Kleckas1978 rašė: Nu tu kaip visalaik - nei pats gi jai atstovauji nei ka o vistiekm gini nors pats supranti kad nieko gero is jos.
nu mano poreikius ji pilnai tenkintu: lengva, greit surenkama, kiek supratau gana stabili, neskesta. sokiu valtyje nedarysiu per uraganus nei zvejot, nei pasiplaukiot nematau reikalo. man vienintelis jos minusas - kaina, kuris ir nulemtu PVC naudai...
Kleckas1978 rašė:Bet kokia 3m PVC gali "bortais" vaikscioti ir jokio pasvyrimo ar pan nebus su sita dviese valtyje butu zopa jei abu i viena puse nueitumet, o jei noretum ilipti per borta i tuscia valti manau nereikia pasakoti kas nutiktu
nu taip... cirko numeriam gal ir nelabai tinka...
Kleckas1978 rašė:Stai PVC 3m jau net i jura leidzia plaukti - o as noreciau paziureti kaip tu bent po kursiu mares varinetum kai vejas 10m/s ir banga vos tik 0,5m butu - manau pamperso ne vieno prireiktu

o pvc del to kad oro pripusta labai graziai banga kele i virsu ir savo akim esu mates kaip gryzta is mariu nuųo farvaterio kai valties viduj 5-10cm vandens ir viskas
nu PVC mates ir kaip gryzta su vandeniu, ir kaip bangas kelia... o tu toj shtatskoj bent stovejes? as nesuprantu, tu PVC stumdai kad taip ant jos varai?
Kleckas1978 rašė:Kiek matei PVC nuskendusiu????? man dar to neteko nei girdeti nei matyti.
Ten gi pas jas nuo 3+1 kameros iki ..... ir kad visas tris ar daugiau iskart perplest tai reikia turet neeiliniu sugebejimu.
o kiek zinai nuskendusiu su porta-bote? apie sauguma gi kalbejai...
Kleckas1978 rašė:Vienu zodziu jei man reiktu rinktis as net neabejodamas PVC pirkciau o tavo pamastymai daugeliu atveju neiteisingi

ir as pirkciau PVC, nes kaina skirias 3 kart ir daugiau, bet jei kainos butu vienodos - vienareismiskai porta-bote...