Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #319001   Menke
 11 Lap 2011 15:32
Nerius rašė:Gal yra eksplotuojanciu Chronarch`a toki?

http://www.cabelas.com/product/Shimano- ... t104259780

Gal kas turit atsiliepimu apie ji? Ten viduj bronza pas situos modelius ar ne? Visai sudomino kazkaip.

Taigi cia 2011m modelis, dar dazais kvepe ir abejoju ar bet viena Lietuvoje yra.
 #319147   linkaz
 11 Lap 2011 23:47
tiesa sakant ,as sito chronarch neturiu. Bet, sprendziant is riciu gamybos tendenciju, nemaciau kad paskiausias rites modelis kainuotu pigiau uz pries tai buvusius.Be, to , si gaminama Japonijoj, ne kitur :grin: ,kaip kad naujasis Curado ...kai zaliavos,darbai brangsta, o pinigai - "pinga" (net is esmes nesikeiciant jenos/dol. kursui), kas belieka galvoti- kad japonai pusdykiai isleido naujaji chronarch ,turetu buti - dar geresni (naujas gi modelis), ar bent toki pati, kaip senesni ? :-D

3,14sdielinimai apie konkurencija bla bla bla.. skamba neitikinamai :donknow'
 #320441   Rapalas
 17 Lap 2011 11:12
Aš kai pirkau visi buvo už shimano citica 201D, tai siulau ir tau toki, nes visis sako kad multikas turi buti geras. Tai iš prastu jau renkiesni geresnio.
 #320488   Rapalas
 17 Lap 2011 14:13
SauliusM rašė:
Rapalas rašė:Nu balsavo uz citica 201E, bet pardei buvo D tai tokia ir paemiau. :)
pala, o cia ne tau as rekomendavau amerikoniska exceleri, o pats europietiska nusipirkai? :roll:
Man :roll: tik aš nežinojau kad skiriasi.
Paskutinį kartą redagavo 1 Rapalas. Iš viso redaguota 17 kartus.
 #320493   SauliusM
 17 Lap 2011 14:26
Rapalas rašė:
SauliusM rašė:
Rapalas rašė:Nu balsavo uz citica 201E, bet pardei buvo D tai tokia ir paemiau. :)
pala, o cia ne tau as rekomendavau amerikoniska exceleri, o pats europietiska nusipirkai? :roll:
Man :roll: tik aš nežinojau kad skiriasi.
o tai nejauti, kad cia kaip sutapimui tai jau perdaug. kad forume issiklausineji ir issiaiskini kokia rite pirkt o finale nusiperki kitokia.
 #320500   Rapalas
 17 Lap 2011 14:51
Aš tu raidžiu neskyriau kai excelera žiurejau, o šita kai pirkau pardavėjo klausiau sakau o kodel d o ne a, tai jis taip ir neatsake, ar čia vel tipo a yra amerikai o d yra europai ir šudas? Manau čia tik senesnis ir naujesnis modelis. Betkokiu atveju, kolkas šita citica viskas tvarkoi.
 #320537   Xrapas
 17 Lap 2011 17:30
Rapalas rašė:...čia vel tipo a yra amerikai o d yra europai ir šudas? Manau čia tik senesnis ir naujesnis modelis. Betkokiu atveju, kolkas šita citica viskas tvarkoi..
Su D serija viskas normaliai :gutgut . Visumoj ji man patiko labiau už E...
 #320554   SauliusM
 17 Lap 2011 18:59
Rapalas rašė:Aš tu raidžiu neskyriau kai excelera žiurejau, o šita kai pirkau pardavėjo klausiau sakau o kodel d o ne a, tai jis taip ir neatsake, ar čia vel tipo a yra amerikai o d yra europai ir šudas? Manau čia tik senesnis ir naujesnis modelis. Betkokiu atveju, kolkas šita citica viskas tvarkoi.
senas ar naujas modelis, amerikos ar europos rinkai, geresnis ar blogesnis... ne tame esme, esme kad tai skirtingos rites ir tiek. ir jei kazkas pasakoma apie viena tai nereikia pagal ta pasakyma daryt isvadu apie kita ir paskui sakyt kad va taip ar taip saket ar nubalsavot ar kazkatais...
 #321168   Kleckas1978
 20 Lap 2011 11:35
sveiki turiu klausima:
Stai noriu kastinginio koto su trigeriu dzigui mariose ir galbut juroj.
koto ismetimas butu nuo 20-30gr iki 60-80gr. (cia kad su tokiais svoriais butu galima dziginti o ne kad tiek butu uzrasyta ant blanko)
kaina sakykim kaip pirmam kotui (patiks nepatiks) ~300lt. (aisku kuo pigiau tuo geriau).
Kiek skaitinejau nelabai radau kad kas naudoja kastinginius dziginius kotus ir dar tokios gramaturos, nors pas mus populereje - menkiu zvejyba dzigais ir kursiu mariose zveju n... o sia visa vasara pagrinde svoriai dzigu buvo 20-50 gr tai sakau isbandyti reiktu kastingini koki komplektuka :)
 #321187   Skumbrotas
 20 Lap 2011 15:05
Jei naudot menkėm tai mano patirtis tokia - Tica kotelis su deklaruojamu išmetimu iki 80g tiko tik standartinėm menkėm apie kilą svorio, didesnės jau rietė kotą nuo rankenos į baranką. Dabar naudoju tos pačios Tica kotą iki 150g išmetimo, tai su trikilograminėm menkėm dar susitvarko, su didesnėm jau irgi bus baranka, nors ant jo dar didesnė ir nepakliuvo, tą kotą dar tik nuo pereito rudens tevaldau.
 #321203   Kleckas1978
 20 Lap 2011 17:35
Na as zadu pagrinde naudoti kursiu mariose 20-50 gr dzigams (+gumos svoris) tai sakykim iki 60 gr kotas turetu mesti. (juroi tik kaip tarp kitoko gal koki syki i metus ar 2 pabandyti panaudoti)
Mane domina koto jautrumas - kad jausciau dugna i ranka ir kad galeciau drasiai ir patogiai metyti iki 60gr, o kad kotas po apkrova su zuvim virs 1kg+ susiriecia iki pat koto as skaitau kad nera blogai, nes geriau atidirbs kokio starkio ar lydzio ar eserio smugius, tik stai kaip su jautrumu nuo 20gr?????
 #321333   SauliusM
 21 Lap 2011 11:08
DainiusM rašė:Vat susimasciau... kazi ar egzistuoja tokis kotas i kurio rankena nejaustum dugno su 60g dziunze?
priklauso kiek gylio iki to dugno. jei virs 50 metru ir dar biskiuka dreifuoji tai turbut su kas antru ktu dugno nerast gali su tokiu svooriu... o jei dreifas biskiuka didesnis tai ir suvis su jokiu kotu nerasi tada.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė