sveiki : parduodu minn kota 38lbs varikliuka ir min kota akumulatoriu tam skirta 110ah. priedo duosiu ir pakroveja skirta jam . del info ar siaip i privata prasau. Aciu.

Na, mane melynas masalas seniai pakerejo. dar seniai lietuvoj, kai zvejodavau kanaluose, isbandzius visus masalus ir nesulaukus kibimo, tai baltas su melyna nugara budavo kaip "atsarginis planas". su tuo visada isprasydavau lydi, net ir labai skaidriame vandenyje. cia, airijoje, Inny upeje, tokios spalvos guma, dirbo taipogi puikiai. Aisku, nerekia uzsiciklinti, butent vien ant tos spalvos, bet savo arsenale, viena kita butinai reiketu tureti.dalius1984 rašė:vel blyn melynas obleris snukyje :D nu nzn nzn.... turiu as visa repertuara tu spalvu ir dydziu-is LT parsiveziau po atostogu,bet kazkaip man ne prie sirdies tie vobleriai-as lbiau gumos megejas
Na gražu čia pas jus turėtų būtrobertinas rašė:sveiki,sende buvom Virginijos ezere,vejas didelis,bangos dideles,lietus.Taciau as isnekinau 4lydzius apie 2kg visi,vienas tox pat atsikabino prie valties.stai pora fotkiu sunaus kurias pagavo,o ant to tigrinio,nuejo gal 7kg,o gal visa 10kg buvo,vaikis neprates zvejot,silpnai isikirtus buvo,tai prie pat valties atsikabino,dar spejom pamatyt dydi,krc monstras jau buvo
dalius1984 rašė:KLUSYKIT O GAL KAS CIA AIRIJOJ PROPAGUOJAT DROP SHOT SISTEMA ESERIAM?
kaip tiksliai nupasakot tai nzn. bet zodziu atwarai y miestely ir paklausk ko nors kur yra Virginija college. ten visai po jo langais ir parkofke ir visas veiksmas vyksta. bele kurioj kolonkej stabtelk-tikrai pasakys.o plaukiot kjp sake kolega aplink betonke pagrinde 1km spinduliu. o jei nuo kranto tj ten vietoj viskas.zveju ten visaad pilna-aisku jei 'kolukio' nesibaidai...butinai pranesk kjp sekeshaumeris simsonas rašė:sveiki,aciu uz parduotuviu koordinates. noretusi nuvaryti i Virdzinija tai gal kas papasakotu kuroj vietoj zvejojet,man naujas ezeras tai nesinori po visa plaukioti ir leisti brangu laika.kiek supratau tai nereikia leidimu?