Mes su jais zvejojame, o ne kolekcionuojame ;) Beje dar yra ir L-Minnow akis iskritus.
Iš nepaminėtų dar du galiu pridurti:Rapalas rašė:O galit parašyti man kelis vobliku modelius pasiteisinusius twičui:
1) pontoon 21
2) strike pro
3) zipbaits
megabasu nereikia :D ir dar kokiu panašios kokybės ir kainos. Ačiū
Pritariu, ir as turiu viena rapala, tai apgraustas kaip reikiant, bet viskas vietoje, o va megabasas kuris aki pamete, liezuvis nuluzo tai gal tik 6 ar 7 lydekas pagavo. Beje as daugiausia lydeku tai ant yo-zuri 3d flat crank pagaves, tai jis irgi buvo kiaurai ne karta prakastas, o dabar praktiskai visas klijais padegtas, bet vis dar gaudo.cesius rašė:Ir cia jus kalbat apie japonus, Tai ka tada kalbet apie mano husky, jau koky 100 vnt ragaves ir tik dabar nusilupo.
va kaip atrodo http://www.youtube.com/watch?v=QlOamMWSv_Qvava rašė:man idomu, kaip atrodytu rigge po 100 lydziu dantu.....
Rigge - delikatesas ne lydžiamsvava rašė:man idomu, kaip atrodytu rigge po 100 lydziu dantu.....
Aš ,asmeniškai, nuo apatinio shadrapo nuimčiau apatinę "musę" ir uždėčiau paprastą trišakiuką bei vėl "paleisčiau į apyvartą"
Nebus "obidno", kai geras draugas su tokia dovana aplaupytą husky apgaudys?cesius rašė:Tai kad jis pragulejas pora sezonu tusciaisiam sezonui buvo papuostas ir vistiek tyli, padovanosiu turbut geram draugui. Siaip papuosimai sudirba labai retai.
Nu jo, tuomet kitus negaila ir padovanotcesius rašė:Dar huskio nei vienas mano voblikas nera apgaudes ir neapgaudys, skaidriam vandeny vnekonkureciji. Silver ir greentiger po liuboj vode.
O kokio spalvinimo tavo lyyyyderis? Aš ant savo rėkenčio salotinio CL dar ir kybio nemačiau. Nors pramaudžiau visą šį sezonąMenke rašė: Beje as daugiausia lydeku tai ant yo-zuri 3d flat crank pagaves, tai jis irgi buvo kiaurai ne karta prakastas, o dabar praktiskai visas klijais padegtas, bet vis dar gaudo.
Mano favoritas GL http://voblery.com.ua/catalog/3d-flat-crank.html labai daug esu pagaves velkiaudamas. Velkat jis uzneria iki 2.5 m gylį. beje jį ir eseriai labai mėgstaVitolis rašė:O kokio spalvinimo tavo lyyyyderis? Aš ant savo rėkenčio salotinio CL dar ir kybio nemačiau. Nors pramaudžiau visą šį sezonąMenke rašė: Beje as daugiausia lydeku tai ant yo-zuri 3d flat crank pagaves, tai jis irgi buvo kiaurai ne karta prakastas, o dabar praktiskai visas klijais padegtas, bet vis dar gaudo.
va sitos spalvos ir as neprakalbinau. nors siaip tai zuvies 3D flat crank labai dau atneses. ypac GL ir GBL spalvuVitolis rašė:O kokio spalvinimo tavo lyyyyderis? Aš ant savo rėkenčio salotinio CL dar ir kybio nemačiau. Nors pramaudžiau visą šį sezonąMenke rašė: Beje as daugiausia lydeku tai ant yo-zuri 3d flat crank pagaves, tai jis irgi buvo kiaurai ne karta prakastas, o dabar praktiskai visas klijais padegtas, bet vis dar gaudo.
dar kartą perskaityk ką parašei ir suprasi.Zvejotojas rašė:Kodel mano rapala x rap 10cm skesta su pavadeliu o kyla in virsu be pavadelio?
taip pat suspendingo "laipsnis" ir nuo vandens cheminės sudėties priklausys.Menke rašė:ir vel matematika : Arhimedo desnis, prisimename ir suprasime kodel kyla http://www.fotonas.su.lt/studdarbai/vai ... medas.html
kadangi vandens tankis priklauso nuo temperaturos tai suspendingas gali buti tik prie tam tikros vandens temperaturos, bei jo svarumo. Taigi jeigu kada nors pirkote LC voblerius tai ten aiskiai parasyta kad suspendingas esant 6-10 *C temperaturai