nu su senesnes kartos salmo zieminem as ir pats nemazai pagaves. nu tokiom kur uzrasas salmo ikaltas ir skaicciai 1 ir 2 ir 3 tipo dydi reiskiantys...
Nu ne tos čia blizgutės.

Nu ne tos čia blizgutės.
o tai ipakavaimas koks nors ju buna? kasnors uzrasyta? ar tipo viedre atsiveza 100 blizgiu ale meistrelio kaltu ir isparduoda kazkur?Vitolis rašė:šiemet da nebuvo atvežę.
Kur tu matei, kad kustarnaja rabota būt kur inpakuota. Celofano maišeliuose ir tiek (kiek mačiau)SauliusM rašė:o tai ipakavaimas koks nors ju buna? kasnors uzrasyta? ar tipo viedre atsiveza 100 blizgiu ale meistrelio kaltu ir isparduoda kazkur?Vitolis rašė:šiemet da nebuvo atvežę.
nu visks aisku, cia irgi yra toks marketingo budas. jami pvz salmo blizgiuke, ispakuoji ana, idedi maisiukan, uzsidedi antkainio kelis litus virsaus dar ir parduodi kaip supermeistro ranku darbo blizge. ai nu, owner trisakius i belekokius apvemtus dar reik nepamirst pakeist...Vitolis rašė:Kur tu matei, kad kustarnaja rabota būt kur inpakuota. Celofano maišeliuose ir tiek (kiek mačiau)
cia tik is pradziu baisu taip atrodo. va vakar i fabus uzejes buvau ir isejau nieko nenusipirkes, nes neradau ka pirkt kko netureciau...Vitolis rašė: Gerai kad ten negyvenu, o tai pensijos neužtektų![]()
elementar palik balansus namie ir prakalbinsi blizgesTironas rašė:o as niekaip nesugebu prakalbinti isvis jokios blizges ziema. balansyrai valdokimba puikiai. o va su blizge pareinu kokias į eketes ir ne bumt ir nafig jas atgal i dezute
watafak? gal zinot kur prikolas?
pas Ina seniau kazkokiu wiliams vilniuj kabejo. nors siaip tai nezinau kokiu stebuklu is tu wiliamsu tikites, eiline bleka kaip bleka... tik tiek kad visokiais auksais ar platinom dengta tai kainuoja afigiennai.Vitolis rašė:Tai taip ir nesaišku, gali kas nors parvežt į LT Kanadietiško stebūklo WILLIAMS Ice Jig - J70S ar ne? Kainuoj, tai kai geras voblikas, bet kai kibios, tai negaila būt ir babkių.
dar galima bandyt spet, kad abi rankos kairios ir viena akis faniera uzkalta...Vegys rašė:Iš krištolinio rutuliospėčiau kad žaidime ir tikėjime esmė.
O man labiau patinka su blizgutėmis žvejotTironas rašė:taigi sakiau, Blizges isviso nekibios. kimba tik ant balansyru ir marmyskiu
Pritariu 100%Vaidotas rašė:Užsėdėjau sau - ima tas ešerys, sakau pauzes reik daryt ir pagal sargelį kibimą žiūrėt, o pas tėvą spiningas - kuolas, spiningauja į horizontą žiūrėdamasAiškina jis man, kad ešerys kaip kalą tai meškerę iš rankų muša. Gal 1 per dieną tokio ir sulauksi.
yra ir net tu paciu salmo normaliu ir kibiu. butu kurnors padorus salmo zieminiu blizguciu katalogas duociau nuoroda ale nemaciau tokio.Tironas rašė:tai padovanok normalia. o ja tik imerki i vandeni ir lauki kibimo?
Esu pagaves ir taipTironas rašė: o ja tik imerki i vandeni ir lauki kibimo?