neturius reiskias as draugu..MariusM rašė: plius gi stengiasi ne po vieną norimo spalvinimo priglausti, o dar ir draugui paima

Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
neturius reiskias as draugu..MariusM rašė: plius gi stengiasi ne po vieną norimo spalvinimo priglausti, o dar ir draugui paima
turiu 3 tokiusVitolis rašė:Gal tikrai baikim apie tai kas ne į temą. Kaltas aš, nes pats pirmas ir parašiau apie Rovaną.
Geiau pasakykit, ar verta žiūrėt rimtai į Savage gear voblikus. ? Atsiliepkit tik tie, kurie jais gaudėt ar gaudot.
Kokių spalvinimų Savage Gear Prey turi?judesys rašė:turiu 3 tokiusVitolis rašė:Gal tikrai baikim apie tai kas ne į temą. Kaltas aš, nes pats pirmas ir parašiau apie Rovaną.
Geiau pasakykit, ar verta žiūrėt rimtai į Savage gear voblikus. ? Atsiliepkit tik tie, kurie jais gaudėt ar gaudot.
http://www.kibk.lt/categories/1063-savage_gear_prey_89
ir viena toki
http://www.kibk.lt/categories/1422-4pla ... g_lowrider
dirba jie graziai ir gaudo zuvy,man jie neblogi
Kokių spalvinimų Savage Gear Prey turi?
Abiejose berods yraTadunce rašė:To EvaldasZ : Ar fabuose buvo Mojarilla? A kitur kur jamei?
kastingistu ir panasiu iskrypeliu irgi nelabai toleruojuTaacis rašė: fotografavimo ir kitokių iškrypimų
Turiu prey 69 lėtai kylantis 1 vob leriuką, tvičinasi gražiai, gaudžiau su juo mažai, turėjau 1 kliovąVitolis rašė: Gal tikrai baikim apie tai kas ne į temą. Kaltas aš, nes pats pirmas ir parašiau apie Rovaną.
Tai ar ne lygisDainiusM rašė:Per maxai vietos mano dezej, kad TOKIAIS ana uzkisinet...
turiu raidenus gal 3 ar 4Vitolis rašė:Tai ar ne lygisDainiusM rašė:Per maxai vietos mano dezej, kad TOKIAIS ana uzkisinet...![]()
Pagodi, kai pradėsiu lupt lydokus, ir pas tavi vietos atsiras. Kurkulisble
Vuo. Girdž Dainiau- gaudojudesys rašė: turiu raidenus gal 3 ar 4ir gaudo lydzius tikrai neblogai
kaip uz tokia kaina,tai vobliaiVitolis rašė:Vuo. Girdž Dainiau- gaudojudesys rašė: turiu raidenus gal 3 ar 4ir gaudo lydzius tikrai neblogai
Vans ir mon gaudys
O maž tik jauniem gaudo
Maž diedui bus kitep
Padabosma
Juozukas GBL spalva? Maniškis AY spalvytė. Tai gal pora turiu ant jo. O vat Rapaliukas mano flat rapas Perch, tai tik kartą iššovė. Bet tai tik pernai maudyt pradėtas. Retokai ir statau aš jį kažkodėl. Gal kitais labiau tikiu, todėl dažniau anis man ein maudytisjudesys rašė:kaip uz tokia kaina,tai vobliaiVitolis rašė:Vuo. Girdž Dainiau- gaudojudesys rašė: turiu raidenus gal 3 ar 4ir gaudo lydzius tikrai neblogai
Vans ir mon gaudys
O maž tik jauniem gaudo
Maž diedui bus kitep
Padabosma
![]()
bet mano mylimiausi du vobliai tai yo-zuri 3D minnow 100 ir rapala flat rap 10, ypac yozuris gold spalvos
jo GBL,o rapala flat rap Original Pearl Shad spalva gera,dar pora kokiu spalvu reiks sio modelio isigytJuozukas GBL spalva? Maniškis AY spalvytė. Tai gal pora turiu ant jo. O vat Rapaliukas mano flat rapas Perch, tai tik kartą iššovė. Bet tai tik pernai maudyt pradėtas. Retokai ir statau aš jį kažkodėl. Gal kitais labiau tikiu, todėl dažniau anis man ein maudytis
Esu ant jų pagavęs, taip kad viskasVitolis rašė:... maž tik jauniem gaudo...
Než. nemačiau. Mano toks.
gaudau srovėj, tai spiningo galu kas 3 maždaug ritės abarotas patvičinu porą kart maždaug, po to kas 2 abarotas, kas 4. Bet ir tolygiai traukiant ne ką prasčiau jamaVegys rašė:shelwius, kaip jį trauki ?