Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #251036   Tironas
 24 Sau 2011 12:46
iki -5 - superinis variantas. tik kad veilokas teip prigeria dregmes, kad dziovit reikia 2 dienas. keista bet su guminiais kamiko to nepastebejau
 #251038   saciokas
 24 Sau 2011 12:54
Taip teisingai pastebeta, kad dregmes prigeria nemazai. Kartais pagalvoji gal prisemes buvau, bet zvejybos metu diskomfortas nejauciamas (aisku jei ant ledo praleisi daug laiko tai gal ir pasijaus). Bet ta dregme butu isorineje veiloko puseje. Prie didelio minuso dar nebuvau, bet iki -10 normaliai.
 #251040   Šaltupys
 24 Sau 2011 13:06
Vegy ,yra ir įdėklas, dvi poros kojinių kaip Tavo nuorodoje ,dvi himalai.
 #251044   Vegys
 24 Sau 2011 13:19
Aišku. Suklaidino tai, kad ant dėžės rašo "iki -50", o pvz nuorodoje "iki -30". Reiškias tavo tokie kaip kad mano :)
 #263741   SatodiaV
 09 Kov 2011 22:28
Sveiki, avalynės ekspertai,

norėjau paklaust dėl Rocky batų. Gal kas tokius turite http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1889 ?
Pamačiau, visai pasirodė gražūs iš fotkės, sakau bus ir į gamtą ir į darbą žiemą ar per šlykščias balas pavasarį/rudenį vaikščiot, tai ir paėmiau. Bet kai išpakavau dėžę..nu pasirodė tokie griozdai biški, nes tikėjaus kažko panašaus į trekkingo batus...bet klausimas mano apie jų dydį. Kaip jį pasirinkt? mano koja lyg ir 46 buvo, tai tokius ir ėmiau. Bet apsiavus db atrodo, kad per dideli, nes dar vietos yra laisvos tarp tos thinsulate'inės kojinės ir paties bato, nors pati kojinė atrodo kad kaip tik. Su stora kojine (Spartos Žvejams) lyg ir normaliau jaučiasi..nenusprendžiu niekaip, keist į mažesnius ar ne. Ir dar įdomu ar iš principo Rockius be thinsulato kojinės nešiot įmanoma, ar jau čia bus kaip su kaliošais ant basos kojos?...Žodžiu pasidalinkit patirtim, kas turit, nes atrodo, kad fotkėj ir realybėj šitie batai gerokai kitaip atrodo.. dėkui ;)
 #263745   Wytux
 09 Kov 2011 22:46
Jei su storesne kojne normaliai, tai zvejot bus kaip tik, jei tas ir 'y gamta' reiskia pazvejoti :) nors biski per mazi batai jau :/nek JEi turi galimybe pasimatuoti mazesniu - pasimatuok, bet aklai pirkti mazesnius tai jau butu rizika ....
 #266245   arkanas
 21 Kov 2011 16:08
Sveiki, kur vilniuj prekiaujama roks batais? Konkrečiai ieškau batų braidymui :)
 #266247   Vegys
 21 Kov 2011 16:11
Turguje :) Ar Kalvarijų ar Gariūnų - kur patogiau.
O ir žūklės parduotuvės daug kurios turi.
 #307885   vava
 28 Rgs 2011 10:46
turet but neblogai. gal tik vienas pastebejimas - man pvz noretusi, kad apacioje (virs pado) butu daugiau gumizuota, nes goretex amzinai dregmes nelaiko. Ir jei teks zvejot, kai yra daug vandens ant ledo, nemaza tikimybe suslapt kojas
 #307895   SauliusM
 28 Rgs 2011 11:21
man dar vienas dalykas nepatinka. tos kilpos metalines ant kuriu batraisciai uzsikabina, tai man anos atsilankste po poros metu naudojimo analogisko tipo batu.
 #312241   Džiunglių Šniūrs
 18 Spa 2011 00:14
SatodiaV rašė:Sveiki, avalynės ekspertai,

norėjau paklaust dėl Rocky batų. Gal kas tokius turite http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1889 ?
Pamačiau, visai pasirodė gražūs iš fotkės, sakau bus ir į gamtą ir į darbą žiemą ar per šlykščias balas pavasarį/rudenį vaikščiot, tai ir paėmiau. Bet kai išpakavau dėžę..nu pasirodė tokie griozdai biški, nes tikėjaus kažko panašaus į trekkingo batus...bet klausimas mano apie jų dydį. Kaip jį pasirinkt? mano koja lyg ir 46 buvo, tai tokius ir ėmiau. Bet apsiavus db atrodo, kad per dideli, nes dar vietos yra laisvos tarp tos thinsulate'inės kojinės ir paties bato, nors pati kojinė atrodo kad kaip tik. Su stora kojine (Spartos Žvejams) lyg ir normaliau jaučiasi..nenusprendžiu niekaip, keist į mažesnius ar ne. Ir dar įdomu ar iš principo Rockius be thinsulato kojinės nešiot įmanoma, ar jau čia bus kaip su kaliošais ant basos kojos?...Žodžiu pasidalinkit patirtim, kas turit, nes atrodo, kad fotkėj ir realybėj šitie batai gerokai kitaip atrodo.. dėkui ;)
Antra ziema naudosiu http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1890 Man tai super. Tik geriausi atsiliepimai apie Rocky.
 #312244   p.arturas
 18 Spa 2011 06:47
viens paklausia kovo 9 kitas atsako spalio 18-a. estonia :)
 #313337   ksarinis
 22 Spa 2011 18:03
Sveiki. Toks klausimas: kur galima isigyti ideklu i zieminius batus? Turiu omenyje i zieminius aukstus guminius. Dabartinis esamas vilnos iklotas labai jau suplonejes nuo devejimosi. Noreciau ji pakeisti. Aciu.
 #313348   p.arturas
 22 Spa 2011 18:34
ksarinis rašė:Sveiki. Toks klausimas: kur galima isigyti ideklu i zieminius batus? Turiu omenyje i zieminius aukstus guminius. Dabartinis esamas vilnos iklotas labai jau suplonejes nuo devejimosi. Noreciau ji pakeisti. Aciu.
pernai kazkas rase jog turguj rado ir kaina lygtais apie 40 sukosi. pasinaudok paieska.
 #313349   Bratka
 22 Spa 2011 18:35
Klausk krautuvese kia kurie buna uzsiveze,jei neturi prasyk kad uzsakytu.Nezinau is kokio miesto esi,Gariunuose tikrai rastum.
 #313356   p.arturas
 22 Spa 2011 18:52
Bratka rašė:Klausk krautuvese kia kurie buna uzsiveze,jei neturi prasyk kad uzsakytu.Nezinau is kokio miesto esi,Gariunuose tikrai rastum.
KIA krautuvese, nemanau kad ras imautu, ten daugiau kita produkcija :-D
 #313390   tukasG
 22 Spa 2011 21:36
ksarinis rašė: kur galima isigyti ideklu i zieminius batus? Turiu omenyje i zieminius aukstus guminius.
Man visai patiko toks variantas: bent jau pas mus turguje laiks nuo laiko pasitaiko rankų darbo (ne fabrikinių) veltinių. Nuo fabrikinių jie skiriasi tuo, kad yra labai minkšti (beveik kaip kojinės). Tai vat man patinka toks įdėklas į tokio tipo batus. Minkšta, šilta, patogu, šimtaprocentinė vilna. Kaina pernai būdavo apie 80 lt. Minusas tik tas, kad nešiojant intensyviai (kasdien pilną darbo dieną dirbant lauke) užtenka ne daugiau kaip vienam sezonui. Sudyla.
 #313453   Vitolis
 23 Spa 2011 16:56
tukasG rašė:
ksarinis rašė: kur galima isigyti ideklu i zieminius batus? Turiu omenyje i zieminius aukstus guminius.
Man visai patiko toks variantas: bent jau pas mus turguje laiks nuo laiko pasitaiko rankų darbo (ne fabrikinių) veltinių. Nuo fabrikinių jie skiriasi tuo, kad yra labai minkšti (beveik kaip kojinės). Tai vat man patinka toks įdėklas į tokio tipo batus. Minkšta, šilta, patogu, šimtaprocentinė vilna. Kaina pernai būdavo apie 80 lt. Minusas tik tas, kad nešiojant intensyviai (kasdien pilną darbo dieną dirbant lauke) užtenka ne daugiau kaip vienam sezonui. Sudyla.
Įmauk juos į žmonos senas kapronines kojines ar pėdkelnes ir dėvėsi 2sezonus :gutgut
 #313461   Vitolis
 23 Spa 2011 18:26
Suplyšo manieji guminiai, tai isigijau ypač lengvus rusiškus su įdėklais. http://www.pskov-polimer.ru/catalog/sho ... d_hunting/ modelis ПЕ-15 УММ
Rudenį visai :gutgut tik va žiemą reik storesnio įkloto. Turiu Kamikus žiemai, bet sunkūs velniai. Kai reik visą dien pavaikščiot, tai 'viarkt Va galvoju pabandyt iš Kamiku tuos įdėklus insimaut į savo rudeninius lengvučius batus. Vietos užteks, nes pirkau su atsarga :-D Bet kuo toliau, tuo labiau mintys sukasi apie naują Rocky modelį . Gal kada ir ant LT jie pasirodys. Tik niekur nerandu kiek jie pnš. sveria. Makaulė panašius dėvi. Gal pakomentuos :)
http://www.rockyboots.com/Product-Detai ... ated-Boot/
 #313504   MariusM
 23 Spa 2011 21:19
Vitolis rašė:Suplyšo manieji guminiai, tai isigijau ypač lengvus rusiškus su įdėklais. http://www.pskov-polimer.ru/catalog/sho ... d_hunting/ modelis ПЕ-15 УММ
Rudenį visai :gutgut tik va žiemą reik storesnio įkloto. Turiu Kamikus žiemai, bet sunkūs velniai. Kai reik visą dien pavaikščiot, tai 'viarkt Va galvoju pabandyt iš Kamiku tuos įdėklus insimaut į savo rudeninius lengvučius batus. Vietos užteks, nes pirkau su atsarga :-D Bet kuo toliau, tuo labiau mintys sukasi apie naują Rocky modelį . Gal kada ir ant LT jie pasirodys. Tik niekur nerandu kiek jie pnš. sveria. Makaulė panašius dėvi. Gal pakomentuos :)
Va ir mane tas naujas modelis sudomino stipriai, ta proga norėjau pasižiūrėti kamik everest, kuriuos dar atsiveš ... O ir kitų norimų firmų modelių dar teks laukti, pagal pardavėjų pasisakymus bent iki lapkričio vidurio.
 #313559   dainiuška
 24 Spa 2011 09:02
Vitolis rašė:Suplyšo manieji guminiai, tai isigijau ypač lengvus rusiškus su įdėklais. http://www.pskov-polimer.ru/catalog/sho ... d_hunting/ modelis ПЕ-15 УММ
Jų svoris bus virš 2 kg - panašūs tiek sveria:

http://www.cabelas.com/mens-insulated-h ... reak.shtml

Tačiau patarčiau nekreipti labai didelio dėmesio į palyginti nemažą svorį. Pats turiu panašaus svorio Rocky batus, kuriuos paėmus į rankas svoris atrodo didelis. Tačiau jie taip patogiai padaryti, kad kai apsiauni - rodos, kojos tave pačios neša ''plot
 #313567   Dziedas
 24 Spa 2011 09:24
Jo ,žema netoliese .Jau daug metu naudoju guminius iš turgaus . apie 40lt. Su įdėklu ..Perku didesniu numeri ,vietoj 42 ,46 ir perku vilnoniu puskojinių ,iš kažkokio kalnu ožio vilnos. Ir bėdos nėra ,ir sausa ir šilta ,tik koja turi būti laisva. O įdėklu i batą keičiu beveik kasmet .Turguje keli litai.
 #313587   vava
 24 Spa 2011 10:15
Vitoli, kiek uz guminius palikai?
 #313701   Vitolis
 24 Spa 2011 19:32
vava rašė:Vitoli, kiek uz guminius palikai?
70Lt Čia su nuolaida.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 47
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė