bet ten guma buvo ? pas mane ne guma, o toks apie 0.5mm ar dar plonesnis audinys, lyg ir plastikas kazkoks, po kuriuo ta pati oda, tai kad ir nuemus ji, nieko blogo nenutiks manau.p.arturas rašė:man skilo zamberlena
Create your fishing style
bet ten guma buvo ? pas mane ne guma, o toks apie 0.5mm ar dar plonesnis audinys, lyg ir plastikas kazkoks, po kuriuo ta pati oda, tai kad ir nuemus ji, nieko blogo nenutiks manau.p.arturas rašė:man skilo zamberlena
Seniai seniai tėvas bafinus nusipirkęs buvo, ilgai nešiojo ir labai gyrė. Na bet laikai buvo, kai parduotuvėse arba inkaro kaliošai, arba užatlantinis kosmosas. Manau labai geri batai turėtų būt, nes kaina jau tokia, kad geriausias medžiagas galima naudot. Kanadoj 30 šaltis yra normalu ir ta avalynė tam pritaikyta, klausimas ar čia to reikia. Beja mačiau Vilniuje oze i salmo eidamas, kad kažkokia parduotuvė ketino atsidaryt ir bafino logo buvo - turbūt bus galima pačiupinėti.edmukas rašė:gal kam teko susidurt su tokia avalyne http://www.baffin.com/product-p/epicm004.htm
nieko sau akcija, pas mus tokie 129lt kainuoja. tai su akcija dar pigiau padarytumep.arturas rašė:gal kam aktualu http://www.kiauletaupykle.lt/vilnius/ak ... pristatymu
pavadinimas tai gamintojas ar modelis?hamis rašė:nieko sau akcija, pas mus tokie 129lt kainuoja. tai su akcija dar pigiau padarytumep.arturas rašė:gal kam aktualu http://www.kiauletaupykle.lt/vilnius/ak ... pristatymu![]()
daug skirtumu nematau tik pavadinimas skiriasi![]()
as juos ciupinejau, visai nieko tokia pasirode ir nepersunkus, tik kazin ar slidus, "ROVANOJ" kauneVaidotas rašė:Seniai seniai tėvas bafinus nusipirkęs buvo, ilgai nešiojo ir labai gyrė. Na bet laikai buvo, kai parduotuvėse arba inkaro kaliošai, arba užatlantinis kosmosas. Manau labai geri batai turėtų būt, nes kaina jau tokia, kad geriausias medžiagas galima naudot. Kanadoj 30 šaltis yra normalu ir ta avalynė tam pritaikyta, klausimas ar čia to reikia. Beja mačiau Vilniuje oze i salmo eidamas, kad kažkokia parduotuvė ketino atsidaryt ir bafino logo buvo - turbūt bus galima pačiupinėti.edmukas rašė:gal kam teko susidurt su tokia avalyne http://www.baffin.com/product-p/epicm004.htm
800lt, nepasikuklineVaidotas rašė:o kaina kiek čia?
dar sendiena paklausiau kokia nuolaida padarytu, sako 7-8% tai sakau lai stovi jie tenedmukas rašė:800lt, nepasikuklineVaidotas rašė:o kaina kiek čia?
jei nepaimsi gerokai per dideliu, kaip kad daug kas megsta, bus patogus.Tironas rašė:mano nuomone visi tie batai niekam tike. naptogus jie. tas iki -50 ar -70 tai tikrai nebus didelio skirtumo, nes realiai prie bet kokio minuso su jais nekarsta.
bet jei nesvarbu komfortas ir nenori batams skirti daugiau pinigu tai imk. daug kam sueina
tai gal galetumet kas rekomenduot koki rimta impregnanta, su kuriuo galima islaikyt/isgaut toki efekta.Tironas rašė:gamyklinis impregnantas amzinai nelaikys. ir jei nori ilai tokio efekto, tex pirkti priemones batams ir impregnuot
parodyk visiem, kam tos paslaptysvava rašė:atvaziuosi kalendoriaus paimt, parodysiu
tai kad tas pats NIkWAX turi avalynei priemoniu. manau bet kurioi rimtoi parduotuvei batu rastum ir kitu - mates pav salamander priemoniuEvaldas Z rašė:tai gal galetumet kas rekomenduot koki rimta impregnanta, su kuriuo galima islaikyt/isgaut toki efekta.Tironas rašė:gamyklinis impregnantas amzinai nelaikys. ir jei nori ilai tokio efekto, tex pirkti priemones batams ir impregnuot
beje, Omar, o tu nebandei impregnuot savo badgeriu ? jie pas tave nuo pradziu perslapdavo ? suslampa oda ar per siules, klijavimus leidzia ?
http://www.survival.lt/index.php?main_p ... cts_id=495MariusM rašė:parodyk visiem, kam tos paslaptysvava rašė:atvaziuosi kalendoriaus paimt, parodysiu
Ar visi impregnantai vienodi, ar vis dėl to turi skirtingų cheminių junginių, o ne tik skirtingų gamintojų pavadinimų ?Antas rašė:nueini i artimiausia parduotuve ir nusiperki uz 20 - 30 lt impregnanta, kur cia bedos
jei kas vienodu daiktu nera, net zmogus nuo zmogaus skiriasi. yra zinomos medziagos kurios yra hidrofobines, tas ir pila i tuos impregnantus, kokios ju chemines sudetis - man dzin, ir 99 proc is jusu nesuprastu kokios tai medziogos, ka jos daro ir t.t., svarbu pats poveikis, kad impregnuoja ir atstumia vandeniMariusM rašė:Ar visi impregnantai vienodi, ar vis dėl to turi skirtingų cheminių junginių, o ne tik skirtingų gamintojų pavadinimų ?Antas rašė:nueini i artimiausia parduotuve ir nusiperki uz 20 - 30 lt impregnanta, kur cia bedos
iš tamstos atsakymo kyla sekantis klausimas, kodėl kainų skirtumas nevienodas to pačio produkto ?Antas rašė:jei kas vienodu daiktu nera, net zmogus nuo zmogaus skiriasi. yra zinomos medziagos kurios yra hidrofobines, tas ir pila i tuos impregnantus, kokios ju chemines sudetis - man dzin, ir 99 proc is jusu nesuprastu kokios tai medziogos, ka jos daro ir t.t., svarbu pats poveikis, kad impregnuoja ir atstumia vandeniMariusM rašė:Ar visi impregnantai vienodi, ar vis dėl to turi skirtingų cheminių junginių, o ne tik skirtingų gamintojų pavadinimų ?Antas rašė:nueini i artimiausia parduotuve ir nusiperki uz 20 - 30 lt impregnanta, kur cia bedos