Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #324805   Rapolas
 06 Gru 2011 10:49
gintars rašė:Na nezinau vala, vynioti vala ant rites, kuri pigesne uz valo ritineli, sakyciau nelogiska, o jeigu ji kloja vala kaip ir sitam paveiksleli http://fishwithjd.com/wp-content/upload ... d-stem.jpg , tai su plonu minkstu pintu valu, siulyciau, net neprasidet
Pritariu ;-)
...Gal tame paveikslėlyje ritukei viena tarpine perdaug po "špule", taip įtariu...
Aš tai siūlyčiau su minkštu kokybišku pintuku aplamai neprasidėt,jei ritė kryžmai valo neguldo ;-)
 #324806   SauliusM
 06 Gru 2011 10:53
zemas rašė:Nu viskas aisku,dekui uz patarimus.ziuresim kaip su ta rite bus toliau.tik dabar kita problema,esu uzsienyja ir cianais nera to pontoono,tai nz ziuresiu gal kazka kito is japonu.
pontoon21 eight braid yra vienas ir tas pats kas YGK Ultra Jigman:
http://www.japantackle.com/Lines/YGK_UltraJigMan.htm
sito ir uzsieni turetum rast.
 #324807   Xrapas
 06 Gru 2011 10:54
gintars rašė:... jeigu ji kloja vala kaip ir sitam paveiksleli...
Bet jei kaip šitam, tai dar visai pusė bėdos ;uolrait :

Paveikslėlis
 #324858   SauliusM
 06 Gru 2011 14:24
zemas rašė:ir gal dar kas galetu ka pasakyt apie vala TORAY bawo braid?
Pas Fabu Sauliu kazkoky ryza Toray pintuka ciupinejau. nu man is paciupinejimo anas visai patiko. tai gal cia tas? bet vien is paciupinejimo nekazka pasakyt eina. Gal Fabai kai prisijungs, tai detaliau parasys kas ten kaip.
 #327278   Artūras-
 17 Gru 2011 21:05
Taj gal visdelto kasnors yra bandes Berkley Nanofil vala? ant UL ? Jigui ? tvicui ? fyderiui ? Kokie atsiliepimai?
Ar nesukelia garso slysdamas per ziedelius? ar istikruju neturi atminties? ant kiek teisybe raso valo laikyme? diametre?
kaip mazgus laiko ? ar visiskai netamprus ?
 #327318   alkanas
 18 Gru 2011 11:47
kas nors zvejojat ar esat bande tuos nano valus ? kaip ten su tais mazgais ir ju laikymu bei netamprumu ? palyginkit su turetais mono ir pintais valais.
aciu :/braj;
 #327330   Rapolas
 18 Gru 2011 12:53
alkanas rašė:kas nors zvejojat ar esat bande tuos nano valus ? kaip ten su tais mazgais ir ju laikymu bei netamprumu ? palyginkit su turetais mono ir pintais valais.
aciu :/braj;
O ka ,tikrai nėra bandžiųsių??
Aš tai jau rašiau savo atsiliepimus anksčiau (poto nebetyrinėjau), o dabar laukiu "ledo" ,bet kad ano nesimato net :-D
 #329588   Vitolis
 01 Sau 2012 16:24
PelkiuSenis rašė:Beinercinei ritei koks pintukas geriau? Kietesnis ar minkstenis? :) Ir kai rite Zauber :D
Neturėjau Zauberio, tačiau pagal šios svetainės lankytojų pasisakymus padariau išvadą, kad Zauberis nelabai draugauja su minkštu pintuku. Ypač su plonu.
 #329592   PelkiuSenis
 01 Sau 2012 16:41
Dabar uzdetas Power Pro tai puse velnio draugaujasi (valas apie 20lb pan) ir zvilgtelejau i naujaji Power Pro 8 gyslu internete. Tai gal tada reiks atsisakyt ano :)
 #329593   Vitolis
 01 Sau 2012 16:46
PelkiuSenis rašė:Dabar uzdetas Power Pro tai puse velnio draugaujasi (valas apie 20lb pan) ir zvilgtelejau i naujaji Power Pro 8 gyslu internete. Tai gal tada reiks atsisakyt ano :)
Buvau minkštą užviniojęs ant Twino, tai kušys po kušio. Nors jis buvo berods 14lb. O vat su kietu, draugauja gerai.
 #331660   Marius1
 07 Sau 2012 22:58
Climax ockert brods pintą naudojęs , tai valas :/nek , žiaurus gaidys buvo - plokščias, pažvejojus kurį laiką skuduru pavirsdavo, kažkuo primena sufix832, iš nebrangių siūlyčiau Pantoon21 Exteer
 #332181   SauliusM
 09 Sau 2012 22:07
judesys rašė:gal kas zinot kaip tiklsiai suzinot pinto valo stori is 25 ir 29LB i diametra? :roll: nes man tie lb'sai nieko nesako valuose :roll:
tie lbs nurodo valo laikyma o ne stori. su storiu anys nieko bendro ir neturi. o pinto valo stori galima ismatuot tik optiniais metodais. mikroskopu su skale ar fotografuojant salia etalono.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 232
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė