Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #317178   Natter
 06 Lap 2011 17:01
O gal kas bandė Vendettą? Nes gavau Revo SX ritę ir dabar suku galvą kokį jamt kotą, Abu aiškina filmukuose kad Vendetta būtent šitai ritei ir skirta, na pagal spalvas tai taip, bet nesu firmų vergas ir jeigu yra už panašius pinigus yra kažkas geriau, galiu ir kitos firmos paimti :-). Be to kitas klausimas ar Vedetta europinė nuo amerikoniškos skiriasi tik rankenos medžiaga (EVA vs Kamštis) ar čia skirtingų metų modeliai, nes LT visur su kamštene rankena o Abu puslapy EVA, ačiū.
 #317191   SauliusM
 06 Lap 2011 17:59
bandziau as ta vendeta. kotas kakip kotas. ypac kaip uz tuos pinigus. man jos balansas su rite nelabai patiko. taip ir kilonoras ant rankenos galo kokio svino pavyniot, kad rankena sunkesne butu. bet kaip uz tokius pinigus, tai ner ko ten kabinetis prie to koto. paskui sulauziau as ja netycia priverus su bagazine. tai daug ir nezvejojau. galiu perleis luzusia nebrangiai kam ar pamainyt ant ko. luzus storojoj daly ir sutaisyt sunku neturetu but. o taip visumoj, tai cormoran TR5 man labiau uz ja patiko. bet jau brangesnis aisku biskuti kotelis. nors per romadine akcija -40% kaina ta pati gaunas beveik.
 #317324   Natter
 06 Lap 2011 22:41
O kokia jūsų nuomonė apie Berkley Pulse kotą aišku jis jau gerokai už Vendettą brangesnis, reikia tikėtis ir geresnis :-), tiesa kaip supratau jie jau nebegaminami nors čia dar radau - http://parduotuve.spiningavimas.lt/berk ... ulse-.html
Aš ieškau, kad būtų iki 2 m. ilgio greitos akcijos ir nuo ~10 iki ~30-35 gr. metimo svorio ir iki kokių 250-300 pinigų (lietuviškų aišku :-)).
 #317328   SauliusM
 06 Lap 2011 22:48
Natter rašė: Aš ieškau, kad būtų iki 2 m. ilgio greitos akcijos ir nuo ~10 iki ~30-35 gr. metimo svorio ir iki kokių 250-300 pinigų (lietuviškų aišku :-)).
tai cia jau pusdzerkis principe. gal koki shimano clarus bandyk paziuret:
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1871
dar uncijinis st.croix mojo bass gal irgi panasus butu.

dar kazkas man sake, daba jau nepamenu kas net, kad su basspara slaideri 10 baladoja. tai gal irgi idomus kotas tik to as rankose nelaikes tik sakau del jo ka girdejes.
 #317375   Natter
 07 Lap 2011 01:05
Berkley pulse atkrenta, nes Castinginis 1 dalies, kas gal ir gerai kai ant ežero kranto gyveni, bet aš sportinėj mašinoj nepasivežiosiu :-(. O tas Shimano tai jau labai baisaus užmetimo svorio. Na aš dar neskubu labai, nes šis sezonas skaitau jau uždarytas, o iki pavasario yra dar laiko manau ir akcijų bus viskių :-).
 #317388   SauliusM
 07 Lap 2011 09:24
Natter rašė:Berkley pulse atkrenta, nes Castinginis 1 dalies, kas gal ir gerai kai ant ežero kranto gyveni, bet aš sportinėj mašinoj nepasivežiosiu :-(. O tas Shimano tai jau labai baisaus užmetimo svorio. Na aš dar neskubu labai, nes šis sezonas skaitau jau uždarytas, o iki pavasario yra dar laiko manau ir akcijų bus viskių :-).
shimano su mojo bass'u irgi tada atpuola nes vienadaliai, belieka tau tada turbut OMar'o prasyt, kad Basspara iki 28gr parodytu.
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3980
 #317394   SauliusM
 07 Lap 2011 09:37
OMar rašė:O kam Jus ant to ozo tap uzsiciklinat??????
Yra ir smagesniu koteliu tokiu liaunu fainu. *PYP* tie kuolai tokie?
nu ka as zinau kam. zmogus paklause, tai atsakau, ko klause. ir taip jau nuo 30-35gr iki 28gr pamazinau :lol:
gal zmogus dzerkus belst ar voblerius po 12cm plius nori. ar dzigaus gal.
bet siaip tai jei Vilniuj kada busi, tai basspara butu idomu paturet rankoj. ;-)
 #317403   Jurginas
 07 Lap 2011 10:08
Turiu basspara kastinginį BPC-632 MH, tai ką aš žinau, kaip jau ne kartą minėjau, esu mėgėjas turėt galios rezervą kote, tai slaiderio dešimtuko nemetyčiau su juo tikriausiai. Ir šiaip, jis toks turintis bent kiek šlangavotumo yra pagal mane. In egazampl su avidu palyginus panašių parametrų, tai avidas sakyč fastesnis. Kokį ilgaliežuvį megabass live-x revenge beldžiant lyg tai jau norėtųsi kuoliškesnio. Bet čia man, durnam, taip išeina.
 #317409   Natter
 07 Lap 2011 10:54
Vegys rašė:Ar tavo sportinėje mašinoje tikrai netelpa 2 kotas ? :) Pasižiūrėk, manau kad telpa, nebent šiaip kokie nors nusistatymai ...
Aišku tilptų sudėjus galines sėdynes, bet be tubos sulaužyt viens, du o aš mėgstu dėkle vežiotis iš kart su rite, be to yra aišku ir užsiciklinimas :-), vienos dalies nebent iki 1,6m na čia aišku mano nuomone :-). Dėl metimo svorio tai turiu 5-28 gr. paprastą spiningą, multiko norėčiau kietesnio ir sunkiasvoriškesnio, nors aišku paprastai mėtau 15-20 gr. masalus, todėl į ~5-27 kotus irgi nespjaunu :-).
 #317478   DainiusM
 07 Lap 2011 14:21
Jurginas rašė:Turiu basspara kastinginį BPC-632 MH, tai ką aš žinau, kaip jau ne kartą minėjau, esu mėgėjas turėt galios rezervą kote, tai slaiderio dešimtuko nemetyčiau su juo tikriausiai.
10 slaideris skrenda kaip vejas, 12 slaideris irgi skrenda normaliai, beldziasi mano poziuriu irgi abu tiek kiek jiems reikia. :) Visumoj kainos/kokybes santykis, sakyciau, labai geras pas ta kota... va tik per ilgas ans man.
Turiu dar toki pati nauja faktiskai tik LM gramaturos. I kazka trumpesnio gal ir iskeisciau. :roll: Arba i kazka mesmalisko laitisko... :roll:
 #317481   DainiusM
 07 Lap 2011 14:22
OMar rašė:NU va chia toks vertesnis demesio yr toks Nuovo Bosco GLNBC-632ML
Nu jis ir 3 gramus mes ir 15 tai tikrai ir dar ne tik mes bet ir praves.
http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/in ... LNBC-632ML
3 gramus tai jis mes taip pat kaip kastuvo kotas... ;uolrait
 #317482   SauliusM
 07 Lap 2011 14:31
DainiusM rašė:
Jurginas rašė:Turiu basspara kastinginį BPC-632 MH, tai ką aš žinau, kaip jau ne kartą minėjau, esu mėgėjas turėt galios rezervą kote, tai slaiderio dešimtuko nemetyčiau su juo tikriausiai.
10 slaideris skrenda kaip vejas, 12 slaideris irgi skrenda normaliai, beldziasi mano poziuriu irgi abu tiek kiek jiems reikia. :) Visumoj kainos/kokybes santykis, sakyciau, labai geras pas ta kota... va tik per ilgas ans man.
Turiu dar toki pati nauja faktiskai tik LM gramaturos. I kazka trumpesnio gal ir iskeisciau. :roll: Arba i kazka mesmalisko laitisko... :roll:
i cormorana toki kaip sulauzei machniom negliadia? nu dar gal pridesiu kanors.
 #317527   OMar
 07 Lap 2011 15:28
DainiusM rašė:
OMar rašė:NU va chia toks vertesnis demesio yr toks Nuovo Bosco GLNBC-632ML
Nu jis ir 3 gramus mes ir 15 tai tikrai ir dar ne tik mes bet ir praves.
http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/in ... LNBC-632ML
3 gramus tai jis mes taip pat kaip kastuvo kotas... ;uolrait
Matei naturoj? Jis ova minkstas. Tik multiko reik biski padoresnio aisku.
 #317558   DainiusM
 07 Lap 2011 16:17
Lyg ir matei... jei gerai pamenu. Fiziskai negali buti, kad mestu 3g (ta prasme spyruokliuotu metant) ir 15g dar pravodke suanimuot galetum su tokiu... nebuna sitaip. :)
 #318070   HIPIS
 09 Lap 2011 09:19
Fabai rašė:Gal turite praktines patirties..
Shima Calais nesubyres jei pametysiu 50/60gr. dzigeli juroje?Zinoma ne tik pametysiu, bet ir atgal patampysiu atgal su prikibusiais objektais.
Subyret nesubyres, ale gali imt just krumplerati i ranka..As is principo su galingesne muiline kaska tokio bandziau..ale pasijuto jog rite dirba ant ribos ir prasos pagalbos..
Seip nerizikuociau sia rite taip prievartaut, paskui galima imt gailetis..dings ejimo svelnumas.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė