Tuos, ant kurių pradėsi pagaut. "Metodom naučnogo tyka" geriausios pamokos - tik pačiam viską išbandžius
Daugiau malonumo patirsi, kai pats tą aukso grūdą surasi. O šiaip, kiekvienam atvejui savas masalas. Net ir žvejui, ne vien žuviai 

Taigi rašai, kad eini prieš srovę. Tai koks tau masalo darbas gausis, kai pravedimas bus lėtesnis už srovę ar lygus jaisiJonas rašė:O nera taip, kad ziema upetakiui reiktu leto pravedimo labai? Klausiu, nes as iprates zygiuot pries srove (gaudau nedideliuose upeliuose dazniausiai), o metant pries srove ne visada pavyksta ta leta pravedima padaryt su vobleriuku, o tuo labiau su sukre...
Kodel? Netinkamas masalas(zadejau naudot gumine zuvyte)?Pravedimas (atrodo kaip tik butu efektyvu pasokdint prie kokio kelmyno(aisku cia tik mano pamastymaivital(vilnius) rašė:drop shot ne is tos "operos"
Drop shot pliusas tas ,kad gali keisti atstuma nuo kabliuko iki svarelio labai lengvai . Svarelis nerisamas ,o tik uzspaudziamas ant valo,todel pravedimo gylis gali buti ir 1m ir 50cm , kiek uzsimanysi (priklauso nuo to kiek yra laisvo valo po kabliuku)ir nieko nereikia perisineti.Vobleris,sukre labai gerai,bet visada(bent jau man)norisi pabandyti kazka naujo ir pagauti ant netradiciniu masaluRafal rašė:Paska
Gali pabandyti, kokia ten varles ar muses imitacija paleist....![]()
Bet velgi, prie to pacio kelmyno galima paleist vobleri...![]()
Kartais reikia patikrinti ir 1m duobe, kartais ir sekluma....Kaip tada keisi atstuma nuo kabliuko iki svarelioBet gal as kazko protingo su tuo atstumo keitimu nezinau
Arba Kaziuko mugėj gali rastiMario rašė:Sveiki , gal zinote kur toki daikta lietuvoj nusipirkt ?
Jo, o ka voveruska vasara nesusvinktu galima paimt medziagos gabala, suslapint gerai ir apsukt voveruska... vejukas prapucia tuos "kashikus"- gaunasi naturalus vesinimas, dziustant vandeniui.arabas rašė:O be to voveruškos gerai ventiliuojasi.![]()
Žvejojant įsibridus, tai ir vanduo išbėga.
Bet aš tokio neturi, todėl ir voveruškų nerenku.