Kol yra tikrai imk. Man rodos, kad 38$ kainavo.Marius1 rašė:Jamk ir nesuk galvosvladas96 rašė:tai kaip uz tokia kaina, manau nieko geresnio nebus. ar verta kazka kito ieskot?
Kol yra tikrai imk. Man rodos, kad 38$ kainavo.Marius1 rašė:Jamk ir nesuk galvosvladas96 rašė:tai kaip uz tokia kaina, manau nieko geresnio nebus. ar verta kazka kito ieskot?
Kaip tik šiandien skaitinėjauDainiusM rašė:...Vat dilema mane aplanke, padekit susivokt...
Certate del ABS pagrinde. nes tai yra totalus relaksas gyvenime su pintu valu. plius o kodel ne certate su 3500 bugnu? ka ten valo tiek daug vyniosi? ar isvis su sekliu bugnu to dydzio?DainiusM rašė:Vat dilema mane aplanke, padekit susivokt.Reikia ant posunkio tokio spiningo 8-28g ir 2,5m uzdet rite. Noriu didesnes ir istvermingesnes... taigi kol kas pora kandidatu:
1. Shimano Twin power 11metu 4000 dydzio
2. Daiwa Certate 4000 senesnis modelis
Gal kazkas koki argumenta ne is bato traukta, kodel viena arba kita, arba ne vienos?
Bus metomos vartikles iki 30g bei dugnas galvasnukiais po 20-30g (retsykiais gal net 40g) dauzomas.
Dėl tų 2011 metų TP su X-Ship dar mažoka informacijosDainiusM rašė:...TP su PG tik 1000 dydyje randu...
Apie tokius dar negirdėjauSauliusM rašė:...cia kalba apie tuos kur korpusas is CI4...
nu nezinau kaip konkreciai certate tame dydyje, bet siaip ant 3500-4000 daiwos tai susivyniojes 50 lb pintala menkes is barkaso ne viena syk su 250-380gr pilkeriais uz ausu tampiau ir velnias tu daiwu negriebe. dzerkavau dar su slider 10s su tokia daiwa. dar surfo svarelius su ragais is juros dugno roviau. viska anos man atlaike. jei kokiu tunu su marlinais negaudysi, tai manau turetu gyvent tas certeitas kuri laika. va K.Kuzminas rase kad Nilo eserius su tokiu certeitu dubasino...DainiusM rašė:Kazi kaip su pagrindinem porom, kuri is anu atsparesne
kaip cia kazkas sake, tai nera rites defektas o daiwos skiriamasis zenklas.DainiusM rašė:Gal visgi labiausia noretusi, kad po puses sezono neatsirastu urzgimas riteje, nepakenciu jo...
Berods MYR RYBOLOVA apie Daiwa rašė, kad "specifinis stuksenimas nėra ritės defektas, tai- konstrukcinis mechanizmo ypatumas"SauliusM rašė:...daiwa gersi draugauja su pintu ir turi daug galios, bet megsta urgzt...
nors vienas teisingas zmogus, o to pastoviai:DainiusM rašė:...kad po puses sezono neatsirastu urzgimas riteje, nepakenciu jo...
arba :SauliusM rašė:tai nera rites defektas o daiwos skiriamasis zenklas.
pasakyciau as rites pavadinimaXrapas rašė:"specifinis stuksenimas nėra ritės defektas, tai- konstrukcinis mechanizmo ypatumas"
jo pritariu. bet su viena salyga. kad nesi jautrus tam kaip vizualiai atrodo suklotas valas. bet tai tik vizualus atrodymas, realiai per 2 metus nenumete nei vienos barzdos.Xrapas rašė:Tada SORON...čia rimtaiDainiusM rašė:... labiausia noretusi, kad po puses sezono neatsirastu urzgimas riteje, nepakenciu jo...
ne nu bliamba, nu as tai sakyciau kad cia kaip tik yra super zjbysDainiusM rašė:... tokios kalvisko darbo. ..
+1. o dar ypac jei seno. beje, bitejplius kazkoks bakurs jau puse metu nuliova 3500 certeita parduot nesugeba...DainiusM rašė:...
Jauciu eilini karta svarstykles nulinks i seno gero certate puse.