Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #313245   tukasG
 21 Spa 2011 23:16
Na, subarikai tai mane senokai vilioja, tuo labiau, kad po kaimus daugiausia važinėju, bet turiu giminėj vieną tokį gąsdintoją, kuris jau kokius keturis legasius ir vieną foresterį užvažinėjo, tai jis vis vos tik man apie subaru prasižiojus nukerta kalbą: "Pražūsi vaikeli, kai kas rimtesnio suges. Ne tavo kišenei tokiom mašinom važinėtis...". Tai aš ir bijau tokių kalbų prisiklausęs. Nors turint omeny, kad važinėju ne ypač daug (apie 20000 km per metus), tai ko gero bet kokio modelio nevisiškai užmuštas mašiniukas gali 4 - 6 metelius atlaikyt, bet... Kaip pasiseks, kaip pasiseks...
O perkant galutinį sprendimą turbūt eilinį kartą nulems ne tiek konkreti markė ar modelis, bet konkrečios mašinos techninis stovis, bet visgi norisi kažkiek susisiaurint paieškų ratą atmetant absoliučiai neprotingus variantus ir pasiliekant keletą logiškiausių - racionaliausių.
Ačiū visiems patarusiems :/brazasista .
P.s. Wytux labai taikliai pastebėjo :) . Reikia kantraus, nebrangaus, patikimo darbinio arkliuko, bet... pamatai kokią gražuolę ir protas trumpam aptemsta (čia kaip ir su moterimis :) ), akys žiba... :-D
 #313246   vava
 21 Spa 2011 23:19
rado del ko estis..... du kolegos :)
Tukai, jei normali toyota butu per brangi, as dar prisiminaiu varianta - audi A4. I savo biudzeta isipaisytum, Varikliai ziauriai taupus (zyzeliai), aptarnavimas ner brangus. Tiesiog reiktu ieskot teisingo varianto
 #313247   vava
 21 Spa 2011 23:21
tukasG rašė: Reikia kantraus, nebrangaus, patikimo darbinio arkliuko, bet... pamatai kokią gražuolę ir protas trumpam aptemsta (čia kaip ir su moterimis :) ), akys žiba... :-D
tu kai kazkokia nerealia grazuole uzmatysi, parodyk mums, rasim vaistu :)
 #313248   Sioma___
 21 Spa 2011 23:22
Vegys rašė:Šiaip banginiu vadina W140 MB - tikiuos nesiūlai šios mašinos ???
Apie Alfas ... Neturėjau ... Ale kaip kad daug kas rašo - jas reik mylėt ir atleist visas negeroves :)
Šiuo atveju kaip suprantu žmogus ne egzotikos (su brangiu ar dažnu remontu) ieško, o normalaus darbinio "arkliuko" ...

Siulaus MB S350 apie 97m. tikra klasika ir patikimumu manyciau vienas geriausiu is egzotikos... O jei visiskas darbinis arkliukas reikia imti opeliuka...
 #313249   vava
 21 Spa 2011 23:29
kur tu kaime su tuo mb nuvaziuosi? nereik kalbet nesamoniu. pirmoj baloj uzsesi mirtimai. tuo tarpu golfukas ar auduke vaziuos ir nuvaziuos
 #313250   Sioma___
 21 Spa 2011 23:35
Pats trankau darbini golfuka tai puikiai zinau jo galimybes. Nu zinok per daug nuvertini sita MB jis sunku eina visur kaip tankas vazinejau visa sia ziema i zvejybas nei kart neuzsedau kad traukti reiktu. Ir patikimumo esme detaliu kas puse metu nereikia vaziuoti keisti... smagi egzotika.
Nors golfukas vistiek yra nepakeiciamas viskas telpa visur pravaziuojamas.
 #313251   Vegys
 21 Spa 2011 23:41
Sioma___ rašė:
Vegys rašė:Šiaip banginiu vadina W140 MB - tikiuos nesiūlai šios mašinos ???
Siulaus MB S350 apie 97m. tikra klasika ir patikimumu manyciau vienas geriausiu is egzotikos...
Čia už 5000-8000 lt ? :lol: :lol: :lol: Dar Ferari pasiūlyk .... Žmogus klausia apie darbinę mašiną, jis S klasę siūlo ... :-kvankt :-kvankt :-kvankt Eksplotacijos kainos kokios ????
 #313259   hamis
 22 Spa 2011 07:54
kazkas apie italiska egzotika uzsimine. turiu kieme 166 juoda, pilna komplektacija 2.4 dyelis. reikia tik granata pakeisti. atiduosiu nebrangiai. man asmeniskai tai lb jos. viduj nejaukiai jauciuosi, kad ir prifarsiruota visko ir atrodo patenkinamai.
kas del s klases merso iki 99. tai jie ziaurus. viena karta pakeitei detale ir pamirsai, aisku po sunkelius neitin tinkamas variantas, gaila butu. bet masina tikrai gera tik 3.5dyzelis nelabai vykes mano nuomone. imciau 3.5benza su dujom jei sau.
tas tavo pazystamas gal pavaru nejunginedamas vaziuoja, kad jau tiek subariku uzdroze? skamba kaip is fantastikos apibrezimo. nzn kokius ten lavonus turejo, kad sugebejo tiek ju suesti.
 #313273   gintars
 22 Spa 2011 10:02
TukasG vat as irgi mastau ant ziemos keisti automobili, suma irgi panasia zadu skirti, bet kadangi as esu alergiskas prancuzam tai variantu nedaug lieka, ir nekazka geresnio eina nupirkti uz dabar vairuojama pasata 94m 1.9 tdi. Is tikro ziauru kai pagalvoji, pirkau as ji pries sesis metus uz 2k euro, o dabar tvarkingi vaiksto nuo 5k litu ir tie patys 2k euro nera kainos riba :superšokas Uz 5-8 tukstancius litu linkstu prie opel astra arba vectra 2.0 di. Turbut uz tokia suma normaliausia masina gautus. Vokieciai passat b5, golf4, bus gerokai pavarge dyzeliai, netgi kyla imti benzina su dujom...
 #313278   hamis
 22 Spa 2011 10:28
2005m nusipirkau b5 pasata 99m automata su turbina (benzas dar ikandamas padoriai buvo). viskas kaip ir gerai pas juos, bet tais laikais ju vaziuokles remontas kainavo man asmeniskai didelius pinigus. ten tu sarnyriuku visokiu dahera. nuvariau i servisa uz prieki 450suplakiau uz gala 250. na galvoju dbr kilsiu toliau. praejo 3-4men ir vel ta pati istorija. arba man koks nevykes pakliuvo pagalvojau :-D stumiau ta nuspirkau paprasta 98m 1,8 be turbinos. na ir vel tas pats su vaziuokle. persizegnojau tada ir nusipirkau mersa w124.
b5 tikrai geri, komfortiski, smagiai rieda. bet jei dbr reiktu rinktis kasdieniam vazinejimui imciau 4guoli, nors pasatas grazesnis man, o ir dalys nebrangios.
 #313280   Wytux
 22 Spa 2011 11:04
hamis rašė:..nusipirkau mersa w124.
...
dyzelis a benzas? kaip su remonto kainom ? Ta su placiom juostom ant duru apacios ? Ymanoma i zvejyba davaiuot?
 #313282   gintars
 22 Spa 2011 11:08
Sutinku, pats golfui irgi teikiu pirmenybe pries passata, nes b5 vaziuokle problematiska, taspats audi a4, a6, o vat golf 4 vaziuokle dar paprasta, ne daugiasvirte. O passato vaziuokle reikia atsiresturuot, pas gera meistriuka ir problemas pamirsi. Draugas su atresturuota vaziuokle atmyne jau 70 kkm, ir nesiskundzia.
 #313286   hamis
 22 Spa 2011 11:52
Wytux rašė:
hamis rašė:..nusipirkau mersa w124.
...
dyzelis a benzas? kaip su remonto kainom ? Ta su placiom juostom ant duru apacios ? Ymanoma i zvejyba davaiuot?
jo ta su placiom (e). as pirkau benza, jei dabar ieskociau w124 tai ieskociau 3l dyzelio ir greiciausiai, kad universalo tik ten pas juos su ta galine vaziuokle neaiskumai man. nes yra modeliu su hidrauline galine pakaba, ar kazkas tokio.
dalys siaip nebrangios, o ir pakeitus dali jos greiciausiai keisti nebeteks :-D pliusas, kad ardomu prudais. i zvejyba, bent man zemupio zvyrkeliais, be problemu. pavasari privengdavau neaisku balu :-D dar imanomas variantas 2,5 tik komplektacija kudesne. uztat juos berangiai cipuoja jei kam galios truksta.
dabar pakeiciau i w124c pradejo klasika traukti, nes senesnio merso coupe neipirkau. coupe dalys jau brangesnes, bet pakeitus irgi nebereikia vargintis. i zvejyba jau 2m varau. 3se isirangom, o talpi bagazine feederius 3,9 talpina :D
 #313288   Wytux
 22 Spa 2011 12:09
Gaila tik, kad tiek 123 tiek 124 universalai gaidiskai atrodo :evil:
 #313290   Vegys
 22 Spa 2011 12:34
hamis rašė:dabar pakeiciau i w124c pradejo klasika traukti, nes senesnio merso coupe neipirkau
Pasitaupyt reikėjo - tokie to verti :
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1847117
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1834812
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1861799

Žinoma čia ne žvejybiniai ... net ne kasdieniniai ...

Nors kai kuriems senesniems - taupyk netaupęs ... fig susitaupysi ... http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1896317
 #313291   hamis
 22 Spa 2011 13:01
aha, tam pirma 200 dalys deficitines ir kosminem kainom :D sl'ai ziaurus, bet neverti tokios kainos uz kokia cia stumdo. dalys irgi beproto brangios, o vietoj situ sl(slc) geriau jau ziureti sl tik su nuimamu stogu ir is vokietijos tiesiai. plius varikli tik nuo 3,5 ir aukstyn, kad kompletacija geretu.

va toki priglauciau tik be duju http://www.autogidas.lt/mercedes-benz-s ... 61830.html
nors ir agurkai gerai ziurisi http://www.autogidas.lt/mercedes-benz-w ... 38842.html
 #313292   Vegys
 22 Spa 2011 13:25
tavo SL'as negražus man ... :( bent jau ne tiek kaip senesni ...
o to 123 man ratai netinka prie tokios mašinos. Pacaniški ...Kaip kad ir niaukti langai ...
Detalių kainos visų tokių ko gero nedžiuginančios, ale gi čia mašina ne į darbą ar žvejybą važinėt ... Ne kasdien servisuose būsi ...
 #313310   hamis
 22 Spa 2011 15:06
ta prasme norejau pasakyti, kad geriau iskarto pirkti gero stovio ir moketi daugiau. nei pirktis toki nubaraklineta ir poto tris kart tiek sukisti.
is tu senesniu sl'u tik cabrio noreciau, ten su kietu nenuimamu stogu man nelabai. ir variklio noreciau bent jau 4.5l savaitgaliui prie juros :D cia jei is r107 rinkciausi.
man dar grazus w126 coupe
 #313361   p.arturas
 22 Spa 2011 19:07
tukasG rašė:Na, subarikai tai mane senokai vilioja, tuo labiau, kad po kaimus daugiausia važinėju, bet turiu giminėj vieną tokį gąsdintoją, kuris jau kokius keturis legasius ir vieną foresterį užvažinėjo, tai jis vis vos tik man apie subaru prasižiojus nukerta kalbą: "Pražūsi vaikeli, kai kas rimtesnio suges. Ne tavo kišenei tokiom mašinom važinėtis...". Tai aš ir bijau tokių kalbų prisiklausęs. Nors turint omeny, kad važinėju ne ypač daug (apie 20000 km per metus), tai ko gero bet kokio modelio nevisiškai užmuštas mašiniukas gali 4 - 6 metelius atlaikyt, bet... Kaip pasiseks, kaip pasiseks...
briedas visiskas, nebent tauragej pirksi, ten yra tokiu verslininku, galima ir telefonus paviesinti, kurie varo pusetinus subarus, ima lauk einamas dalis , stato uzdroztas ir pan, ir stiumia, paspakliuoja, biski bituko ir vsio, eina pardavimui.
pats subaru vairuoju, ir manau, kad tai vienas patvariausiu ir labiausiai teikianciu vairavimo malonuma, ypac ziemos periodu automobilis.
daug, tikrai daug pazistamu vairuoja subaru, ir 99% nesiruosia keisti i kito gamintojo auto. nesvarbu kokiu metu.
vienas minusas kad nera senesniu dyzeliu.
dalys nebrangios, nekeiciamos mazgais kaip pas francuzus.
pvz mano foresteriui galinis guolis 80lt.
per 4 metus rimtesnis remontas, tai amortiku galiniu keitimas.
vairuotojas as durnas, gaza spaudziu posukiuose ir pliurzes neapvaziuoju, o forikas vis neluzta.
 #313362   p.arturas
 22 Spa 2011 19:08
hamis rašė:ta prasme norejau pasakyti, kad geriau iskarto pirkti gero stovio ir moketi daugiau. nei pirktis toki nubaraklineta ir poto tris kart tiek sukisti.
is tu senesniu sl'u tik cabrio noreciau, ten su kietu nenuimamu stogu man nelabai. ir variklio noreciau bent jau 4.5l savaitgaliui prie juros :D cia jei is r107 rinkciausi.
man dar grazus w126 coupe
geriau tai geriau, ale biudzetas paskelbtas.
 #313365   p.arturas
 22 Spa 2011 19:23
anksciau gyvenau koraluose, ir toks nediskas kalniukas ivaziuojant i kiema buvo, tik biski statokas.
tai visa gatve apacioj buvo pagrinde bemsai ir mersai, dar kelios omegos. vietos kieme turejau visuomet, nes parkavausi pusnyje:)
rwd tik ant sauso asfalto gerai. o kiek jo buna lietuvoj?
draugelis buvo uzsideges pirkt bmw 5 kazkus 03 05 m ale forumus pasiskaitinejo, populiariausios temos ,,kur restauruoti pakabos dalis'', ten net sarnyru tepaliniu yra... o parduodama mazgais, remonto kainos nuo 1200 prasideda, atsoko fantazija.
toliau su mazda vazineja.
 #313372   Bratka
 22 Spa 2011 20:03
tukasG rašė:Na, subarikai tai mane senokai vilioja, tuo labiau, kad po kaimus daugiausia važinėju, bet turiu giminėj vieną tokį gąsdintoją, kuris jau kokius keturis legasius ir vieną foresterį užvažinėjo, tai jis vis vos tik man apie subaru prasižiojus nukerta kalbą: "Pražūsi vaikeli, kai kas rimtesnio suges. Ne tavo kišenei tokiom mašinom važinėtis...".
Jei tik vilioja tai ir pirk.Mano tevukas vienas is pirmuju nepabijo po maskviciaus sest uz neaiskios auto vairo vardu subaru leone(kaip jis sako vienas is geriausiu subaru modeliu :grin: ,nes pastoviai dirbdavo tik priekinis tiltas,ne taip kaip dabartiniuose,atvazinejo 5 metus),nuo to laiko jam kitos auto neisiulysi,galiu pasakyti tiek kad detales siek tiek brangesnes uz musu tautieciu pamiltus WW arba AUDI,bet ir daug patvaresnes-nu kaip ir visu japonu,jei su WW vaziuosi kas tris men.kazko is pakabos keisti tai su subariku i metus karta o gal ir ilgiau atkentes(su tavo vaziavimu 20000 i metus,visiskai turetum pamirsti remontus :) ),vienintelis subariku minusas tas kad srebia nemazai kuro.
 #313386   tukasG
 22 Spa 2011 21:10
hamis rašė:tas tavo pazystamas gal pavaru nejunginedamas vaziuoja, kad jau tiek subariku uzdroze? skamba kaip is fantastikos apibrezimo. nzn kokius ten lavonus turejo, kad sugebejo tiek ju suesti.
Šiaip šitas mano paminėtas atvejis iš tikrųjų greičiau patvirtina subaru neužmušamumą, negu kad jį paneigia, nes tos mašinos buvo naudojamos ne kaip darbiniai arkliukai, bet kaip darbiniai traktoriai... :-D Maža to, kad per metus pravažiuodavo čiut ne po 100000 km, bet dar ir priekabas pakrautas šešiametriais pušiniais sienojais iki statybviečių tampydavo, jeigu užsakovas rąsto kito pristigdavo, arba jeigu fura iki statybvietės nedasikasdavo... Na, dar kartais po gero gramo pramogai kur po dirvonus velėnas padrabstydavo... :) Žodžiu, bet koks kitas mašiniukas nuo tokios "eksplotacijos" ne tai kad dūšią atiduotų, bet gabalais turbūt subyrėtų... :)
O apie remontus kai jis kalbėjo, tai daugiau turėjo omeny ne tiek guolius, šarnyrus ir kitas "smulkmenas", bet tokius dalykus, kaip pavarų dėžės perrinkimas, sankabos keitimas, variklio rimtesni remontai ir t.t. Bet čia jau turbūt vos ne kiekvienai senai mašinai tokie labai rimti remontai nelabai apsimoka daryt...
 #313437   Antas
 23 Spa 2011 14:11
kas kas, bet citroen xantia ir xm hidraulika maziausiai gendantis dalykas.
siaip xantia patvaresne nei xm, bet xm yra aukstesnes klases, todel ja remontuoti yra zymiai brangiau, ypac kai isigyjamas 2,5 td arba 3 litrai benzas , be to xm buvo gaminami iki 2000 m ( kurie tik dabar isnyra is europos gludumu), kai tuo tarpu xantijos iki 2002 ir su hdi varikliais yra, ir be to xantia labiausiai nusisekes modelis (parduota daugiausiai).
dar labiau patinka, kad jus lyginat xm remonta kaip pvz su golfu, ar passatu, ar opeliu kadet, nors klases ir prasmatnumo lygis skiriasi, jei kas citroen xm yra limuzinines kalses, kuri savo laikais, su 2,0 benzu ir beveik tuscia komplektacija kainavo apie 100000 lt, su pilna komplektacija jos kaina pakildavo iki 150000 lt ir daugiau. Tai mielieji kai lyginat paziurekit ka lyginat, as manau kad bmw 3.18 remontas yra pigesnis nei bmw 7 klases remontas ar merso E klases. Dar patinka veikejai kurie aiskina apie citroen teigdami, kad citroen c4 turi hidropneumatine pakaba ir tu ju neperkalbesi, kad sneka nesamone.
pati geriausia masina yra tiesiai is autosalono, kuri nuvaziavusi 0 km, pats atsisedi, pats zinai kaip vaziuoji ir t.t. o devetos masinos pirkimas - tai kate maise, svarbiausia, kad butu geras variklis + nepapuves kebulas - visa kita pakeiciama ir suremontuojama ir priklauso kai buvo masina eksploatuojama ir kaip ji bus ekspoatuojama.
 #313441   hamis
 23 Spa 2011 15:04
as kazkaip praleidau turbut, bet nejaugi cia tiek daug demesio skyrem citrinams, kad tave tai supykde? :-D man asmeniskai citroenai baisus kaip velniai ir toki jei pirkciau rinkciausi kazka virs 2005m, bet cia jei kas su sautuva pristates prie galvos lieptu :-D
savo tuo xm "limuzinu" tai nereiktu cia isvis bangu kelti. jis man isvaizda toli grazu iki reprezantyvaus auto. jei taip viska lygini tai gal palygink xm su s klases mersu ar a8 audine, ar tuo paciu bmw 7.
as suprantu, kad kazkam gal jis graziausias auto pasaulyje. kazkaip neteko girdeti, kad butu koks jau ziauriai pripazintas, nebent pacioje prancuzijoje.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė