 2011 08:28
Nzn kaip su atsigavimu, bet buvau symet pora kart, tai net graudu... 'viarkt Toks telkinukas fantastishkas, o db kaip shulini, iki dabar dar paslaptis man kaip pavasari gali ten uzturet fantastiska zvejyba, o rudeni atsiduri kaip dykumoi, toks vaizdas, kad zuvis kazkas tiesiog isrinko nuleides vandeni... :neutral:
 #311876   ard
 16 Spa 2011 12:37
tubausiai truputi gyvi, siamdien vaziuojant pro sali sustojau pametyti. Visiskai nepasiruoses, turejau tik starkines gumas. Ir ka - vienas eseriukas susigunde, bet atitruko ir po to lydeka 1+ kg. Veiksmas 11.30, gaila daugiau negalejau zvejoti.
 #311897   augutis
 16 Spa 2011 15:56
Nu tai gal tikrai atsigauna? Bet kas is to, tuoj vietiniai uzuos, kad vel pagaut eina ir... valciu bus kaip turguj, visa zuvi namo ir kita met vel tubausiai liks uzmirsti :D
 #311938   augutis
 16 Spa 2011 19:43
Reiketu sakyt ne zuvu, o uzdaru vandens telkiniu :D Vietoj to kad neimtu zuvies ir turetu salia namu tikrai zuvinga telkini, velka viska kas gyva namo ir kaip termitai nusiaubia :( Turiu as visai palyginti netoli Klaipedos telkinuka susirades, nulekiam su Dijegu vakarais pametyt, tai pakol mazai zinomas yra nera buve kad per pora val bent po kokias 4-5 dryzes neikirstumem ir tikiuos ta paslapty islaikyt kaip imanoma ilgiau, kad kolegos skerei nepadarytu is jo :(
 #318642   diego
 10 Lap 2011 16:39
siandie pora valandeliu, 7 lydekaites krante, dar keli nuejimai. Tik aisku dydziai neispudingi. didziausia 1kg :) bet smagiausia tai kad dzigaujant... ir tas ''starkinis'' spakt kibimas :-D
 #320095   wongas
 16 Lap 2011 09:34
Sveiki, nu ką aš galiu paporinti apie Tūbausius. Šeštadienį su tėvuku buvom paplaukioti. Abu po 2 lydekaites. Dydžiai imami, bet ne rekordai. Vakar tėvukas ir buvo - vėl 2 margašonės.
Taip kad judesys yra...
 #323544   opiumas
 29 Lap 2011 20:39
Nu va, vakar uzgrauze mane zvejybos kirminas, tai nusprendziau pametyti vienoje baloje, kurioje pradejau savo spiningautojo karjera, kad biski nuraminciau ta kirmina. Zmona paliko priziureti dukra, tai sugalvojau parodyti jai pirma karta, kas tas yra zvejyba. Kadangi jai tik 4,5men tai turbut nieko ji dar nesuprato, be to miegojo kol as zvejojau :) Nieko doro iskyrus peiliukus nesitikejau pagauti, nes gylis ten max 1m buna, o vasara ten isvis paspiningaut sansu nedaug, nes 90% tos balos apzelia zolem. Be to niekada nesu ten pagaves lydekos didesnes kaip 1.5 kg.
Nu ka, dukra miega vezime as uzsidedu didziausia guma su lengviausiu galvakabliu, nes vanduo pakiles per 30cm, o po pakilusiu vandeniu vien zoles.. Tai ir turiu vesti masala tame 30 cm sluoksnyje. Pirmi 3 metimai - nieko. Metu i "aki" - kazkas stuktelejo, tik nesupratau zole ar zuvis. Istraukiu savo Sandra, o jos uodega kabo ant plauko. Tingiu keisti guminuka, tai nieko nelaukes metu i ta pacia vieta. Bac, meskere sulinksta, stabdys cypia, nes jis nesitikejo cia sulaukti tokio pasipriesinimo. Susitvarkau su jauduliu ir istraukiu priesininka.
Paveikslėlis
Geda sakyti bet cia buvo antra pagal dydi mano lydeka gyvenime :oops: Zmonai pazadejau tadien be zuvies negrizti, tai keliavo ji namo. Svere ji 2.97kg. Po tokios netiketos sekmes dingo noras zvejoti, be to ir dukra atsibudo ir eme reikalauti demesio. Tai nusprendziau grizti kita diena ir viska rimtai prasukuoti.
Grizau snd, bet jau vienas ir rimtai nusiteikes. :grin: Vel kabinu labai jau pavargusia Sandra ant pavadelio. Ir metau, metau.. Apejau 6 balas is 7 ir teturejau viena peiliuko atsivijima, kuris buvo mazesnis uz guminuka.. Likus vos kelioms vietoms, nuo kuriu galima pametyti ir nusivyles siandienos kibimu "gausa" emiau planuoti kitos savaites zukle, taip pakendus savo mintyse spininga vel supurte. Sikart apie 1kg. Ramia sazine leidziu ja atgal.
Paveikslėlis
Jau as patenkintas ir ramia sirdim galiu vaziuoti namo. Paejus i sona uz keliu metru metimas ir vel griebe, si karta visiskas peilis bet kovojo energingiausiai is visu.
Paveikslėlis
Be to ir Sandra prarijo iki pat gerkles. Po sios atakos ji iskeliauja i pensija, nes uodega nebedirba nuo skyliu kiekio. Keiciu guma, uzsilipu ant slaito ir dar padarau keleta paskutiniu metimu. Vienas metimas ir ziuriu pareina "torpeda". Griebe! Apie 2 kg is pirmo zvilgsnio, kertu - nera.. Partraukiu guma, puse kuno nebera.. :-niak' Vel keikiu save kodel ant dideliu guminuku neuzkabinu papildomo trisakio. Uzsidedu mazesni Relaxa, bandau isprovokuoti lydeka pulti antra karta bet turbut ji jau soti silikonu. Kagi, pajudinsiu ja kita karta, ir patenkintas baigiu zukle :)
 #336862   kursis
 26 Sau 2012 22:49
siandie ilankoje du rybokeliai judejo- veiksmas Skaidrusis Gargzda. Pravaziavus pro Dovilu - ekeciu palei kranta prigreziota,ryskiai ,,ejo" su blizgute ar svytuokle...ledo storio nematavau, bet itariu galima drasiai lipt ''plot
 #336878   kursis
 26 Sau 2012 23:17
martiz-zz rašė:as jau vakar atsidariau sezona :P
nu tik pirmadieni man ispuls su barnaulu pasiblaskyt-bliamba myliu ziema :v-ar :twisted: kokias tris dienas i garaza ejau ,,snasti praviriat"-atrodo viskas ;uolrait
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė