Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #323640   Vegys
 30 Lap 2011 13:12
Xrapas rašė:Va kad ir čia palyginimui- kolegos svaidė multiku ir mėsmale, rezultatai gavosi tokie:
Paėmus pigesnę beinercinę (tarkim už 300 lt) užmetimo atstumas ko gero nesikeis.
Kiek pasikeistų (na, apytiksliai, suprantu kad klausimas ne konkretus) užmetimo atstumas multiko pvz už kokius 300 lt (ale Ixorne ar pan - pagal kainą vis tiek išsivaizduojat kas ten +/- galėtų būt) ?
 #323677   Xrapas
 30 Lap 2011 16:15
Menke rašė:...scarpionas 1001 ne tas past kaip curado 51E ?
Ten, tuose testuose dalyvavo "senukas" scorpion 1001 4X4 SVS.
Palyginimui su 1001 XT (curado e 51):

Paveikslėlis
 #323841   Xrapas
 01 Gru 2011 07:21
SauliusM rašė:... pas shima yr muiliniu ar backu kokiu su magnetiniais stabdziais ar ne?..
Jei iš naujesnių- tai va kad ir ŠITA.
Bet į rimtesnius, ne pažaidimams skirtus modelius vistiek stato išcentrikus ;uolrait :lol:
 #323856   SauliusM
 01 Gru 2011 09:29
Rapalas rašė:O aš dabar pagalvojau kad aš gal netoli užmetu todėl kad magnetukus nuo centro visus atstumiau link kraštu ir man jie stabdo?
tu ka atstumei? :shock: ekscentrikus gal? rite kokia ten pas tave?
 #323857   SauliusM
 01 Gru 2011 09:31
Xrapas rašė:Bet į rimtesnius, ne pažaidimams skirtus modelius vistiek stato išcentrikus
viskas aisku arba antikvariatiniai bantamai ale visokiai arba muilines prie sienos prisikalt tinkamos, o normaliose ritese centrifugos...
ech... daiwa... magforce V... magforce Z... tiekto...
 #323872   Menke
 01 Gru 2011 10:04
Xrapas rašė:
piatras rašė:... kam taip svaigintis :donknow' šimtas baksų lengvesnių nemėtė ir nemėtys...
PAMĖGINT GALIMA... :roll:
Gal ir neblogas užsiėmimas nežvejojantiems "kieto vandens sezonu"... :lol:
siaip tai mintis labai vykus, bet nemanau kad gera mintis pragrezineti bugnelio sonus, nes vanduo nuo valo pateks i multo vidu.
 #323874   Rapalas
 01 Gru 2011 10:25
blight rašė:
Menke rašė: bet kas pas jy per stabdziu sistema? cia tipo iscentrikai sukryzminti su magnetikais?
Anava tokie: http://www.japantackle.com/Shimano/4x4system.htm
Paveikslėlis

SauliauM aš apie brake drum slides, pas citica 201D yra 2 pozicijos, arba prie centrinės ašies arba atitrauktos nuo centrinės ašies.
 #323887   piatras
 01 Gru 2011 11:05
Menke rašė:siaip tai mintis labai vykus, bet nemanau kad gera mintis pragrezineti bugnelio sonus, nes vanduo nuo valo pateks i multo vidu.
Na ne daugiau ir nė mažiau :roll: Įdomus ten straipsnelis apie Ixorne, bet aš nuėjau kitu keliu: išmečiau išcentrinį su visu magforcu ir įsikišau linear magnetiką :gutgut Tikslas buvo gaut šansą normaliau užmest 6-7g. kai slampinėju tik su tuo įrankiu. Mėtyt 3-4g su 280g sveriančiu balvonu :oops: jau tikras fitnessas Paveikslėlis :-D
 #323891   SauliusM
 01 Gru 2011 11:12
Menke rašė:siaip tai mintis labai vykus, bet nemanau kad gera mintis pragrezineti bugnelio sonus, nes vanduo nuo valo pateks i multo vidu.
tai dar reik ir korpusa superforuot, tai kaip pribegs taip ir isbegs tas vanduo. o ir rituke palengves :lol:
 #323892   linkaz
 01 Gru 2011 11:27
Rapalas rašė:O aš dabar pagalvojau kad aš gal netoli užmetu todėl kad magnetukus nuo centro visus atstumiau link kraštu ir man jie stabdo?
Taip :-ou-je . Tai dabar vis mazink (isjunk) tu "atstumtuju" skaiciu, prispausdamas link centro ir bandyk metyti . Pamacius kad jau spule siausiasi, nori daryt "barzda", palik kaip yra ,ar vel ijunk papildomai 1 blokiuka stabdymui.
Geriau kai blokiukai ijungti poromis, simetriskai asies atzvilgiu- vienas pries kita . Jei 3- kas antras ijungtas..pradet galima pvz nuo 4 ijungtu (atstumtu nuo centro), nes 4 jau stabdo palygint l.smarkiai, ir mazint po truputi ju skaiciu.
 #323896   piatras
 01 Gru 2011 11:35
Sauliukai ! - karma, supranti na kaip daiwa :-D Va chimiją padariau :oops: dirba liuks nustatymas "gamyklinis", darbo metu nieko, išskyrus retsykiais ašinį, nereguliuoju. Jei uraganas - 314*dinu namo... :-D

Paveikslėlis

P.S. Daug mažų neodimių - tikslesnis "gamyklinis" nustatymas :roll:
 #323897   SauliusM
 01 Gru 2011 11:50
kam tu cia ir ka padarei? pas mane surfinej ritej taip sudeti neodimiai. ten ju 4 yra. tai mastau islupt 2 ir tik 2 palikt pagal senu surferiu rekomendacijas. nes biskiuka perdaug stabdo. nors jau 6 ar daugiau unciju metant tai normaliai. bet 4-5 uncijom tai perdaug. o tu cia dabar matai,- daug mazu, tikslesnis nustatymas...
 #323903   piatras
 01 Gru 2011 12:06
Tai čia į temą apie RYOBI Ixorne (klonas Awashima ir tt.). 5mm diametro netilpo, o 4mm tik 2mm storio turėjau tai ir prištampavau kiek reikėjo :oops: "Lemonoj" yra 4x3mm - vnt. 6lt :shock: :evil: P.S. dar prisabačinus judamą aliumo užsklandą-ekraną, būtų tikri abušni stabdžiai :gutgut
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė