pri ciom cia is lektuvo? taigi rase zmogus apie menkes. menkiu stoli gaudes niekad nesi ar ka? stebuklas su 60gr dugno juroj nerast?DainiusM rašė:o jei is lektuvo dzigaut, tai gali ir vandens nepajust...
pri ciom cia is lektuvo? taigi rase zmogus apie menkes. menkiu stoli gaudes niekad nesi ar ka? stebuklas su 60gr dugno juroj nerast?DainiusM rašė:o jei is lektuvo dzigaut, tai gali ir vandens nepajust...
buvau nusineses as ta cormorana ir agata vienu metu prie Nemuno ir meciau 28gr balvanke. taip jauciasi su cormoranu dugnas. bet su agatu jauciasi kokiu 3 kartus geriau. ne vatinese pirstinese esme, o tame kad yra kelis kart skambesniu kotu, su kuriais kad kazka pajaust nereik smarkiai uzsimerkt ir issiept, o gali atsipalaidaves gaudyt.DainiusM rašė:Tu gal su pukinem pirstinem nezvejok, tai zinok irgi su tuo cormoranu ir 15g galva 6-8 metruose dugna be problemu skaitysi...
o prie ko cia pojuciai pas zmones? tau ka su visais kotais vienodai aiskiai dugnas jauciasi ir jautrumas nesiskiria skirtingu kotu?DainiusM rašė:Tai matomai pujuciai irgi pas zmones skiriasi.
va teisinga labai mintis, nes cia is principo diskusija, kas kam labiau patinka, ar blondines ar briunetes...DainiusM rašė:... a seip uzfiso pilstyt is tuscio i kiaura. .
Sauliukai, tau kaip DAIWA™ gerbėjui: http://www.youtube.com/watch?v=zrWlhwAGijcSauliusM rašė:ka mastot, gudrieji kurmiai, apie tai?
http://www.daiwa.com/reel/pop_magforce_3d.aspx
Nors citrix ir nesu ardes, bet manau jog tai nesulyginami dalykaiLiudovik rašė: va klausimas Citica ar Citrix?
Na aš mėtau nuo 5gr - lekia kaip iš pypkės (lyginant su orginaliu būgneliu akivaizdus skirtumas), labai patenkintas. Mėtau tiesa su Curado, ne Citica, bet orginalaus būgnelio šymet net nebuvau užkūręsrimosius rašė:Kadangi pats metau nuo 7-8g tai galiu pasigirt, kad gerai, o dar lengvesnius metyt bande : Linkaz, Blight, gal Xrapas, cia jau jie galetu konstatuot
Naudojat kazkoki tiuningini bugneli?blight rašė:Na aš mėtau nuo 5gr - lekia kaip iš pypkės (lyginant su orginaliu būgneliu akivaizdus skirtumas), labai patenkintas. Mėtau tiesa su Curado, ne Citica, bet orginalaus būgnelio šymet net nebuvau užkūręsrimosius rašė:Kadangi pats metau nuo 7-8g tai galiu pasigirt, kad gerai, o dar lengvesnius metyt bande : Linkaz, Blight, gal Xrapas, cia jau jie galetu konstatuot
kur tu cia taip perskaitei?Rapalas rašė:Aš skaitau skaitau kad visi su multikais mėto toliau nei su paprastom mėsmalėm.
po siu metu Daiwos "naujoviu" as jauciuosi truputi isizeides. jei artimiausiu metu nepasitaisys daiwa tai labai gali but, kad as tapsiu abu garcia gerbeju didesniu nei daiwa.piatras rašė: Sauliukai, tau kaip DAIWA™ gerbėjui