Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #319848   vava
 15 Lap 2011 12:08
Vitolis rašė: Bet tu ir dundukas gauruotasai. Va tau kalnų žieminiai batai.
http://www.google.lt/imgres?q=kaln%C5%B ... x=64&ty=70
Tai kuo jie skiriasi nuo mano minėtų Bestardų?
pats tu dundukas :) ir Tironas tau jau parase apie tai .. tik svelniai.. :)
pagal tave gaunas, kad jei parasyta "Kalnu batai", tai perki juos ir eini i kalnus, o jei dar yra Vibram ar Goretex tai suvis fantastika.
Tai zinok nifiga :)
Tie tavo nuorodose yra laisvalaikiniai batai, su neblogom charakteristikom, skirti vaksciojimui ....
Nes jau vien tai, kad ner tvirtinimo "katems" kazkaip isbraukia juos is "Kalnu batu" kategorijos
 #319857   p.arturas
 15 Lap 2011 12:28
kai kurie kalnu batai, ty ju nosys yra is isores apsaugotos tokia kieta juoda guma, ta guma nelabai draugauja su salciu.
man zamberlenai pernai suskilo. tiesa pakeite be problemu.
draugeliui irgi skilo, tik nepamenu kokie pas ji buvo. o siaip vaiksciot dregmeje ar saltyje buvo komfortiska.
 #319882   ksarinis
 15 Lap 2011 13:45
Sveiki. Turiu isigijau siuos ecco batus http://www.getstyle.lt/ecco-terra-vg-mi ... 33678?i=90 Dabar rudeni juose su plonyte kojine, koja jauciasi labai komfortiskai. Ar realu, jog nebus salta ir ziema ant ledo tarkim su merino vilnos kojinemis? Esu eseriautojas, tad vietoje labai retai kada uzsisedziu. Gal kas turite panasaus tipo batus ir bande ziema juos? Batai be jokio Insulated, tiesiog deta paprasta gore-tex membrana.
 #319888   vava
 15 Lap 2011 14:07
dabar as irgi vaikstau su goretexiniais ir plona kojine. ant ledo nelipciau... :)
+ merino kojines vienos kitoms nelygios. pvz drasiau jaustumeis su 80 proc nei su 19 proc, bet jos abi vadinsis merinines :)
 #319889   SauliusM
 15 Lap 2011 14:08
ksarinis rašė:Sveiki. Turiu isigijau siuos ecco batus http://www.getstyle.lt/ecco-terra-vg-mi ... 33678?i=90 Dabar rudeni juose su plonyte kojine, koja jauciasi labai komfortiskai. Ar realu, jog nebus salta ir ziema ant ledo tarkim su merino vilnos kojinemis? Esu eseriautojas, tad vietoje labai retai kada uzsisedziu. Gal kas turite panasaus tipo batus ir bande ziema juos? Batai be jokio Insulated, tiesiog deta paprasta gore-tex membrana.
nu nelipciau as su tokiom basketkem ant ledo... nebent jei sausa ir minuso tik viens ar pora laipsniu. bet ir tai turbut nelipciau...
 #319926   vava
 15 Lap 2011 16:48
as nezinau, ka reiskia parasymas Vandens nepraleidžianti ROCKY struktūra :)
bet, jei rinktis is tavo nurodytu, ziureciau , kur pasiltinimo apie 800gr ir goretex yra
 #319935   vava
 15 Lap 2011 17:16
Rapalai, o koks ju pavirsius, kad jie vandens nepraleidzia?
 #319948   vava
 15 Lap 2011 18:38
nesuprantu, kodel kaina taip skiriasi.. gal kas turit minciu?
 #319953   SauliusM
 15 Lap 2011 18:45
vava rašė:nesuprantu, kodel kaina taip skiriasi.. gal kas turit minciu?
ne visi pardavejai yra vienodo lygio svolociai ir ne visi vienodai sugeba durniu atrast.
 #319968   edmukas
 15 Lap 2011 19:26
dar kazkur buvau rades 1400 gramų Thinsulate™ pašiltinimas
 #320025   MariusM
 15 Lap 2011 22:16
vava rašė:ai, Vitoli, pries tai girtis norejai, daba bedavoji, kad isdure tave.. :)
gal tu jau apsispresk. Ir toliau teskime tema Avalyne poledinei zuklei

Prie to paties Mariaus paklaust noriu - ka turejai minty rasydamas apie tuos kalninius batus ??
MariusM rašė: pasirinkimas tikrai yra didelis ir technologiniai sprendimai lyginant geresni už visų apkalbamus žvejybinius batus. Kaina tai pat neatsilieka.
ka turi minty technologiniai sprendimai?
ir apie kokias kainas kalbi?
Top:
LA SPORTIVA OLYMPUS MONS
MILLET EVEREST BOOTS
Scarpa Phantom 8000
Boreal G1 Expe
 #320029   vava
 15 Lap 2011 22:29
jo.. kai geri, patartina uzgerinet
 #320110   Tironas
 16 Lap 2011 10:03
MariusM rašė: Top:
LA SPORTIVA OLYMPUS MONS
MILLET EVEREST BOOTS
Scarpa Phantom 8000
Boreal G1 Expe
turim puikius kalnu batus, nepritaikomus zvejyboje. NOrs aisku zmones ir roksus senuosius nesioja ir dziaugiasi.
na netam jie skirti. nebus jie patogus pasivaiksciojimam.
 #320127   MariusM
 16 Lap 2011 10:58
Tironas rašė:turim puikius kalnu batus, nepritaikomus zvejyboje. NOrs aisku zmones ir roksus senuosius nesioja ir dziaugiasi.
na netam jie skirti. nebus jie patogus pasivaiksciojimam.
lygiai toks pat teorinis pamąstymas, kaip ir mano parinkti variantai :)
 #320131   Rapalas
 16 Lap 2011 11:09
vava rašė:Rapalai, o koks ju pavirsius, kad jie vandens nepraleidzia?
Iš foto atrodo kad kažkokia oda, bet rašo kad laminuotas neoprenas. Tikrai nesu bandes, bet jei šia žiema nusibaigs maniškiai, manau kad bandysiu šiuos čiupinėti ir žiūrėtis kas ir kaip. Tiks ir žuklei ir medžioklei.
 #323606   Tironas
 30 Lap 2011 09:02
pasiemiau vienus batus ir susimasciau. Visur aprasymuose deklaruojama kad ideta Thinsulate Ultra ar kitas Thinsulate. o paskui atkasu kad pasirodo to Thinsulate tera tik 5% bendroje sudetyje to pasiltintojo. akivaizdu kad neaisku ar jis idetas vienoi vietoi ar primaisytas tarp kitu siltinanciu medziagu? gal kad zinot issamiau kaip yra?
ir tada kaip su tais tinsulate pav rocky batuose, ar grynas ar irgi kazkokios rusies kazkiek ideta? kaip suzinot?
 #323611   OMar
 30 Lap 2011 09:30
Vat itariu ir as sitaip nebusia.
Tampau Rocky Badger su "800gr ultra th" ir kazko tai nepanasu kad tai butu tiesa ir dar jei slapias sniegas tai koja irgi suslampa. Ismest gaila o nesiot neina. Tai kai vienoj vietoj nesedziu ilgai ar valti tai nesalta. Bet jei dregna tai kitus desuosi.
 #323618   Evaldas Z
 30 Lap 2011 10:33
nu na... vos nenusipirkau pries pora dienu butent situ, dydzio nebuvo norimo. tai jeigu rockiai suds, tai as tada visai !jablynkst!: tik va kazkaip nusiskundima siais batais turbut pirmakart isgirdau :roll:
 #323619   OMar
 30 Lap 2011 11:06
Tai man gal brokuoti papuole :) trecia ziema jiems bus, ir taip nuo nauju.
 #323633   Vegys
 30 Lap 2011 12:23
Tironas rašė:pasiemiau vienus batus ir susimasciau. Visur aprasymuose deklaruojama kad ideta Thinsulate Ultra ar kitas Thinsulate. o paskui atkasu kad pasirodo to Thinsulate tera tik 5% bendroje sudetyje to pasiltintojo. akivaizdu kad neaisku ar jis idetas vienoi vietoi ar primaisytas tarp kitu siltinanciu medziagu? gal kad zinot issamiau kaip yra?
Tironai, jei sužinosi kas kaip - papasakok, įdomu. O gal čia normalu tie 5% - kas gali žinot ... :roll: Vienu žodžiu - lauksim žinių.
 #323685   edmukas
 30 Lap 2011 16:58
kazkaim pasiskaicius ir man praeina noras Rokius pirkt :(
 #323708   Tironas
 30 Lap 2011 19:09
visu pirma apie rocky batus nieko nerasiau jei ka. ir ta uzrasa radau ne ant rocky batu.
 #323715   dainiuška
 30 Lap 2011 19:25
Geri tie ROCKY batai ;-var-var. Aišku, galbūt modelis modeliui nelygus... Pats pradėsiu su jais jau trečią sezoną. Esu iš taip vadinamų "vartotojų", kurie greitai sunešioja daiktus, suplėšo, išpurvina ir pan. :oops: Esu tikras prekybininkų džiaugsmas :-D Nu laiko man tie ROCKY batai, nesimato beveik jokio pažeidimo, o naudoti tikrai intensyviai - daug varžybų, daug vaikščiota įvairiausiomis sąlygomis, per pliurzą ant sniego ir pan. ;uolrait Rusyne kuršmarėse netgi rogės su berods 5 žmogeliukais ant viršaus per batą pervažiavo (išvirtau pasitaikius netikėtai properšai) - kojai absoliučiai nieko nepakenkė, padas atlaikė ;uolrait
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 47
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė