Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #314047   MariusM
 26 Spa 2011 08:25
giedriuzzz rašė:O tai tipo ten visi graužiantys?
kažkaip pačiupinėjus tai jie švelnūs pasirodė :roll:
Klausimas ką tu čiupinėjai (modelis) ir kokiam vaikui tu ieškai (amžius). Man gaminys tiko, kitam netinka, pasirinkimas šioje srityje tikrai nėra siauras ;).
 #314052   giedriuzzz
 26 Spa 2011 08:32
na apie vaikiškus drabužėlius gal šioje temoje nešnekėsime :lol:
Už kokių poros dienų vėl teks važiuot į Panevėžy tai reiks konkrečiau pažiūrinėti kokių modeliukų ten yra ir kokios kainos ;-)
 #314069   ksarinis
 26 Spa 2011 09:18
Vilniuje, Montismagija parduotuveje visiems drabuziams 40 proc nuolaidos (iki lapkricio 5 d). Jei kas ieskosi Polarteco rubu, tikrai verta uzsukti. Pats buvau, isigigijau demperiuka Polartec Thermal Pro, apatinius polarteco, keleta kojiniu poru.
 #314094   Thor
 26 Spa 2011 12:09
giedriuzzz rašė:O tai tipo ten visi graužiantys?
kažkaip pačiupinėjus tai jie švelnūs pasirodė :roll:

Turiu Devold apatinius su merino vilna, jau kelis sezonus nesioju ir jokio grauzimo nepastebejau. Pirkau Rovanoj, ten nemazas pasirinkimas buvo.
 #314113   audrutis
 26 Spa 2011 12:59
As devolda nesioju praktiskai kasdien, o ne tik i zvejybas. Kazkas nerealaus. Toks plonas audinys - o toks siltas. O ir grauzimo absoliuciai nejauciu, nors esu is tu, kurie grauzimui pakankamai jautrus
 #314293   Tironas
 27 Spa 2011 08:14
audrutis rašė:As devolda nesioju praktiskai kasdien, o ne tik i zvejybas. Kazkas nerealaus. Toks plonas audinys - o toks siltas. O ir grauzimo absoliuciai nejauciu, nors esu is tu, kurie grauzimui pakankamai jautrus

zmogau, tu gal pasakyk apie koki modeli kalbi. nes tikrai yra skirtingu dalyku. ir galiu lazintis kad vieni tinka kasdiena tampyst, bet gali netik tam tikrom zvejybom, ir atvirksciai.
 #315070   Angler
 28 Spa 2011 21:19
Gal kas zinote kur dar galima nusipirkti siu rubu http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... rotect-218 ,noreciau netik kelniu,bet ir striukes,kol rinkausi spalva,liginau su kitais kostiumai nebeliko tinkamos ismeros 'viarkt
 #315109   audrutis
 29 Spa 2011 08:39
Tironas rašė:
audrutis rašė:As devolda nesioju praktiskai kasdien, o ne tik i zvejybas. Kazkas nerealaus. Toks plonas audinys - o toks siltas. O ir grauzimo absoliuciai nejauciu, nors esu is tu, kurie grauzimui pakankamai jautrus

zmogau, tu gal pasakyk apie koki modeli kalbi. nes tikrai yra skirtingu dalyku. ir galiu lazintis kad vieni tinka kasdiena tampyst, bet gali netik tam tikrom zvejybom, ir atvirksciai.
Devold Active su uztrauktuku arba be jo. Sito modelio apatiniu dzemperiu yra tiek vyriski, tiek moteriski variantai. Yra ir apatines kelnes. Spalva kelniu buna tik juoda su baltais taskiukais, o apatiniu dzemperiu dar ir zydra su baltais taskiukais. Moterisku berods buna ir daugiau spalvu. Tai vat sitais apatiniais tiesiog negaliu atsidziaugt ir naudoju juos net ne vien kaip apatinius, jei aisku i teatra neinu :)
 #318467   f'eD
 09 Lap 2011 22:56
negrauzia nei Active nei Expedition, grauzia 3 rusies antras sluosknis - Thermal, jo kaina buvo 89,-
pirmos rusies uz 300,- manau irgi negrauztu, nes ten jau visai kitas merino vilnos isdirbimas-audimas, 3 rusies ir veliasi labiau, ir ne toks malonus prie kuno, bet silumos atzvilgiu lygiai toks pats geras :gutgut
 #330157   Vitolis
 03 Sau 2012 21:31
Manyčiau, kad be problemų. Kai man reikėjo, užėjau ir nupirkau.
 #330192   vava
 03 Sau 2012 22:45
Mariau, jei tau reikia bachilu, tai jie tikrai ne problema.
 #330241   MariusM
 03 Sau 2012 23:27
vava rašė:Mariau, jei tau reikia bachilu, tai jie tikrai ne problema.
Ačiū už pavadinimą, dabar tikrai lengviau paieškoje ;;yel

O gal yra kas naudojate tuos bachilus ir galite daug maž iškarto pasufleruoti į ką atkreipti dėmesį juos renkantis ?
 #330309   vava
 04 Sau 2012 09:58
tavo nuotraukoj toks vaizdas, kad jie is neopreno. As tai siulyciau paieskot is korduros, katra bus atsparesne plysimui, ne taip kabinesis prie saku.
jei eisi pro mane, galiu parodyt varianta. paciupinesi vienus, kitus ir issirinksi
 #330893   Vitolis
 05 Sau 2012 19:12
Pas mane nors ir neoprenas, tačiau jau kiek metų, o dar nesuplėšiau. Nors ir braidau ir krantu vaikščioju užtektinai. Tik kai rinksiesi, žiūrėk, kad jie gerai apsitemptų apie koją ir batą. Kitaip nebus naudos.
 #331944   SauliusM
 09 Sau 2012 11:37
shelwius rašė:galima skalbti žieminį kostiumą mašinoj ant kokios lengvos programkės ? (etikėtėj nurodyta, kad nekišt į vandenį)
iki savaitgalio pasakysiu. nes vakar iki velyku dumblan sedau su kombinezonu. tai nori ar nenori, kas bebutu ant etikeciu uzrasyta, bet teks skalbt :lol:
 #331947   shelwius
 09 Sau 2012 11:51
SauliusM rašė:
shelwius rašė:galima skalbti žieminį kostiumą mašinoj ant kokios lengvos programkės ? (etikėtėj nurodyta, kad nekišt į vandenį)
iki savaitgalio pasakysiu. nes vakar iki velyku dumblan sedau su kombinezonu. tai nori ar nenori, kas bebutu ant etikeciu uzrasyta, bet teks skalbt :lol:
lauksiu žinių, kas liks iš kombinezono :)
 #331968   DainiusM
 09 Sau 2012 13:28
Skalbiau Norfin Active... skalbiankej, nes tinginys esu didelis. Kol kas nieko blogo nepastebejau... beja naudojau nickwash skalbikli "ale inpregnuojanti" kazkiek...
 #332024   Tadunce
 09 Sau 2012 15:50
Čiupinėjau tik, tai labai neblogai pasirodė, tik, žinoma, skaudžiai per kišenę kerta, o ir dydžio ant nėr.. :?
 #332114   Taacis
 09 Sau 2012 19:48
Baikas rašė:::hai-bai gal turi kas is jusu tokia striuke? idomu but isgirst kokie atsiliepimai,ar verta tokiu pinigu kiek kainuoja... http://fly.greysfishing.com/en-gb/produ ... st-jacket/
Naudoju panashia, tik, kad senesnio modelio (kurio taip ir neatrandu ant striukes, ishskyrus uzhrasha 7SL, bet man atrodo ten GRX, bet ne GRXi) http://fly.greysfishing.com/en-gb/produ ... ng-jacket/
visishkai patenkintas, kiek ash suprantu- tai atlieka savo darba- ir nuo lietaus saugo ir prakaita garina. Trys kishenes sausos, ir dvi nesausos. Labai teisingi rankogaliai- ten yra kazhkiek neopreno ir dar kazhko- ir apspaudzhia rankas, bet ir neuzhspaudzhia. Kaklas ir gi teisingas. Priesh kokius 4-5 metus su siuntimu ish UK kainavo apie 650lt, tuo metu KOTE, kuris dar buvo AbuPartneriai buvo berods 750lt... Rinkausi tuo metu tarp Columbiju, Hrdzhiu ir dar kazhko brangaus, berods iki 1000lt planavau išleist, bet shitą pasirinkau dėl rankogaliu.
Jeig vel reiketu ieshkot striukes, Greys čiupinėčiau pirmiausiai...
 #332127   Baikas
 09 Sau 2012 20:25
:) taip ir padariau... kote parduotuveje apziurejau GRXi o ir ismera tiko,tai ir prigriebiau. ;-var-var.
 #332414   SauliusM
 10 Sau 2012 20:20
shelwius rašė:lauksiu žinių, kas liks iš kombinezono :)
nu vo, sukisau norfin extreme skalbenkon ka tik nikwax tech wash uzpyles... bus matyt kas bus. skalbiasi.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė