Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #268210   Xrapas
 29 Kov 2011 09:11
blight rašė:... dabar turėtų būt labai patogu - kišu ranką į bridbačius, be vargo ir didelių makalavimų išsitraukiu dėžikę ir pasikeitęs šovinį pyškinu toliau. Tik va reikia susidėliot protingai masalus, kad nereiktų visų paeiliui traukiot ir galvot, kur tas mano "krekdžekas" arba hornetukas :cool: . O dėl prakaitavimo tai nepergyvenu, mano bridbačiai kolkas nėr kvėpuojantys, tai dažnai tenka ir visam iki pusės pašust ...
::liux daiktas...
Galima dar pamėgint ir taip užsidėt:
Paveikslėlis
Čia aš visai rimtai, tik kad fotkę tokią teatkapsčiau. Diržo ilgio turi pakat, netrukdys judėt, ir per karščius smagiau.
 #268450   blight
 29 Kov 2011 19:14
Xrapas rašė:Galima dar pamėgint ir taip užsidėt
Jei be liemenės gal visai ir patogu būtų. Bet kad dar lemenėse pas mane visiems gyvenimo atvejams visokių "babakių" sukišta :-D
 #274712   Tanius
 16 Bal 2011 11:08
Klausimas labiau klaipėdičiams: kadangi guoliu parduotuvikė kuri buvo netoli senojo kelto, užsidarius, o paskambinus atsiliepia pahmielnas Diedas, kosintis į ragelį, tai kaip ir nebėra mano buvusio "taško" :lol: kur Klaipėdoj guoliam palankiausia kaina, kiek žiūrėjau iš tokių rimtesnių filialų tai http://www.ignera.lt/main.php/id/1/lang/1 ir http://www.narvija.lt/ bet neaišku kaip ten kas?
 #313123   mixas
 21 Spa 2011 16:39
Gal kam pravers? kilo idėja kaip ant echoloto sonaro laikiklio prisisabačint vamzdį antram spiningui laikyt.
Savikaina ~10 lt.
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #316001   Natter
 02 Lap 2011 22:46
Sveiki tam gale, kadangi netyčia nežinodamas buvau sukūręs naują temą, kas pasirodo čia netoleruojama, už ką aišku atsiprašau, tai rašau čianais, kaip artimiajusioj pagal reikalą temoj :-), taigi, noriu paklausti, gal kas žinote, kokį dėklą meškerėms, kad jis būtų maksimaliai saugus meškerėms, nes turiu kažkokį „Akara Fishing“, viskas kaip ir nieko, tik, kad ten nėra jokio nei porolono, nei jokių kitokių paminkštinimų, ta prasme jei kažkas bagažinėj užgrius tai gali laisvai sulaužyt meškerę ar ritę. Norėčiau įsigyti kažkokį rimtesnį, gariausiai būtų kietas plastikinis, bet ne tūbą kotui, o kad tilptų pora - trejetas meškerių kartu su ritėmis, kažką panašaus į dėklus šautuvams, kad įmetei į bagažinę ir ramus sau važiuoji nebijodamas staigesnio posūkio padaryt :-), geriausia būtų nuorodos į el. parduotuves Lietuviškas ir Europoje, nes bijau iš toliau tai siuntimas kainuos 2 kartus brangiau nei pats dėklas :-(. Tiesa nepaminėjau ilgis vidinis turėtų būti ne mažiau 150 cm, ačiū iš anksto, manau tai aktualu ne man vienam.
 #316100   Natter
 03 Lap 2011 09:38
Jo stogo bagažinė gerai aišku :-D, bet norėtųsi dėklo, o kokia storiausia vieta net nepasakysiu Ryobi 3000 inė ritė + multikas + dar pirksiu UL spiningą tai manau plotis neaktualu, nenoriu, kad vos ne vos tilptų, tiesiog sakau, gal kas iš forumiečių esate susidūrę ar naudojate panašų daiktą ir žinote kur įsigyti, tai būtų malonu sužinoti, naudotų nepirksiu nes na nemėgstu nieko naudoto, mėgstu viską naują pirkt, ačiū.
 #316138   Natter
 03 Lap 2011 12:24
Nuoroda neveikia :-(, šiaip radau bet pagal atsiliepimus labai sunkus ir kai kurie rašo, kad plastikas agan silpnas be to jis teleskopinis, kas manau tvirtumo tikrai nedadeda :-( - http://www.reelfishingtackle.com/frabillpackapole.html . Šiaip reikia man minimum 145-150 nes spinigas 2,70m dar yra tolimo užmetimo meškerė 4,20 cm tai mažesnis niekaip netinka. Dar radau va kažkokius, gal kas naudojate, kaip ten jie atrodo iš arčiau, nes pagal tą ikonos dydžio nuotraukytę absoliučiai nieko suprast neįmanoma - http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=1283 .
 #316203   Shtulas
 03 Lap 2011 17:34
O pačiam pasigamint iš plastiko nesinori?
Plastiko daug neišeis, pasirinksi kokio nori storio, bus ganėtinai lengvas, pasidarysi kokio nori ilgio ir atsieis pigiau. O gofruoto paralono irgi yra pirkt. Tik va, kad laiko reik pasižaidimui tokiam.
 #316304   Shtulas
 03 Lap 2011 22:50
Aš, tikriausiai, greitu laiku konstruosiu sau šautuvui dėklą plastikinį, jei dar domins, galėsiu paporint kas kiek kainavo ir kaip gavosi viskas. Gal net ir meškerykočiams pasidarysiu :)
 #316454   Shtulas
 04 Lap 2011 19:37
Išmatavimai, daugmaž, bus tokie: aukštis 80 mm. plotis 150 mm. ilgis 1080 mm. Čia apytiksliai, dar reik nusipirkt gofruotą paraloną, kad tiksliau matmenis susirašyt.
Naują nupirkt tai jokių problemų, tik, kad normalūs jie ir kainuoja normaliai. Tie po 150 Lt. tai, kiek žiūrinėjau, nelabai patikimai atrodo :) O pats per pusdienį pasidarysiu už max 100 Lt. išlaidų ir (tikiuosi, manau, noriu :) ) ženkliai patvaresnį, nei parduodami gamykliniai.
 #319686   f'eD
 14 Lap 2011 21:07
paprasciausias variantas - fluo deco Createx dazai http://samfishing.fi/kauppa/images/creneon.jpg + epoksidke
yra rusiskas silicono pagrindu zvejybinis lakas
Zumpe kazkokius lakus gamina, as perku tik Zumpes fosforini, ir pakabines biski to "fosoforo" maisau su epoksidke.
yra specialus Loon Outdoors head cement :gutgut - http://www.loonoutdoors.com/hard-head.html

:roll:
 #319691   Bratka
 14 Lap 2011 21:18
Vot man ir reiktu kabliuku su grandinelem,tik vietoj kabliuko ale musele be pasunkinimu :gutgut Padarytum kokiu 10vnt skirtingu :roll:
 #319733   f'eD
 14 Lap 2011 22:06
musele reik lengva virs blizges, po blizge geriau trisakiukas su akute an grandineles arba tas kabliukas.
dar naudojam visokias truklio imitacijas (ir horizontalias) - ale
Paveikslėlis
bet kad butu kazkoks stebuklas, nepasakyciau :roll:

jei blizgute baksnoji dugnan, kapoja isskirtinai an museles,jei sukeli auksciau, kala ant blizgutes -patikrinta 100%, bet dirba tik didziuosiuose musu ezeruose ir mariose.
museles ant didesniu trisakiu naudoja su sekushkom Ciudo ezere, Parnu, tau tokiu reik?
 #319743   Bratka
 14 Lap 2011 22:21
Man reik museles ant viensakio kabuko,pernai kazkaip as su jom uzsiekspirimentinau ir visai pasiteisino,virs blizgeles dazniausiai kabinu vadinama sokly
 #323010   giedriuzzz
 27 Lap 2011 13:48
Turiu tokį nemaudojamą spiningėlį pavadinimu Larus Hunter UL :)

Galvoju reiktų pamėginti iš jo pasidaryt žieminį spiningiuką :roll:
Tik vat mastau ar nepermaži jo žiedeliai bus žiemai? Kaip manot?
 #323034   KARPIOKAS
 27 Lap 2011 16:53
sveiki,šiandiena truputi pasidarbavau ir sumeistravau štai tokia žieminę dėžę(jau taip norisi žiemos...) :roll: :
Paveikslėlis

Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

Tokią dėže visada naudodavau tėčio padarytą,dabar pasidariau savo ir dar truputį patobulinau:ant dangcio priklijavau kamštinę medžiagą ir vidui laikikli balalaikoms padariau.dangtis paprastas nuimamas,labai talpi, lengva,nevirstanti dėžė ;-var-var.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 31
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė