Taigi Biciuliai, liemene reikia deveti plaukiant o ne tureti valtyje. Tik va ta liemene kaip ir rasote labai nepatogi. Pirkau kaip ir reikalaujama sertifikuota su daugybe kiseniu, kad nereiketu papildomai spec. liemenes vilktis. Man, kaip nedidelio ugio zmogenui, vos prisirinkau pagal ismieras, taciau sutraukus sonuose esancius dirzus, atrode

Prisikroviau kaip visada reikalingiausiu pribambasu kisenes, atsisedau ant suoliuko valtyje ir liemenes apacia vos nesieke ausu. Patogumas -

Po to pabandziau isokti i vandeni ir paziuret kaip atrogysiu kai prispirs reikalas. Tiksliai pastebejot, vos neishsineriau is jos. Tiesa atlaike ne tik mano 85 kg. bet dar ir draugelis prikibo apie70 kg. i dugna nejom. Tada pirkau paprastesne, ne tokia jau firmine, tai su ja kur kas patogiau, nes trumpesne. Be liemenes tikrai nereiketu plaukti i didesnius vandenis. Ne karta buvau patekes i tokias bangas, kad maniau jau bus batai. Taciau liemene dave ir saugumo jausmo papildoma porcija ir siaip nereikes artimiesiems taves be reikalo apraudoti. Niekas kitas nepasirupins tavo saugumu, tik tu pats. Taigi visokias pagalves dekime po siknom, gumines barankas maukimes ant savo pasididziavimo, tiktai ne del gyvybes apsaugojimo.