Tai as ir sakua kad nuo tiekeju priklauso. O Kotas sitoij vietoij tikrai gerai dirba, tik va su internetu tai prasove ryskiai. Bet cia kaip sakant ju reikalas. BEt nemanau kad Pure palaimintu toki veiksmaSauliusM rašė:malaciai yra tie tekejai. ir neturiu ka blogo apie juos pasakyt ir nereik backu ant ju ritint. duok Dieve visi ant LT taip dirbtu...OMar rašė:Nes LT tiekejai tokie.
manau kad Pure pirmoj vietoj ziuri i apyvarta... o del interneto. nu yra dalis rinkos kuri perka internetu. ir yra tokiu kurie niekada internetu nepirko ir nepirks ir bendravima gyvai vertina... taip kad kiekvienas komersantas atitinkamai segmentuojasi savo rinka ir pozicionuoja produkta. ar ne taip? o su vienu uzpakaliu viso pasaulio neapkakosi ir net naivu butu to tiketis.OMar rašė:Tai as ir sakua kad nuo tiekeju priklauso. O Kotas sitoij vietoij tikrai gerai dirba, tik va su internetu tai prasove ryskiai. Bet cia kaip sakant ju reikalas. BEt nemanau kad Pure palaimintu toki veiksma
as tavo uzdarbio neskaiciuoju, uzdirbk nors melejona. man negaila. as skaiciuoju savo pinigus uz kiek man ritukes pirkt ir uz kiek ne. rasiu kur pigiau, pirksiu kur pigiau ir cia nieko asmenisko. nu vsio... ajnam cerpiu susirinkt...OMar rašė:nesurenku jau tu cerpiu
Pats isiveli skaiciuodamas mano uzdarbi
Ir naujas LEGALIS:judesys rašė:naujas tournamentas...
Pas australus dar radauSauliusM rašė:...tai cia tas raudonas, kur idejei, toks ir yra...
nu ne suvis plastmasiniu ta prasme kaip kad sekancios kartos regal nebe Xi o XiA...gytis rašė:Nu del neplastmasiniu tai biski perlenkei.
Apibendrinant atsiliepimus gaunasi, kad tai ekonominė ritė taupantiems - ar tu toks?SauliusM rašė:Tai vat ka mastot apie tai? gerai cia nupirkau ar nelabai?
Tam ir įdėjau nuorodą, kad galėtum įvairias nuomones perskaityti.SauliusM rašė:vk_, nu ten yra ir kitokiu atsiliepimu, kodel butent sita pasirinkai?
nu tai dar karta paziurek i lentele ir manau pats suprasi kad dantraciai po 30 mm diametru kaip didesniuose modeliuose daiwos i ja nesukisti matyt, nes perdavimas 4,9:1 yra tik maziausiam 1000 dydyje. taip kad gabaritas ko gero pacios rites(kuno) ne truputi mazesnis, o zenkliai, nors bugnelio gabaritai ir nedaug skiriasi. i Xrapo ideta fotke paziurek, kokia ta 1000 dydzio rite "kuda".vk rašė:Tam ir įdėjau nuorodą, kad galėtum įvairias nuomones perskaityti.SauliusM rašė:vk_, nu ten yra ir kitokiu atsiliepimu, kodel butent sita pasirinkai?
Šiaip žiūrint duomenų lentelę man labai didelį klausimą kelia 1000-ojo modelio ypač staigiai sumažėjęs svoris (6,9 uncijos 1000-asis ir jau 10 uncijų 1500-asis, nors jų valo talpa skiriasi mažai). Tokį svorio skirtumą vargu ar galima paaiškinti truputį mažesniais gabaritais, turbūt yra ir kitų skirtumų, kurie gali atsiliepti kokybei.
Jokiu kosmaru ir nera, tik kai kam tai gali pasirodyt,nes valas spalvotas.Sakau sugule valasSauliusM rašė:romai, dekui, matosi kad akivaizdziu kosmaru tikrai nera. o detaliau kazka iziuret aisku sunkoka.