šapalam labai liuks naktį fosforiniai, ypač didesni, pradedant nuo 66mm. O čia tas sunkiasvoris ? Heavy minnow s ? labai jau prastai metasi jie, tabaluoja labai metant...
šapalam labai liuks naktį fosforiniai, ypač didesni, pradedant nuo 66mm. O čia tas sunkiasvoris ? Heavy minnow s ? labai jau prastai metasi jie, tabaluoja labai metant...
Taip, cia tas sunkusis. 66mmshelwius rašė: šapalam labai liuks naktį fosforiniai, ypač didesni, pradedant nuo 66mm. O čia tas sunkiasvoris ? Heavy minnow s ? labai jau prastai metasi jie, tabaluoja labai metant...
naktį šapalai aplamai didesnius mėgsta, žinoma ima ir mažuosius, bet pagrindas nuo 5 ar 6cm, fosforiniai šitie tikraiPelkiuSenis rašė:Taip, cia tas sunkusis. 66mmshelwius rašė: šapalam labai liuks naktį fosforiniai, ypač didesni, pradedant nuo 66mm. O čia tas sunkiasvoris ? Heavy minnow s ? labai jau prastai metasi jie, tabaluoja labai metant...Sakai sapalai megsta
O as pamasciau apie koki starki su samu
kiek žinau, tai būtent šio modelio (heavy s) didžiausias yra 66mm.hamis rašė:o ju buna didesniu nei 66mm? 66 yra 16g, noretusi siek tiek sunkesnio.
kaip ir sakiau, jis užsimeta visai neblogai, tik kad kabliai valą gaudo. O kiek pačiam teko susidurt, tai toliausiai skrenda Duel heavy sinking minnow --> http://www.duel.co.jp/english/products/ ... index.htmlhamis rašė:tai ir ziurejau, kad 33mm, 44mm ir 66mm tera. Kokios alternatyvos butu, tik su patikimesniu skrydziu?
jackson pin tail tune 9cm 28gr dar geriau skrenda. bet tai kas is to skridimo, kad ans kaip akmuo ir gaudyt tai vargas su juo.shelwius rašė: toliausiai skrenda Duel heavy sinking minnow --> http://www.duel.co.jp/english/products/ ... index.html
LM valo bent jau man nei vienas dydis negaudo, o vat heavy s modelis gaudo...Ovkas rašė:33 yozurikas valą gaudo, 44 arba 66 tikrai nea
Trišakiukai tarpusavy pastoviai susikabinaOvkas rašė:33 yozurikas valą gaudo...
aš jam tik vieną trainyką gale palieku (owner 10nr).Xrapas rašė:Trišakiukai tarpusavy pastoviai susikabinaOvkas rašė:33 yozurikas valą gaudo...
kas trukdo pamainyti į mažesniusXrapas rašė:Trišakiukai tarpusavy pastoviai susikabina
O kas trukdo iškart gamykloj normalius uždėtMariusM rašė:...kas trukdo pamainyti į mažesnius...
manau vartotojiškumo skatinimas, o gal pačio masalo balansui reikalingi tokieXrapas rašė:O kas trukdo iškart gamykloj normalius uždėt?
reiks tuomet apsirūpintSauliusM rašė:labai gera spalva. ima sapalai tuos ryskiai oranzinius voblerius tiktai taip. aisku ne visada. kartais ima rekianciu spalvu, kitakart naturaliu nori. bet tikrai visokie oranzai nera beviltiski.
Xrapas rašė:Kažin, kaip šitie?
O tai ne, galvojiSauliusM rašė:...dar per mazai vobleriu turi?...
95 šito spalvinimo ir pas mane kažkaip nekaltasVaidis rašė:Pas mane Agarron'as 110 tokio pats spalvinimo tyli ko taisPamėtai su juo, neim, užsikabinu Pointerį "vaiduoklį" bac yra
Šitie owneriukai neblogai laksto:Xrapas rašė:shelwius rašė:...toliausiai skrenda ...