Kokia cia grandinele? kazkokia spec ar is kokiu papuosalu?

Specsaulux rašė:Kokia cia grandinele? kazkokia spec ar is kokiu papuosalu?
As dazau japonu Tamiya,pas mus iramepps rašė:Sveiki kolegos,
Norejau paklausti kokius dazus naudojate kai voblerius dazote aerografu?
grazus, kol neuzpatentuota reiks kazka panasaus pasidaryt:) O del kibumo, tai mano tevuks sake, kad ant savo gamybos masalu geriau sekasi, sake pirktinius bande nieko nepagauna. Bet cia dar ir nusistatymas turi itakos, jei nori pagauti ant savojo, tai tikrai pagausi. As asmeniskai irgi tik ant savo gamybos ziema gaudau.f'eD rašė:sugalvojau slieką marių rainašoniams
Atsiusk man savo mailą permesiu kelias nuotraukas vieno lenkų meistro ir išsispręs tavo galvos skausmas, beje turėsi į ką lygiuotishamis rašė:gal kas turi kokiu minciu kaip is "skardines" ismusti reikiamas formeles, kad nereiktu zirkliu gadinti? sau paspaudei ir iskrenta kokios 5 :D
Nu gal truputėli ir užsiciklinau, ale darau tokius, kurie atitinka mano žvejojimo būdą.savas rašė:Nu ka pasakysi... Ziuriu uzsiciklinai ant formos ir spalvinimo. Sprendziant, pagal kibimu duomenis - darbingi. Taip ir toliau
.
Tik ar netraukia nauju formikiu paieskot, ar tai neaktualu? Arba kazka papilvese ryskesnio uzmest? Indomu kaip drumstam vandeny taviskiai veikia, lyginant su agresyvesniu spalvinimu? Nebandei..?
P.s. Na, bet vienok sunkus ganetinai... Ar buvo bandymai, gal video yra?