Agis: Kai kurie voblikai (tikrai nepamenu firmu, bet kainavo ne desimt litu) turi labai didelius trisakiukus ir beveik kiekvienu metimu anie susikabina
vital:Cia problema turbut su Yo-zuri LMinnow 33?
Agis: Tai kaip tada suprasti gamintojo rimtuma, jeigu nusipirkus reikia perdarineti, negi ju niekas neisbando
vital: Nu va tokie sitie "rimti" gamintojai
P.S. O dabar žr. į pačią pirmą žinutę UL temoje.
Nu vot ir visos išvados be jokio "najiezdo"apie Yo Zuri, kuris kainuoja ne dešimt litų.
Galima ir toliau dėlioti "kilerius", "otbojnus" UL voblerius pasitelkiant vien turimo arsenalo foto ir nieko neapibendrinant.(Vėliau galima pasitaisyti ... arba ne).
P.P.S. Man kabliukai ant paminėto voblerio nesusikabina. Deja, dabar negaliu foto tai įrodyti, (nors ir nufotografuota buvo įv. rakursais, netgi su "datempimu" su replikėmis
) - kompas pastreikavo. Bet būtinai pateiksiu tai vėliau arba parodysiu gyvai.
P.P.S. Nenoriu užsiiminėti magnumiškumu, bet man trūksta masalo vertinimo, o ne foto numetimų.
vital:Cia problema turbut su Yo-zuri LMinnow 33?
Agis: Tai kaip tada suprasti gamintojo rimtuma, jeigu nusipirkus reikia perdarineti, negi ju niekas neisbando
vital: Nu va tokie sitie "rimti" gamintojai

P.S. O dabar žr. į pačią pirmą žinutę UL temoje.
Nu vot ir visos išvados be jokio "najiezdo"apie Yo Zuri, kuris kainuoja ne dešimt litų.

P.P.S. Man kabliukai ant paminėto voblerio nesusikabina. Deja, dabar negaliu foto tai įrodyti, (nors ir nufotografuota buvo įv. rakursais, netgi su "datempimu" su replikėmis

P.P.S. Nenoriu užsiiminėti magnumiškumu, bet man trūksta masalo vertinimo, o ne foto numetimų.