Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #330663   Rapolas
 05 Sau 2012 12:50
Simonas rašė:
Donasssss rašė:yra tokiu vietu kur dzigaujant per kokias 5 zvejybas max 1 guminuka palieku,nu zodziu labai retai kazka nutraukiu. tad tie 32 litai tikrai ne pasaulio pabaiga. ir visi kiti tie isvedziojimai,kuo jis geresnis uz kazka yra nereikalingi,nes tokiu isvedziojimu galima simtus rasti. kazkas gaudo su surudejusiom blizgem uz 3lt,pagauna zuvies gerai ir niekaip negali suprasti kas gali pirkti kuusamo vos ne po 30 lt. tikejaus gal kas bandet ir normaliai papasakos kazka.
As bandziau, bet man nelabai patiko, nors lydeku ir pasigavo ant jo. Siaip traukiant dirba gan graziai, taciau sklendziant i dugna krenta kaip malka, todel kazkaip ir neprilipo.
Bet kuriuo atveju "jig-sukrė" dirba (manau, ir gaudo) žymiau geriau, o ir sklendžia į dugną ne kaip malka, o ir kainuoja ne mulijonus ,bet čia kitoj temoj ;-)
Dar niekas nebandė kaip tas "jig-vobkeris" nuo ledo pasiteisina :-D
 #330675   Simonas
 05 Sau 2012 13:18
Rapolas rašė:Bet kuriuo atveju "jig-sukrė" dirba (manau, ir gaudo) žymiau geriau, o ir sklendžia į dugną ne kaip malka, o ir kainuoja ne mulijonus ,bet čia kitoj temoj ;-)
Nemanau, nes pernai jis tik atsirado. Ir siaip nemanau, kad pasiteisins, nes kaip sakiau kaip malka jis sklendzia.
 #330677   Rapolas
 05 Sau 2012 13:25
Simonas rašė:
Rapolas rašė:Bet kuriuo atveju "jig-sukrė" dirba (manau, ir gaudo) žymiau geriau, o ir sklendžia į dugną ne kaip malka, o ir kainuoja ne mulijonus ,bet čia kitoj temoj ;-)
Nemanau, nes pernai jis tik atsirado. Ir siaip nemanau, kad pasiteisins, nes kaip sakiau kaip malka jis sklendzia.
"Jig-sukrė" turėjau omeny (ankstesniame poste) sukriukę su svoriu (galvute) priekyje, o ne tą suomių "kaip jį ten..." stebūklą :-D
 #330695   Rapolas
 05 Sau 2012 13:44
Donasssss rašė:nu cia jau stumimas prasidejo
nuo kurio posto?
 #330709   Donasssss
 05 Sau 2012 14:07
tai jei jis nedirba besileisdamas tai tada s...... yra taip iseina
 #330713   Simonas
 05 Sau 2012 14:12
Donasssss rašė:tai jei jis nedirba besileisdamas tai tada s...... yra taip iseina
Žiema tai tikrai š... būtu. O šiaip viskas ten normaliai, bet mano manymu pavadinimas neatitinka keliamų lūkesčių ir tiek. O tas tos sklendimas viena diena gali patikti žuviai, kita ne. Pravedimo kažkokio idomesnio su juo nepadarysi.
 #330721   Rapolas
 05 Sau 2012 14:45
Donasssss rašė:tai jei jis nedirba besileisdamas tai tada s...... yra taip iseina
Būtent... jei traukiamas vobleris ir nerdamas į gylį nedirba, tai sakyčiau arba jis š... arba jis nėra normalus vobleris, o kita kažkokia rūšis. Aišku, gali užsipulti mane "džerkistai" arba "tvičingistai" ir kt. kurie ir ant morkos lydį gali įsegti ,ale jų vobloms ir specialūs pavadinimai yra sugalvoti (pvz., džerkas:)). Nu jei prigis pavadinimas "jig-vobleris" tokiems ale vobleriams, kurie kirviu (o ne malka) dugnan aina, tai ką... padarysi ;-)
 #330795   Vitolis
 05 Sau 2012 16:20
Palaukit vyrukai, o tai ką, kai kurių manymu ir porolonkė neturėtų gaudyt ir būt tikras š... bet taip nėra, nors ji, kai snarglio gabalas su galva dugnan eina. Taip kad nereik būt jau tokiems kategoriškiems.
 #330803   SauliusM
 05 Sau 2012 16:30
Vitolis rašė:Palaukit vyrukai, o tai ką, kai kurių manymu ir porolonkė neturėtų gaudyt ir būt tikras š... bet taip nėra, nors ji, kai snarglio gabalas su galva dugnan eina. Taip kad nereik būt jau tokiems kategoriškiems.
vo, pasirodo visgi atsirado supratusiu apie ka jie cia siandien susirasinejo. as tai jau ir isiterpt bijojau... :shock:
 #330843   Vitolis
 05 Sau 2012 18:12
MariusM rašė:Niekaip aš neprakalbinu turimą Greedy Guts :e:e , o Agarron'ui tai kablius keičiau po pirmų kibimų į kietesnius.
GG turiu bent 4. t.tarpe irnatural brown spalvinimo, tačiau jis man tyli kai partizanas. O va kiti visi,tai tikrai gaudo. pagrinde jašerius :) . Na viens kits peiliukas irgi pasirašo. O va ant "vyšnios", tai virš 2kg. bet ti vieną.
Paveikslėlis
Iš turimų dviejų Cablista105, (žalsva nugara SP, kitasF) kibus kol kas tik tas zalsvas. O kitas, nors maudytas taip pat intensyviai-tyli. Spalva kaip matosi irgi panaši į natural brown. Paveikslėlis
Bet tikėjimas manes neapleidžia ir ši spalvikė turi iššaut :grin: Todėl vedinas tos minties ir Chaosą pirkau :)
Taip, kaip pvz. Juozukas, kol aš jo dryžiais nenumarginau, tol ans man !:fak! rodė. O po spalvinimo, pirmu metimu iššovė. Ne taip kaip man fabuose išgyrė Squad Minnow 95 14,4gr.(apatinis) ir rekomendavo, kaip 2010m topą, man jis tyli.
Paveikslėlis
Kaip ir mano praeitų metų favoritas ešeriams ir nedideliems lydokams, ešeriuko spalvinimas. O va jo brolis, viens prie vieno ir nei kliovo. Va ir netikėk spalvinimu :-D
Paveikslėlis
Tai tiek tų pastebėjimų dėl spalvinimų.
 #331063   Rapolas
 06 Sau 2012 08:22
Vitolis rašė:Palaukit vyrukai, o tai ką, kai kurių manymu ir porolonkė neturėtų gaudyt ir būt tikras š... bet taip nėra, nors ji, kai snarglio gabalas su galva dugnan eina. Taip kad nereik būt jau tokiems kategoriškiems.
Apie tai ir minėjau anksčiau, kad porolonkės niekas vobleriu iki šiol nevadino ,nors man asmeniškai poroloninė žuvytė labiau į jig-voblerį panaši, nežiūrint į tai kad liežuvėlio neturi (pastaruoju metu /nauja mada/ atsiranda visdaugiau voblerių be liežuvių).
Apie gaudymą (kaip gerai gaudo) kalbos aršiai ypatingos ir nebuvo, gaudo ir rusų ir suomių matyt "jig-vobleriai", viskas priklauso nuo to, kas ir kaip su jais gaudo. O kad ant jų abiejų kimba - tai faktas, tik manau kad SU porolonke pagauti "starkiecą" kliūčių ženkliai mažiau ;-)
 #331137   SauliusM
 06 Sau 2012 11:09
shelwius rašė:gal žinot kur ant Lietuvos šių voblikų galima gaut ?
pas Ina Vilniuj pirkau kazkada...
 #331142   SauliusM
 06 Sau 2012 11:18
nu ka as zinau verti ar ne. kapeikas kainuoja, kazkiek eseriu Nemune pagavau... paskui nuroviau ar ismainiau su kazkuo... kito nebepirkau...
nu as apie ta kur rigge 35 kopija. ta viena ir tebuvau pirkes.
 #331166   Vitolis
 06 Sau 2012 12:53
Tai kad jie daugiausiai nukopinti iš žymesnių brendų. Tai juozukų, tai Ponton21, tod4l ir kainuoj nedaug. Labai gero darbo tikėtis iš jų tai nevertėtų. Čia tik mano pastebėjimai ir jie gali nesutapt su kitų nuomonėm. Kiekvienam savo.
 #331171   Evaldas Z
 06 Sau 2012 13:20
Vitolis rašė:Kiekvienam savo.
vat butent. squad minnow, tiesa 65, mano vienas favoritu jau pora sezonu. a vot GG kazkaip sunkokai prasisnekina. minetos natural brown spalvos cheerfulas - sapalu zudikas. spalva zuvims, o ypac - man, turi didele reiksme. :-D
 #331180   Vitolis
 06 Sau 2012 13:58
Evaldas Z rašė:
Vitolis rašė:Kiekvienam savo.
vat butent. squad minnow, tiesa 65, mano vienas favoritu jau pora sezonu. a vot GG kazkaip sunkokai prasisnekina. minetos natural brown spalvos cheerfulas - sapalu zudikas. spalva zuvims, o ypac - man, turi didele reiksme. :-D
Kiek teko skaityt apie Jackall squad minow, tai būtent apie 65 geriausi atsiliepimai. Neturiu jo, tačiau manau iki pavasario turėsiu porelę spalvinimų. Kokie tavo?
O kas liečia Gagagunus, tai jie man pavasarį ir vasaros pirmoj pusėj daugiau iššauna. Pravedimas- smulkus tvičas beveik be pauzių. Tada ešeriokai kariasi :gutgut
 #331191   Evaldas Z
 06 Sau 2012 14:18
Paveikslėlis
Paveikslėlis du virsutiniai squirrel'ai rudens pabaigoj pasirode super :gutgut bet kadangi trumapai bandyti, tai gal girt ankstoka. du apatiniai squad minnow geriau pazystami :gutgut
 #331196   SauliusM
 06 Sau 2012 14:22
prisipirkau cia ant dienu tu jackalu as po tavo reklamos, reiks bandyt gal rytoj... bet vis kazkaip kyla abejoniu ar perspjaus anys rigge 7. o tas tai favuorituos siemet pas mane. nu ir megabassinis x-80 ir zipo orbit 80 savo susirinko. a visi kiti tai kazkaip nesistemingai, po zuvi, po dvi...
 #331210   Evaldas Z
 06 Sau 2012 14:52
o as tai x80 ir keleta zipu dar nusiziurejes :-D keikiam mes prekybininkus, bet kad patys vieni kitiem nejucia ne ka maziau isiulom, tik gal slamsto maziau :grin:
 #331211   SauliusM
 06 Sau 2012 14:53
mes ne isiulom, mes patirtim dalinames :lol:
 #331212   Ovkas
 06 Sau 2012 14:56
7 rigio perspjauti manau vargiai ar įmanoma.
Didelių žuvų su juo nepagavau, bet nudrožtuose ruožuose ;uolrait

Saulėnai kaip tie ZBL ?? kas ten pas juos kitaip ? be to kad jie jūrai skirti..
SauliusM rašė:prisipirkau cia ant dienu tu jackalu as po tavo reklamos, reiks bandyt gal rytoj... bet vis kazkaip kyla abejoniu ar perspjaus anys rigge 7. o tas tai favuorituos siemet pas mane. nu ir megabassinis x-80 ir zipo orbit 80 savo susirinko. a visi kiti tai kazkaip nesistemingai, po zuvi, po dvi...
 #331232   shelwius
 06 Sau 2012 16:38
Vitolis rašė:Tai kad jie daugiausiai nukopinti iš žymesnių brendų. Tai juozukų, tai Ponton21, tod4l ir kainuoj nedaug. Labai gero darbo tikėtis iš jų tai nevertėtų. Čia tik mano pastebėjimai ir jie gali nesutapt su kitų nuomonėm. Kiekvienam savo.
dirba jie labai gerai, filme sako, kad dar geriau nei juozukai : http://ribalka.ucoz.org/publ/video_o_ry ... 96-1-0-830
 #331247   Vitolis
 06 Sau 2012 17:48
Evaldas Z rašė:o as tai x80 ir keleta zipu dar nusiziurejes :-D keikiam mes prekybininkus, bet kad patys vieni kitiem nejucia ne ka maziau isiulom, tik gal slamsto maziau :grin:
Kai pamatai tavo nuotraukoj taip suėstus Šakalus, tai kur čia nenorėsi tų 65tukų :-D Manyč reiktų 65 trijų: kislotniko-naturalaus ir kokio ale auksinio spalvinimo prigriebt. Kad visokiom salygom būt :gutgut Neturėjau iki šiol Ridžo 7 nei vieno. Bet jis man kažko toks jau kūūūdas pasrodė ir hakai tokie ne lydekiniai. Ar nekeitėt ant didesnių? Nu pagal tokį vobliką tai jie rods normalūs kokiam ešeriui, bet lydokui kaip?
 #331250   Vitolis
 06 Sau 2012 17:55
shelwius rašė:
Vitolis rašė:Tai kad jie daugiausiai nukopinti iš žymesnių brendų. Tai juozukų, tai Ponton21, tod4l ir kainuoj nedaug. Labai gero darbo tikėtis iš jų tai nevertėtų. Čia tik mano pastebėjimai ir jie gali nesutapt su kitų nuomonėm. Kiekvienam savo.
dirba jie labai gerai, filme sako, kad dar geriau nei juozukai : http://ribalka.ucoz.org/publ/video_o_ry ... 96-1-0-830
Filme tai aišku. Viskas čiki. Ten firmos pagrindinis specas gaudo. O reklama tai pats žinai. Geriausia reklama eilinio mūsų žvejo :gutgut Va pats sakai, kad dirba ir gaudo labai gerai. Tai gal gali mestelt kokią foto iš savo patirties su tuo "sidabriniu upeliu" būt interesna padabot. EvaldasZ patvirtino, kad 65 Šakalas tikrai gaudo :gutgut O pvz. man 95 nei spakt 'viarkt
Tiesa, pamiršau paklaust EvaldoZ. Ar taviškiai neprisigeria undens? Skaičiau, kad juos reik papildomai hermetizuot ties kablių kilpom ir nosyje, užlašinant super klijų.
Paskutinį kartą redagavo 1 Vitolis. Iš viso redaguota 6 kartus.
 #331253   Marius1
 06 Sau 2012 17:57
O aš ant 95 visai neblogai parybačinau vasarą ;uolrait
 #331256   lekteris
 06 Sau 2012 18:05
Paveikslėlis
Vitoli, sitie paskutiniai cia asakuros s-hornet?
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė