Nu tu mane supratai Sauliau
,nestipriai as ju pavadinimus pamenu...

Vo nezinojauVitolis rašė:Bet yr da viens fokusas pas jį. Galva šviečianti po vandenium. Maž Starkiecui patiktų sutemojBratka rašė:Nu neblogas toks,uznesa siek tiek i naujamete eglute
ar siaip sviecianti stintini karoli ant galvakablio uzmaut pries guminuka veriant....Bratka rašė:Nu ta svetliacioka nera sunku ir i guminuka ikisti ...
nu bet is kitos puses tai svetliciokas gal net ir per ziauru biski...Bratka rašė:Nu tas vistiek ne toki efekta duoda,kaip sviesele
Turiu aš juos bent du, bet kol kas abu cielkos tebėr jau kelintas sezonas. Mažu Saulėns nori mainyt ant Orbitų?SauliusM rašė:tai jei rajk labai sviecianciu tai yra yo zuri arc minnow. ten isvis svetliciokas i vidu net dedas. nu tas normalus toks svetlicioks kur donkininkai ir pludininkai nakti naudoja. palikta kiauryme anam ikist.
Jaučiu, kad ir Orbitai ir dar daug pas tavi undenio nėr matęSauliusM rašė:Vitoli, mainyt nenoriu, nes pas mane pati ans turbut net vandens nemates deziukej voliojasi. tik siaip parasiau, kad yr tokiu, kai apie lempas visokias kalbet pradejot.
Jaučiu, kad Fabuose. Jie šiuo gėriu prekiauja.rai_mis rašė:tie trys grazusjei ne paslaptis kokioj parduotuvej pirkai? kazin eitu internetu uzsisakyt...
ne tiek daug tu vandens nemaciusiu pas mane. is senesniu isvis tokiu ner cia is tu kas per paskutinius metus laiko pirkta vienas kitas dar nespetas isbandyt yra. del orbitu tai ka ten testuot. normalus vobleriai. tik parasiau, kad nuo rigge 70 kruva kart i kaulus gavo a vot atvirkscio varianto nera man buve. o vat su orbit 80 dydzio jau kitaip.Vitolis rašė:Jaučiu, kad ir Orbitai ir dar daug pas tavi undenio nėr matęNebūk žmotas, pasidalink. Pratestuosiu, pasakysiu kaip, ar verti ir vėl grąžinsiu. Gal
Blizgių irgi yra su Wobler arba wabler (pvz., wiliams,acme ir kt.) pavadinimais ,bet kažkaip tai nelabai apsiverčia liežuvis tokius dalykus vobleriais vadinti ir prie voblerių forumo skilties "prisabačinti" :DDonasssss rašė:gal kas ka gero ar blogo pasufleruotu...
http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... er-18g-481
kainaDonasssss rašė:gal kas ka gero ar blogo pasufleruotu...
http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... er-18g-481
Čia ir yra visa esmė: kam Neptūnui reikalingi pigūs "vobleriai", juk per naujametį Mėnuliui pigūs saliutai taipogi nelygisGdainius rašė: kaina![]()
, būtų po 10 lt galima pabandymui pajamt , nes 100 % , kad liks pas neptūną
kam to reik? kuom originalus kabliai neitiko?MariusM rašė:Agarron'ui tai kablius keičiau po pirmų kibimų į kietesnius.
Lydekos ištampė.SauliusM rašė:kam to reik? kuom originalus kabliai neitiko?MariusM rašė:Agarron'ui tai kablius keičiau po pirmų kibimų į kietesnius.
Ale stiprios gyvatės tos lydekosMariusM rašė: Lydekos ištampė.
As bandziau, bet man nelabai patiko, nors lydeku ir pasigavo ant jo. Siaip traukiant dirba gan graziai, taciau sklendziant i dugna krenta kaip malka, todel kazkaip ir neprilipo.Donasssss rašė:yra tokiu vietu kur dzigaujant per kokias 5 zvejybas max 1 guminuka palieku,nu zodziu labai retai kazka nutraukiu. tad tie 32 litai tikrai ne pasaulio pabaiga. ir visi kiti tie isvedziojimai,kuo jis geresnis uz kazka yra nereikalingi,nes tokiu isvedziojimu galima simtus rasti. kazkas gaudo su surudejusiom blizgem uz 3lt,pagauna zuvies gerai ir niekaip negali suprasti kas gali pirkti kuusamo vos ne po 30 lt. tikejaus gal kas bandet ir normaliai papasakos kazka.