Jurginas rašė:Gerai gi gerai, apie 30 metrų ir katuškėlos šitos panaudojimą stintelių žvejybai net nešneku nes tikrai nesiruošiu to daryt. Bet bent man asmeniškai žvejojant gyliuose iki 8-10 metrų nėra jokio diskomforto iškėstom rankom po ledą pavaikščiot. Ir netgi patogiau negu su beinercu kiekvieną kartą susukt ir išleidinėt valą iš naujo. Čia vėl gi, kalbu apie ješeriavimą.
Ai ir dar pats įrankis žymiai maloniau gula rankoj su lengvesne ritele negu su gremėzdu beinercu.
Ir susuku ir išleidinėju su beinercu ir vargo nematau. Ir ant rankų niekad nematkuoju, nes ešeriauju ne su kuprine, bet su dėže ir nuo eketės prie kitos reik dar ir pričindalai persinešt. Jei gęrą ritukę naudosit, tepaliukus žieminius (pas mane trys ritukės Tica firmos)nieks niekad neužšals. Dar valiuką prieš kiekvieną žvejybą(jei nepatingiu

)supurškiu silikonu ir ramiakas. O tas ištraukimo ar nuleidimo greitumas man beveik dzin. Ne sportynyks gi

Ritukę naudoju visur ir su blizgute ir su marmoške volframine ir ne viena, o dvi, trys, kai gaudau giliau, nei 5 m. Nes kitą roz ašarius ne viename lygyje stovi. Kitur, su bimbilaika apsieinu ir be jokių spiningėlių. Taip, kad kiekvienam savo.
Noriu tikrai žiemą žvejojančių paklaust. Ar dedat kokį ploną pavadėlį blizgiaujant? Nes aš kai nededu, tai vis kas žiem atiduodu po keletą gerų blizgučių. Ar isitikinimas, kad ešerietis ar Starkiokas blogiau kimb pas mani.