siaip tai atrodo,kad neiklijuota virsunevladas96 rašė:tai ir nezinau, ar iklijuota ten ar nena o jeigu neiklijuota, nesulinks jis kaip baronka, kai bus traukiamas vobleriukas?
na, gal isigijai ir isbandei sita kota ir gali kazka pats papasakot ? butent AVS66ULF2 domina. as irgi mastau apie ji. pritaikymas labai panasus. tik as stovinciam vandenyj retokai gaudau. gal dar kas kokiu atsiliepimu, pastebejimu... ?Tadunce rašė:Na, mikrobininkai, patarimo reikia![]()
Jaučiu, kad mano spiningėlis dar labai ilgai neateis, tai dairausi kažko, ką turėtų vietoj, šiandien neatėjo į galvą pakratyt vietoj ką turi, bet variantus turiu:
AVS66ULF2 (0.75-5.25)
AVS66LF2 (1.75-7)
Panaudojimas - ežerai ir ešeriai mikriukais, vobleriukais arba Šventoji ir šapaliukai, upėtakiukai vobleriukais
Gal kas turi, kokie atsiliepimai (per lėtas, per sunkus, per greitas...)
..Jau antra toki AVS66ULF2 koteli turiu,kodel antra? ogi esu kazkada sulauzes per savo kalte i medi,ilgai masciau ir bandziau kitus kotus,net japona i rankas buvau paemes,nu neprilipo jis man taip kaip amerikonas,tokio koto kaip sis man nera geriau,cia aisku tik mano tokia asmenine nuomone,ir dar vienas pastebejimas kad visi amerikonu ziedeliai yra siek tiek didesni nei tarkime japoniski spiningai Ul ir L klasses,bet as esu priprates jau prie to tad sakau drasiai kotukas yra liuks.Evaldas Z rašė:na, gal isigijai ir isbandei sita kota ir gali kazka pats papasakot ? butent AVS66ULF2 domina. as irgi mastau apie ji. pritaikymas labai panasus. tik as stovinciam vandenyj retokai gaudau. gal dar kas kokiu atsiliepimu, pastebejimu... ?Tadunce rašė:Na, mikrobininkai, patarimo reikia![]()
Jaučiu, kad mano spiningėlis dar labai ilgai neateis, tai dairausi kažko, ką turėtų vietoj, šiandien neatėjo į galvą pakratyt vietoj ką turi, bet variantus turiu:
AVS66ULF2 (0.75-5.25)
AVS66LF2 (1.75-7)
Panaudojimas - ežerai ir ešeriai mikriukais, vobleriukais arba Šventoji ir šapaliukai, upėtakiukai vobleriukais
Gal kas turi, kokie atsiliepimai (per lėtas, per sunkus, per greitas...)
Siaip cia jau visai nebe UL, o L klases kotas.dirigentas rašė:Sveiki zadu kazka panasaus pirkti jusu nuomone apie ji ar vertas jis tos kainos?![]()
http://parduotuve.spiningavimas.lt/spin ... -1214.html
Turiu sita padara, nezinau kam tu ji naudosi, as naudojau upetakiams, o vaikis su anuo daba viska smaugia kas eina. Tai ir lydziai iki 8 kg, jam bez problemdirigentas rašė:Sveiki zadu kazka panasaus pirkti jusu nuomone apie ji ar vertas jis tos kainos?![]()
http://parduotuve.spiningavimas.lt/spin ... -1214.html
nery ar nemune nuo kranto naudociau 3m na is bedos 2,7m bet ne trumpesni kota - vistik ten uzmetimas ir pravedimas iskisus is uz krumu ar pan. koto gala butu 1 vietoj - o tam reikalui tiek 2-2,4m kotai mano poziuriu per trumpi - o padoresni kota uz 200 lt as nezinau 2,7-3m kategorijoj - nebent galiu pasiultyti dragon team dragon savo 2,7m 3-14gr uz puse rovanos kainos - 200lt.PelkiuSenis rašė:Nezinau kodel, bet man tokia nuojauta, kad pvz kokiek sapalam Nery ar Nemune gal trumpokas, o dar skaiciau, kad pas juos rites laikikliai luzta...