Camry - brangiai. Cariną nelabai ilgai turėjau, tai apie pakabos remontą pasakyt nieko negaliu. O va senas "kibiriukas" Starlet - apskritai beveik negenda. Tiesa, paskutinius kelis metus pas uošvienę praleido, ale dabar vėl pasiskolinomWytux rašė:Nu tai ar brungiai kastuoja tas Tajotas pasiremontuot ( turiu omeny pakaba) nes pas mane visos pakabos nelaiko ..
ziurint gryn i kw tai taip.Bratka rašė:Geriau rinkis 1.8,kuro sanaudos bus tos pacios kaip ir su 1.6 ir motorui bus daug lengviau
galetum toki avensio bagaznike veziotis vietoj zapaskes.tukasG rašė:O kaip "Starleto" vėjas nuo plento nenupučia?![]()
Kažkada švogrius "perekupaudamas" buvo vieną starletą pardavimui parvaręs, tai teko ir man biškutį su juo pavažinėt. Važiavau kažkada per didelį vėją, tai važiuojant 90 km/h jau kažkaip nebejauku daros, atrodo, kad stipresnis vėjo gūsis nupūs nuo kelio...
Niefig per vėją važinėt ! Ir dar ant 90 !tukasG rašė:O kaip "Starleto" vėjas nuo plento nenupučia?![]()
Kažkada švogrius "perekupaudamas" buvo vieną starletą pardavimui parvaręs, tai teko ir man biškutį su juo pavažinėt. Važiavau kažkada per didelį vėją, tai važiuojant 90 km/h jau kažkaip nebejauku daros, atrodo, kad stipresnis vėjo gūsis nupūs nuo kelio...
Vienas draugas turėjo XM. Kitas - Suzuki Swift. Juokavom panašiai - sakom, kol ano nėr - paslepiam Swiftą į XM bagažinep.arturas rašė:galetum toki avensio bagaznike veziotis vietoj zapaskes.tukasG rašė:O kaip "Starleto" vėjas nuo plento nenupučia?![]()
pataisysiu, tik xm rankinis stabdys ant priekiniu ratu ir su koja, kad pacukai nepirktu ir negadintu klaseshipy rašė:kiek zinau citrinose stovejimo stabdis nuspaudziamas koja ir stabdo priekinius ratus, varantys ratai irgi priekiniai - tad slalome tu jo nei koja nei ranka nenaudosi...sonca rašė:Ko Jūs prie to rankinio vis prisikabinat, juk tai yra stovėjimo stabdis ir nebūtinai jis turi būt ranka užtraukiamas... ...aišku dalyvaujant slalome neįsivaizduoju kaip koja tai galima kontroliuot, bet jo paskirtis yra kita.
gi ne per arimus lasktyt skirta, tam tikslui labai gera transporto piremone - traktoriusbobis rašė:Tos Avensis atrodo labai žemos. Ar tik man tep atrodo?
Domejausi tik dyzeliais tai plaukojanti smagrati turi tik D4D motorai, paprastas 2 litru turbo dyzelis jo neturi.tukasG rašė:O "plaukiojantis" smagratis avensiuose čia tik 4D4 dyzeliuose ar ir kiti motorai su juo?
Jeigu galvočiau tik apie automobilį žvejybai, tai apie nieką kita ir negalvočiau, bet kadangi reikalingas auto ne man vienam, o penkių asmenų šeimai, tai toks variantas kaip ir atpuola...Antas rašė:o apie dzipuka maza negalvoji?
http://auto.plius.lt/naudoti-automobili ... B46%5D=315tukasG rašė:Jeigu galvočiau tik apie automobilį žvejybai, tai apie nieką kita ir negalvočiau, bet kadangi reikalingas auto ne man vienam, o penkių asmenų šeimai, tai toks variantas kaip ir atpuola...Antas rašė:o apie dzipuka maza negalvoji?
Pritariu. Mano darbine 1,3 CDTI, kolegos vazineja su 1,7 CDTI. Kuro sanaudos praktiskai vienodos, nu nebent as vazineciau taip jau visai pensininkiskai (ne taip kaip ZT pencijavava rašė:antrinu Bratkai. 1.6 avensio motors ryja daugiau nei 1.8
pas mane tokie pat ismatavimai.Fiskius rašė:Ziurint kokio dydzio ratai. Mes darbinem ieskojom, R16 205/55 tai valdzia nusprende pirkt nokianus W+, po 268lt. Idomu kas do biesasIsbandysim
Siaip rasho, kad gaminamos rusijoje, skirtos pigioms rytu europos rinkoms...