Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #316031   Jurginas
 02 Lap 2011 23:36
OMar rašė:O Tu bandei su Finezza ta padaryt? Ir paimt is jo pantuna pabandyt? Cia ne tik koto reikalas tas drebulys.
Nu velniažin, buvau biški tada ganjos padaužęs po varžybų :-D tai nenorėjau žmogui įkyrėt, bet po to kiek bandžiau pakartot taip kaip norėjosi neišėjo. Nu negabus matyt esu, išduosi gal paslaptį? :)
Paskutinį kartą redagavo 1 Jurginas. Iš viso redaguota 2 kartus.
 #316032   SauliusM
 02 Lap 2011 23:37
Jurginas rašė:Nu gi nei revo neos nei tavo certeitas tikrai 280 gramų nesveria, da nei Vasaros gatvėn nei Rokiškin nereikės tavęs vežt,
dar aisku finezza pas mane 7'6'' ugies...
 #316034   OMar
 02 Lap 2011 23:39
Jurginas rašė:
OMar rašė:O Tu bandei su Finezza ta padaryt? Ir paimt is jo pantuna pabandyt? Cia ne tik koto reikalas tas drebulys.
Nu velniažin, buvau biški tada ganjos padaužęs po varžybų :-D tai nenorėjau žmogui įkyrėt, bet po to kiek bandžiau pakartot taip kaip norėjosi neišėjo. Nu negabus matyt esu, išduosi gal paslaptį? :)
As tik paklausiau...
 #316035   SauliusM
 02 Lap 2011 23:40
OMar rašė:NU pasakysiu Sauliau, nes neos tai kazkoks keistas tvrinys uz keista kaina. Bilda, barska visa nu kazkokia nesamone. :)
nu kas tau ten barska? mazu brokuota pasiemei? aisku girdis sioks toks snypstimas nes dantraciai PLIENINIAI, bet tai cia ir yra plieniniu dantraciu kaina ir tas snypstimas tik kambary prie ausies prikisus sukiojant girdis. zvejyboj tai tu ano negirdesi. priedo dizainas matei kaip revo neos su nuovo fineza derinas? uzdek kada. nuimt nebenorsi. toks vaizdas kad ta rite spec tam kotui daryta.
 #316037   SauliusM
 02 Lap 2011 23:43
as tai vienu metu esu vienoj rankoj finezza kitoj ta matyt legendini pontoona laikes. kraciau, kraciau... ir supratau, kad kol normaliai su abiem kotais nepazvejosi, tai nieko ir nesuprasi...nors gal vos vos netvirta toki ispudi susidariau, kad fineza gal biski labiau dziginis, o pontoonas tvicinginis kotas. bet toki labai netvirta ispudi...
 #316038   SauliusM
 02 Lap 2011 23:44
Jurginas rašė:Aik tu, stradic C14 garantuotai dar geriau derintųsi.
pagal dizaina taijo. panasu i tai. bet pagal rimtuma tai del jo as makaules neguldyciau...
 #316040   Jurginas
 02 Lap 2011 23:47
SauliusM rašė:
as tai vienu metu esu vienoj rankoj finezza kitoj ta matyt legendini pontoona laikes. kraciau, kraciau... ir supratau, kad kol normaliai su abiem kotais nepazvejosi, tai nieko ir nesuprasi...nors gal vos vos netvirta toki ispudi susidariau, kad fineza gal biski labiau dziginis, o pontoonas tvicinginis kotas. bet toki labai netvirta ispudi...
Tai labai interesna žinot, kas tą įspūdį sukėlė? Man bent iš šalies pasirodė, kad pantūnas nors ir deklaruojamai mažesnio užmetimo, bet stangresnis, o iš išvaizdos tokia pati adata kaip ir finezza.
 #316042   OMar
 02 Lap 2011 23:50
SauliusM rašė:
OMar rašė:NU pasakysiu Sauliau, nes neos tai kazkoks keistas tvrinys uz keista kaina. Bilda, barska visa nu kazkokia nesamone. :)
nu kas tau ten barska? mazu brokuota pasiemei? aisku girdis sioks toks snypstimas nes dantraciai PLIENINIAI, bet tai cia ir yra plieniniu dantraciu kaina ir tas snypstimas tik kambary prie ausies prikisus sukiojant girdis. zvejyboj tai tu ano negirdesi. priedo dizainas matei kaip revo neos su nuovo fineza derinas? uzdek kada. nuimt nebenorsi. toks vaizdas kad ta rite spec tam kotui daryta.
As parduotuvej sukiojau. NU gal ten nestato i steda brokuotos :) Negraziai ji man dirba. Gal del tu dantraciu, gal ji amzina bet negraziai.
O del dizaino tai va cia vienas kitam sutverti :)
Paveikslėlis
 #316044   OMar
 02 Lap 2011 23:51
Jurginas rašė:
SauliusM rašė:
Tai labai interesna žinot, kas tą įspūdį sukėlė? Man bent iš šalies pasirodė, kad pantūnas nors ir deklaruojamai mažesnio užmetimo, bet stangresnis, o iš išvaizdos tokia pati adata kaip ir finezza.
As gal ne ta pantuna kraciau bet jis man kaip tik minkstesni pasirode. Bet as neturejau kitoij rankoij finezos, gal del to.
 #316045   SauliusM
 02 Lap 2011 23:53
Jurginas rašė:Tai labai interesna žinot, kas tą įspūdį sukėlė? Man bent iš šalies pasirodė, kad pantūnas nors ir deklaruojamai mažesnio užmetimo, bet stangresnis, o iš išvaizdos tokia pati adata kaip ir finezza.
akcija ju biski skirias. pontoonas tolygiau per visa ilgi apsikrauna o finezos labiau galas darbinis. as kalbu apie ta pontoona kur rinktas ant lamiglas blanko ir yra identisko ugies ir uzmetimo su 7'6'' finezza. gal tukoki kita matei.
 #316047   SauliusM
 02 Lap 2011 23:56
OMar rašė:
SauliusM rašė:
As parduotuvej sukiojau. NU gal ten nestato i steda brokuotos :) Negraziai ji man dirba. Gal del tu dantraciu, gal ji amzina bet negraziai.
O del dizaino tai va cia vienas kitam sutverti :)
Paveikslėlis
tai jeiparduotuvej sukiojei tai labai visaip galejoo but. kelias skirtingas paimt ir pasirinkt reikejo. ten rite nuo rites dar skirtumu gali but manau. ypac naujose ir neprisidirbusiose ritese. nu plienas yra plienas.
tavo komplektas irgi grazus bet man ir nuovo finezza arciau dusios uz corto. o ir certeitas mielesnis uz exist/steeza :lol:
 #316048   SauliusM
 02 Lap 2011 23:57
Jurginas rašė:Hmm. Ten toks su baltai dažyta dalim aukščiau korkinės rankenos buvo, tai ko gero Seven & Half... Beje, ant kranto lyg ir ne pas vieną sportsmeną aš jį mačiau.
ai ne, tai as apie biskiuka prabangesni pontoona kalbejau tada.
 #316049   OMar
 02 Lap 2011 23:58
Sauliuks ten ne exist/steez :>)
 #316052   SauliusM
 03 Lap 2011 00:08
OMar rašė:Sauliuks ten ne exist/steez :>)
subalamutijai. o tai kas ten? bradia kokia? ar morethan branzino koks?
 #316054   OMar
 03 Lap 2011 00:10
''plot
 #316055   SauliusM
 03 Lap 2011 00:18
ai nu... nemaniau kazkaip, kad OMaras iki tiek isfindet gali :lol: man tos megabass neegzistuoja kazkaip.
 #316057   OMar
 03 Lap 2011 00:22
Tai Tu kaip useris gali siaurai imt, o as kaip spekuliantas turiu placiau ziuret :) BET JEI RIMTAI TAI SVELNUS TOKS DAIKCIUKAS. Mano keli pazystami jau senokai naudoja. Pats keleta menesiu bandau. Neatlaikiau. Man nereikejo, bet dizainas man jos nerealus.
 #316058   SauliusM
 03 Lap 2011 00:26
OMar rašė:Tai Tu kaip useris gali siaurai imt, o as kaip spekuliantas turiu placiau ziuret :) BET JEI RIMTAI TAI SVELNUS TOKS DAIKCIUKAS. Mano keli pazystami jau senokai naudoja. Pats keleta menesiu bandau. Neatlaikiau. Man nereikejo, bet dizainas man jos nerealus.
del uzerio/spekulianto tai tu teisus. del graziau atrodo tai taip.bet ar tas grozis vertas tokiu pinigu? plius del svelnumo,nu ar svelniau tikrai uz certeita? man sunku kazkaip patiket, kad daiwa su smaila subine kaip kiksoiduose ar tarkim luvias ar steez exist butu svelnesne uz daiwa su buka subine kaip tarkim certeitas ar bradia... nu tose bukom subinemkarieta ant guoliuku vazineja skirtingainei smailiasiknese.
 #316076   OMar
 03 Lap 2011 08:15
Vat cia teorija. Gal Tu ir netiki bet sakau kaip yra. New certate irgi naudojes esu ;)
 #316077   SauliusM
 03 Lap 2011 08:34
OMar rašė:Vat cia teorija. Gal Tu ir netiki bet sakau kaip yra. New certate irgi naudojes esu ;)
tai kad nesakai kaip yra.
 #316079   OMar
 03 Lap 2011 08:41
Sakau kad svelniai bet ar labiau svelniau nepasakysiu. Nes certate jau pusmetis ar daugiau o sita tik kokia 10 zvejybu macius. Neaisku kas bus toliau.
 #316096   SauliusM
 03 Lap 2011 09:17
OMar rašė:...bet ar labiau svelniau nepasakysiu...
bet kai kainos skirtumas 2x ar daugiau tai cia jau esme pasidaro... ar ne?
ar tu (nu kaip spekuliantas) manai, kad zmones turetu nesukt sau del nieko galvos ir pirkt tas rites vien del grazaus dizaino?
 #316119   OMar
 03 Lap 2011 11:18
Kam ko reikia. Man reikia grazaus dizaino plius nepriekaistingo darbo. Nu viskas ir sueina i pinigus. Kaip vienas garsus zmogus sake uz mena reikia irgi daug moketi. O kiekvienas pasirenka kiek jis kam gali skirti penigi. Nieko nebandau irodyti, tiesiog bandau pasiulyti pagalvoti.
Man menas turi reiksme. Ziurek kaip grazu.... :)
Paveikslėlis
 #316120   SauliusM
 03 Lap 2011 11:19
nu bliaaaaaaaaaaaaaaa, ta burbuline plionke tai visai man negrazu :lol:
 #316125   OMar
 03 Lap 2011 11:32
NU kur as Tau savo bardake bruksnelis sandelys grazesne vieta rasiu nei japopniski burbulai :)
 #316128   SauliusM
 03 Lap 2011 11:41
laukan ant pievutes isnest reikejo :lol:
 #316132   OMar
 03 Lap 2011 11:50
Aplinkuij aspaltas ir trinkeles :) net medzius ispiove :)
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė