Kaip suprast (PALENGVYTU)Bratka rašė:Tik ziurek,netycia palengvintu neprisipirk.

Kaip suprast (PALENGVYTU)Bratka rašė:Tik ziurek,netycia palengvintu neprisipirk.
O tai jei palengvintas tai prastas?Bratka rašė:Kai krautuven nueisi,paprasyk kad duotu palengvinta ir normalu,tada ir suprasi
Tai va nusipirkau 4 svytuokles pradžiai užteks. Ir ka galiu pasakyt prisileides vone išbadžiau ir kiekvienas atlieka savo funkcijaBratka rašė:Na nebent gaudysi su juo iki 1,5m gylije,ir labai daug kantrybes turesi
Ant visu kibo ?giedrius1996super rašė:Tai va nusipirkau 4 svytuokles pradžiai užteks. Ir ka galiu pasakyt prisileides vone išbadžiau ir kiekvienas atlieka savo funkcijaBratka rašė:Na nebent gaudysi su juo iki 1,5m gylije,ir labai daug kantrybes turesi
Del pavadziu,jei sciupoka gaudai tai dek koki turi...jei tikslingai esereca,tada volframa kuo kudesni,arba isvis be pavadzio,jei maza tikimybe kad sciupokas griebs.....Shtulas rašė:Arba pražiūrėjau arba nėra tikslaus atsakymo... Domina toks dalykas, kokius pavadėlius naudot gaudant balansyrais? Taikinys lydekos/ešeriai. Dar domina atsakymas į klausimą (gal durną, gal ne), kokio storio grąžtą geriau rinktis žvejojant blizgutėm/balansyrais? Pats galvoju, kad kuo platesnis, tuo geriau, bet... Kaip yra iš tiesų? Esu pradedantysis, tai profai jei sakysit, sakykit mirtingiesiems suprantama kalba
Del titaniniu garztu,tai ne tas pats kas barnaulasShtulas rašė:O kaip tie ale titaniniai grąžtai? Su jais irgi tiek pat vargo kaip ir su barnaulais?
Bratka, aš visada tik volframinius naudoju, reiškia tiks manBeje, kažkada užmačiau KOTE kažkokius super duper pavadokus, kaina, berods, 9 Lt./vnt. Paklausus kuo jie įpatingi, atsakė, kad visiškai neturi atminties, patvarūs, kokybiški, nenukenčia masalo veikimas, ilgaamžis ir t.t. Gal kas bandė tokius prabangius? Davė pačiupyt, tai toks tikrai gan neįprastas daiktas, bet kai aš ne profas tokių reikalų, tai man mažai ir "kasė"...
Jie ir yra titaniniaiShtulas rašė:Vegį, nu žinau, kad jie ne titaniniai, titano už tokius pinigus nenupirksiTik va įdomu, kuo jie tokie stebuklingi, kad kaina 4-5 kartus didesnė, nei, tarkim, barnaulo. Tuo, kad kilogramu lengvesni?
titaniniai matyt ...Shtulas rašė:Beje, kažkada užmačiau KOTE kažkokius super duper pavadokus, kaina, berods, 9 Lt./vnt. Paklausus kuo jie įpatingi, atsakė, kad visiškai neturi atminties, patvarūs, kokybiški, nenukenčia masalo veikimas, ilgaamžis ir t.t. Gal kas bandė tokius prabangius? Davė pačiupyt, tai toks tikrai gan neįprastas daiktas, bet kai aš ne profas tokių reikalų, tai man mažai ir "kasė"...
Svoryje. Ir tiktai.Bratka rašė:Ir as apir ta pati kalbu,taip didelis.