vakar buvau ant tilto pasizvalgyt. apart "pitacioku" nemaciau nieko rimtesnio. Ant tilto GA tikrino zvejus
kibo vakar ir rytoj... :)
OHODeividas rašė:vakar buvau ant tilto pasizvalgyt. apart "pitacioku" nemaciau nieko rimtesnio. Ant tilto GA tikrino zvejus
nea, tikriausiai atiminejo peiliukus, kad tilto tureklu nepjaustyturomas26 rašė: OHOitariu turejo pavargt protukolus berasydami
jau 3 kart maciau kaip jie nat tilto einaDeividas rašė:vakar buvau ant tilto pasizvalgyt. apart "pitacioku" nemaciau nieko rimtesnio. Ant tilto GA tikrino zvejus
Nu gal greičiau gavo prikazą kontroliuot kad stintininkai su savo lebiodkėm naujų turėklų nesubaladotųmartiz-zz rašė:jau 3 kart maciau kaip jie nat tilto einaDeividas rašė:vakar buvau ant tilto pasizvalgyt. apart "pitacioku" nemaciau nieko rimtesnio. Ant tilto GA tikrino zvejuskazkas gal atsitiko kad pradejo tikrinti
Vakar pavakarę saulei leidžiantis buvau nulėkęs pasmalsaut ant tilto, tai negausūs žvejai niekuo pasigirti negalėjo. Tiesa, žvejojo matomai atvykėliai, ant porcijų kabino susmukusią, tikriausiai dar pavasarį pagautą ir pusmetį šaldiklyj pragulėjusią strimelę, tad nieko keisto. Lebiotkininkai tik buvo pradėję rinktis, tad kaip su stintom irgi neaišku, nebelaukiau, bo pūtė stiprus šaltas vėjas.sieras69 rašė:Sveiki!papasakokit kas kimba nuo Palangos tiltoAciu
Tą kelių šimtų metrų juostą palei krantą pakeičia, bet tokio tikslumo ir batimetrinių žemėlapių nėra. O toliau nuo kranto, kur jau gyliai virš 10 m ir giliau dugno reljefas keičiasi labai nežymiai skaičiuojant dešimtmečiais. Turiu ir rusiškus planus 30-40 metų senumo, ir naujus darytus per paskutinius penkerius metus, ir nelabai ten kas iš esmės skiriasi.savas rašė:Cia sutka?Kranto linijos pastoviai keiciasi keliasdesimties metru tikslumu, a cia noretusi batimetriniu .... Kiekviena rimtesne audra pakeicia priekrante (daug toliau nei uzmest galime).
o kaip jai uzkibt , jei tie buozgalviai neleidzia prie kabliuko prieiti ??martynas11 rašė:sveiki ar bandet kas pleksnes nuo molo klaipedoi ar ant palandos tilto pleksniu pagauditi. ?