Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #329363   blazer
 30 Gru 2011 15:31
Angler rašė:airiai tikrai geranoriski zmones,nebent kaip kam del anglu kalbos trukumo nesiseka su jais rasti bendros kalbos.
Bet jei tarkim pas mane anglu kalba silpna, bet taisykliu nepazeidineju, tai nereiskia kad jie gali uzsipulti, fakintis, izeidineti ir tikslingai trukdyti zvejoti. Faktas, kuo labiau ant kito klykia, tuo pats didesnis brakusa, tik taip stengiasi susidaryt savo pozityvu ivaizdi pries gamtosauga ir aplinkinius. Sakyciau normaliausia yra muselines zvejybos bendruomene, nes dauguma kiek kitokio intelekto zmones ir visiskai kitaip supranta zvejyba, del to ir bendravimas visiskai kitoks.
 #329370   Angler
 30 Gru 2011 17:03
Na nezinau blazer su kokiais skumbagais tu turejai reikalu,bet mano patirtis rodo,kad jis muselininkas ar pludininkas visada randu bendra kalba,kiek esu cia ,o jau beveik 9 metai ir daug zukliu terejau,bet jokiu konfliktu zvejyboje neturejau.
 #329375   julius69
 30 Gru 2011 18:28
sveiki gal galite padeti labai susidomejau muselines zvejyba dviem muselem vienu metu bet nerandu nei medziagos nei video kaip risti ta sistemele kokias museles naudoti . gal kas susidure?
 #329377   dalius1984
 30 Gru 2011 18:37
sveiki ::hai-bai ziu cia karsta pas jus :jop-mat mano kplega iesko gumines valties apie 3.50-3.80m gal kokiu pasiulymu? dekui ;uolrait
 #329383   andys
 30 Gru 2011 19:50
julius69 rašė:sveiki gal galite padeti labai susidomejau muselines zvejyba dviem muselem vienu metu bet nerandu nei medziagos nei video kaip risti ta sistemele kokias museles naudoti . gal kas susidure?
Nerandi infos todel kad klausimas neaiskus.patarimas butu nueiti i biblioteka ir paskaityti apie muselevima pradedantiesems.kaip gausi bendra supratyma apie skirtingus zvejibos budus museline meskere,tada klausk ir galesiu patarti kas ir kaip.normaliai visi pradeda susipazinima su slape musele,o visi kiti budai bus pasiekemi su laiku kai igausi daugeu patirties.
 #329394   miegas
 30 Gru 2011 21:15
julius69 rašė:sveiki gal galite padeti labai susidomejau muselines zvejyba dviem muselem vienu metu bet nerandu nei medziagos nei video kaip risti ta sistemele kokias museles naudoti . gal kas susidure?
sistemele paprasta, prie lyderio risi vala prie kurio risi musele, tik risi viena valo gabala ir prie to dar viena, kai sujunginesi tuos valus palik viena dali ilgesne ir gausi gala prie kurio risi muse, tikiuos supratai nes nelabai moku paiskinti, o muses naudoji pagal save ir priklauso koki sniura naudoji, esu mates sistema su 4 musem, tai ant galo sausa muse, o per viduri nimfos
 #329411   jmotejunas
 30 Gru 2011 22:22
dalius1984 rašė:sveiki ::hai-bai ziu cia karsta pas jus :jop-mat mano kplega iesko gumines valties apie 3.50-3.80m gal kokiu pasiulymu? dekui ;uolrait
pazystamas turi nebloga valti quicksilver 380m medinis dugnas plati auksti bortai seip nebloga... trukumai tie kad nenauja ir jau turi kelis lopus tiksliai nzn 1 o gal ir 3 jis iesko plastikines jurines valties tai gal pigiai ta parduotu. jei ka domina kreipkites duosiu numeri
 #329437   julius69
 30 Gru 2011 23:42
miegas rašė:
sistemele paprasta, prie lyderio risi vala prie kurio risi musele, tik risi viena valo gabala ir prie to dar viena, kai sujunginesi tuos valus palik viena dali ilgesne ir gausi gala prie kurio risi muse, tikiuos supratai nes nelabai moku paiskinti, o muses naudoji pagal save ir priklauso koki sniura naudoji, esu mates sistema su 4 musem, tai ant galo sausa muse, o per viduri nimfos
jo kaip ir aisku meginau net keleta kartu ir keliais budais bet nepatinka apsisuka viniojasi tie valai tai galvoju kad kaskas netaip vistiek turi pastoviai metyti nepludine gi gal ka netaip surisau. gerai butu pamatyti schema kokia ar foto ar video kaip turi buti nes esu museliautojas samauchka kaip sakoma :D:D
 #329441   julius69
 30 Gru 2011 23:54
julius69 rašė:
miegas rašė:
jo kaip ir aisku meginau net keleta kartu ir keliais budais bet nepatinka apsisuka viniojasi tie valai tai galvoju kad kaskas netaip vistiek turi pastoviai metyti nepludine gi gal ka netaip surisau. gerai butu pamatyti schema kokia ar foto ar video kaip turi buti nes esu museliautojas samauchka kaip sakoma :D:D
o gal ta sistemele turi buti visa vientisoj valo linijoj ???
 #329452   miegas
 31 Gru 2011 10:38
julius69 rašė: o gal ta sistemele turi buti visa vientisoj valo linijoj ???
taip ji turn but vienoj linijoj ir nesvarbu kiek musiu rishi ir jai naudoji skestancia sistema tai geriau naudok florocarbona jis kietesnis siek tiek ir maziau problemu buna
 #329457   Shamas
 31 Gru 2011 11:23
su artejanciais juodojo vandens drakono metais zvejai ;)
 #329477   julius69
 31 Gru 2011 14:23
miegas rašė:
julius69 rašė: o gal ta sistemele turi buti visa vientisoj valo linijoj ???
taip ji turn but vienoj linijoj ir nesvarbu kiek musiu rishi ir jai naudoji skestancia sistema tai geriau naudok florocarbona jis kietesnis siek tiek ir maziau problemu buna

aha dabar jau aisku reiks pamegint kai atsidarys sezonas :)
 #329595   edga88
 01 Sau 2012 16:52
su naujajs metais zvejai!gal kas zvejojat dubline hofte ar aplink hofta siuo metu,ka pagaunat,buvau snd paziuret i sutono papludymi ce link hofto vaziuojant tai labai seksualiai atrodo :) reiks kita sestadieny pamegint dugninuke uzsimest ant skumbres gal koke pleksne pajudint iseis,kiek girdejau db turetu jios kibti.
 #329610   varnenas
 01 Sau 2012 19:26
edga88 rašė:su naujajs metais zvejai!gal kas zvejojat dubline hofte ar aplink hofta siuo metu,ka pagaunat,buvau snd paziuret i sutono papludymi ce link hofto vaziuojant tai labai seksualiai atrodo :) reiks kita sestadieny pamegint dugninuke uzsimest ant skumbres gal koke pleksne pajudint iseis,kiek girdejau db turetu jios kibti.
butinai informuok kaip sekesi.... siulyciau ne ant skumbres, o ant lugvormo bandyt..
 #329616   edga88
 01 Sau 2012 20:23
parasysiu jej tik nebus uragano ar kazko panasei kas trukdytu iseit is namu :)))
 #330121   jmotejunas
 03 Sau 2012 20:07
as sekmadieni ant menkiu planuoju i kilmore quay kad tik orai leistu isplaukti bet neatsisakyciau penktadieni ir ant pleksniu! o i kokia vieta?
 #330266   varnenas
 04 Sau 2012 05:24
jmotejunas rašė:as sekmadieni ant menkiu planuoju i kilmore quay kad tik orai leistu isplaukti bet neatsisakyciau penktadieni ir ant pleksniu! o i kokia vieta?
dar nenusprendziau, bet kazkur i pietus...
 #330509   edga88
 04 Sau 2012 21:49
neplaukit jius y jiokaias jiuras vyrai menkiu tokiais orais nerizikuokit gyvybem,buvau snd i pleza pazet tai baisu koks vejas,o uzsukau y hofta tai narai trauke moters kuna vejas nupute y vandeny ir paskendo,toi pusei kur zuvies parduotuviukes kur dideli zveybiniai laivai stovi....taip kad tokiais orais geriau paziuret tv o nerizikuot kailiu..
 #330538   oli
 04 Sau 2012 23:26
edga88 rašė:neplaukit jius y jiokaias jiuras vyrai menkiu tokiais orais nerizikuokit gyvybem,buvau snd i pleza pazet tai baisu koks vejas,o uzsukau y hofta tai narai trauke moters kuna vejas nupute y vandeny ir paskendo,toi pusei kur zuvies parduotuviukes kur dideli zveybiniai laivai stovi....taip kad tokiais orais geriau paziuret tv o nerizikuot kailiu..
arba zvejot pliaze,kur sunku nusirident kurnors giliau keliu :lol:
 #330547   edga88
 04 Sau 2012 23:41
nu jio viena iseitis bet kad ir pleze kai buvau tai sunku oro kartais ykvept buna per veja nu reik tiketis iki savatgalio nurims
 #330548   oli
 04 Sau 2012 23:47
edga88 rašė:nu jio viena iseitis bet kad ir pleze kai buvau tai sunku oro kartais ykvept buna per veja nu reik tiketis iki savatgalio nurims
nu buvom vakar pliaze,extrymas geras gavos,tik kad zuvies ne kvapo,per penkias valandas neivieno kibimo !:nujop...!
 #330562   jmotejunas
 05 Sau 2012 03:02
gal kas noretu isplaukti su laivu is kilmore quay sekmadieni? isplaukiam 9h ryte jei yra norinciu rasykit nes yra laisvu vietu sekmadieni nusimato geras oras aisq jei tik nepasikeis
 #330807   Angler
 05 Sau 2012 16:44
Sakyciau dublinieciams Kilmore quay arciausia vieta kur galima gerai pazvejot juroje :gutgut ,kur tu simai is laivo zvejoji arciau :?:
 #330898   miegas
 05 Sau 2012 19:15
gal kam reikia? kaina dar galima paderinti http://www.donedeal.ie/for-sale/computers/2857848
 #331048   simask
 06 Sau 2012 00:01
anksciau kaskur prie Weksfordo varydavom ,bet pasgutinius du kart prie Galavejaus buvom o,nuo kranto uz Slaigo vasara gaudem.Nesakau ,kad cia arciau paprasciausi kur suorganizuoja ten ir varau,nes juroi nelabai pasikaustes esu,tiesa paskutini karta ziauriai geroi vietoi buvom ne vieno "zacepo"o menkiu ir lingu tikrai nemazai buvo.
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė