Va cia tai isradimasVitolis rašė:...(nors tam reikalui visada insidedu plastmasinę (nuo kriauklės sifono) vamzdelį, bibukui prailgint...

Va cia tai isradimasVitolis rašė:...(nors tam reikalui visada insidedu plastmasinę (nuo kriauklės sifono) vamzdelį, bibukui prailgint...
Va būtent. Tą patį ir aš panaudojusavas rašė:Dabar ir as zinosiu, kaip dar gazo rankenos prailginima panaudot...
Giedriau, kai būsi mano metų, dydis bus nei prie ko šiam reikale.Airis rašė:reikia 'normalius' turet,nereikes prailginimo
Yra skyrelis "Savadarbiai masalai":Mistrall rašė:Jieskau zmogaus kuris pats gamina voblerius,Kaunas. Reike konsultacijos ir pagalbos. Aciu.
Tikrai taip. Aš patenkintas. Nesunki, vietos vienam sočiai. O ko daugiau reik. Biski pasitobulinau irEvaldas Z rašė:Vitoli, cia pas tave Promarine IPB250 gal ? kaip siaip ispudis ? dairaus kazko panasaus...
Turiu vobleri galima pavadint "auksini", lydekos pries ji neatsilaiko. bet iskrito liezuvelis,iklijavau kita pats pasidares, bet jau netas darbas. Todel ir reike specelisto kad patartu kaip pasigamint gera liezuveli, ar paimtu sutvarkyt.Rapolas rašė:Yra skyrelis "Savadarbiai masalai":Mistrall rašė:Jieskau zmogaus kuris pats gamina voblerius,Kaunas. Reike konsultacijos ir pagalbos. Aciu.
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... =10&t=2369
Ten geriau klausk konsultacijos, bet ir čia gali, juk čia irgi "jurgiai":) paskaito.
O kas būtent domino?
Na būtų aišku įdomu pamatyt tą patį "auksinį" voblerįMistrall rašė: Turiu vobleri galima pavadint "auksini", lydekos pries ji neatsilaiko. bet iskrito liezuvelis,iklijavau kita pats pasidares, bet jau netas darbas. Todel ir reike specelisto kad patartu kaip pasigamint gera liezuveli, ar paimtu sutvarkyt.
Aga, būtų greičiau, nereikėtų į "visažinių" temą kraiptis dėl ekspertizėsWytux rašė:Ir modeli parasyk, nereikes expertizes daryt
"Aqua" vobleris, liežuvis kaip ir per didelis. Originalas rodos nėra išgaubtas, bet tipo elipsinis ar tai rutulio formos įdubimas liežuvėlyje buvo. Reikia paieškoti archyvuose, gal rasiu išmatavimusMistrall rašė:Modelio nezinau,vobleris kaskada senei rastas, istraukiau su saka,pakeiciau kablius ir gaudziau toliau.
Gal per storas ar per didelis tas liezuvelis man isejo gal ji isgaubt kaskaip reik?
Radau panaršęs tarp savo „čemodanų“ paties aprašomą „auksinį“ vobleruką AQUA 10cm (made in USSR).Mistrall rašė:jo ismatavimai butu gerai
Paprasčiausias tai vaansanas rašė:...savadarbe dezute vobleriams, kad jie is virsaus detusi, ta prasme statmenai butu...
įsidėk naują žiedą (kitos išeities nėra, nes keramikos niekaip į rėmą neįkiši), jei pats nesugebėsi, vos ne kiekvienoj žvejų parduotuvėj sutvarkys.antimausas rašė:Sveiki, transportavimo metu suskalbdziau keramika nuo surfo ziedelio, gal kas turi kokiu pasiulymu kaip butu galima susitvarkyti?
http://desmond.imageshack.us/Himg819/sc ... res=medium
nemanau, keramika juk "apglėbia" visą rėmą, be to, atskirai keramikos negausi pirkt, o ir įmontuot nebus kaip. Paieškok kokį nenaudojamą seną kotą (ar sulūžusį kokį), išimsi žiedą ir vietoj subyrėjusio įstatysi.antimausas rašė:Klausiau pas save mieste, turi tik virsutiniu zieduku, Lietuvoje tai tikiu kad kiekvienoje parduotuveje sutvarkytu, o pas mane maciau kai atnese rite kuri tik biski girgzdejo, tai pasake netvarkoma mesti lauk ir pirkti nauja (nepigi ten buvo, pats tokia naudoju) O gal ka galima panaudoti vietoj keramikos?