Wicka ne i ta tėma idėjai ta savo indėniška barabana,yra tokia tėma juokingos nuorodos 

Taigi zuviai speciali vidine kisene per puse kibiro , o termosas su maistu stovi kibire. Sededi normaliai, nes kibiras tokio pat aukscio kaip ir deze- o man tosks aukstis tas pac, nes pvz, kai buna keliu auktu dezes tokios auksesnes tai jos man per aukstos- kai sedi ant karsiu ir reikia pasilenkt meskereles pakirtinet tai diskomfortas. Po kailiu- porolonas, tai ner jokio nepatogumo - bent jau sedint ant jo namieVegys rašė:Žuvis mesi į kibirą ant termoso ?
Kaip sėdisi ? Spėju, nepatogiai. Klystu ?
Kokius matai privalumus lyginant su paprasta dėže ?
Pagal grožį - gražu ir originalu.
as maniau, kad tokiam moksle kaip eiline geometrija visi atradimai senai padaryti, bet va, pasirodo kad ne...Wytux rašė:...kazkaip man rodos apvaliam daugiau telpa...
Nera jis ten jau taip ziauriai platejantis kaip kad nuotraukose atrodo- objektyvas biski ispaltino, bet taip- pradzioje norejau daryt is neplatejancio kibiro nuo kokio majonezo ar spakliaus- bet neradau namie reikamo aukscio, o parduotuveje pirkti 20 ar 25 litrus spakliaus vien del kibiro tai irgiVegys rašė:Spėčiau, kad keturkampę dėžę patogiau nešt nei kad apvalų į viršų platėjantį kibirą.
Karvės kailiukas drėgmės nesugers, nebus šlapia sėdėt per sniegą ? Nuo dėžės tik brūkšt ir nusivalei sniegą.
Oda nebus per kieta prie minuso gero ?
Bet kokiu atveju pagarba už ieškojimą kažko geresnio
Prisipazinsiu, kad is geometrines puses 'nepaziurejau' i sita reikala, tiesiog is praktines puses bent jau man atrode, kad visada i kibira daugiau zuvies prikraudavau nei i dezeSauliusM rašė:[
as maniau, kad tokiam moksle kaip eiline geometrija visi atradimai senai padaryti, bet va, pasirodo kad ne...
Turėjai omenyje, kad apvalus kibiras būdavo pilnas, o keturkampio tik pusė ?Wytux rašė:Prisipazinsiu, kad is geometrines puses 'nepaziurejau' i sita reikala, tiesiog is praktines puses bent jau man atrode, kad visada i kibira daugiau zuvies prikraudavau nei i deze
nu supratau... kam dabar lengva... bet vistiek kazkiek kilbuku pardaves kepure nusipirk. ar bent kapisona pasisiuk, nes siut tai moki kaip matau. plika galva nevaiksciok kai sninga. miningita koki dar pasigausi netycia...Wytux rašė:Nu tai jei snigs tai prisnigs i tas kisenes .. ir ant galvos ... nu tai bet kam dabar lengva? negi namie sedesi kai sningaKiseniu apacios nepilnai uzsiutos- kampuose yra sklyles- bevaziuojant namo pro tas skyles i kibira vanduo subegs- beliks tik i vonia ispilti.
salmoi turi butSauliusM rašė:kasnors kurnors situ deziu Vilniuj gyvai matet?
http://www.ciakimba.lt/lt/ziemines-deze ... atech-2870
klausiu apie butent sitas , o ne panasias. atkreippkit demesi i gabaritus ta prasme.
Butu idomu gyvai paciupinet kas per daiktas.
bliamba, nu lyg ir buvau praeita savaite ten, dar seaguaro pirkau, ale uz akies neuzkliuvo kazkaip... nu reiks dar uzeit galTironas rašė: salmoi turi but
nusipirkus šitą dėžę reikia jai 2 modus padaryt: tai pragręžus plonas virvutes tarp dangčių pririšt, kad atsidarytu nedaugiau 95 laipsniu kažkas dangtis, nes kitaip verčia dėžę, jei klumpinių ešerių neprimestaSauliusM rašė:kasnors kurnors situ deziu Vilniuj gyvai matet?
http://www.ciakimba.lt/lt/ziemines-deze ... atech-2870
klausiu apie butent sitas , o ne panasias. atkreippkit demesi i gabaritus ta prasme.
Butu idomu gyvai paciupinet kas per daiktas.
Vaidotas rašė:...aukšta ji, gerai sedėt ilgesniam...
o as dabar pradedu mastyt, kad gal ir maciau kazka panasaus ten, tik ar nebus taip kad lyg ir 3x brangiau nei toj nuorodoj kainavo tai nelabai demesi ir tekreipiau...Vaidotas rašė:... Salmo praitą savaitę nemačiau jos.
cia is biednumo ar is durnumo???Wytux rašė:Na vienuzodziu daug mislines 'uztiuninau' kibira zieminei zvejybai siemet-duodu jusu teismui ir pastaboms. Jamiau kibira po rublydvidesimt :
pakelti auksciau priekines kisenes,gal dar isiut vidine kisene ten kur termoso ir maisto vieta ir dar si bei ta paslifuoti.... greiciau tas ledas
Is idejosp.arturas rašė: cia is biednumo ar is durnumo???
Per 2 metus nebuvo man jos vėjas nuvertęs, tikrai stabili. Tik sakau reikia tas virveles dangčiams pritaisyt. Metalinė fleška arba 05 telpa į dangtį, pirmam skyriui nuo viršaus - reikalingiausi daiktai po rankaSauliusM rašė:plius dar ir plati ganetinai tai vejas manau irgi neturetu lengvai ant sono verst kaip kad siauresnius jos analogus, ir kad to nebutu tai dezej butinai turi voliotis termosas pusantrinis ir snabes puslitris, tada nevercia taip lengvai....
Mano galva toks kibiras yra labai geras daiktas varžyboms, gal tik tuo atveju labiau specializuotas turėtų būti, t.y. tiuningo elementai labiau pritaikyti. Va čia puikiai matosi keli variantai tokių tiuninguotų kibirų, iš kurių, manau, Wytux ir sėmėsi idėjų.Wytux rašė:Is idejosp.arturas rašė: cia is biednumo ar is durnumo???
ot spekuliantai... tai ka, reiks salminej apsiciupinet o paskui pirkt internetu... nors gal pavyks kokia nuolaida isderet ir vietoj, iki siol tai kazkaip padarydavo jie tu nuolaidu ten...Tironas rašė:ne 3 kartus brangiau, bet kad brangiau tai tikrai
a tai tie ciakimba cianekimba iskur anas gauna tada jei jau taip....Tironas rašė:nu spekuliantai spekulianai, ka darysi. kad diemena didesne negu 98lt
o cia jau geros zinios. o va su mazesniaja jei 05 sukvepuoji, o klumpiniu eseriu nepagauni per ta laika, tai beda. vien del to ir kyla man noras mazesne i didesne pasikeist.Vaidotas rašė:Per 2 metus nebuvo man jos vėjas nuvertęs, tikrai stabili. Tik sakau reikia tas virveles dangčiams pritaisyt. Metalinė fleška arba 05 telpa į dangtį, pirmam skyriui nuo viršaus - reikalingiausi daiktai po ranka