ne nu yra ir apvaliu gal... bet norint pamatuot tai reik optinius o ne mechaninius matavimo metodus naudot. ta prasme kist po mikroskopu su skale ar fotografuot salia etalono...Menke rašė:nes praktiskai visi tie valai poksti
ne nu yra ir apvaliu gal... bet norint pamatuot tai reik optinius o ne mechaninius matavimo metodus naudot. ta prasme kist po mikroskopu su skale ar fotografuot salia etalono...Menke rašė:nes praktiskai visi tie valai poksti
nu man ar taip ar taip reikia valo tai as surizikuosiu...Menke rašė:as sita vala irgi norejau uzsisakyt is cabelas, bet kai paskaitinejau atsiliepimus, tai noras praejo. Uz atlanto jis vertinamas kaip paskutinis Š......SauliusM rašė:nu sufix imakalavo vien gore gija, sitie imakalavo dviXrapas rašė:Iš "voratinklių" šitas gali būti įdomus:
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=4242
Jei išties skęsta kaip fluorokarboninisGintas man pastoviai siulo ana pabandyt kai i Kota uzeinu ale bet as vis susilaikau, nes nu tu valu ir taip be proto yra prisipirkta ir neturiu laisvos rites net i katra ana vyniot galeciau...
Tas 50m. tai tik ant žieminio gal spiningėlio. Na pats suprask, kiek tau reiks bekingo, kad normaliai užpildyt bugnelį su 50m.? Na dar kokį kartą nutrauksi gabalą ir išmest beliksnavodruck rašė:Draugai, turiu UL spininga 0 - 8g , megstu eserius zvejoti, Dabar atsiradus tam naujam valui Berkley, klausimas toks, ar patikimas butu Nanofil 50m 0,06mm Clear 0.0723mm 3.357kg ? Ir ar apsimoka pirkti 50 m , ar geriau 125m kad pilnai ant rites susivyniotu?
na oki, o tai to berkley 0.06 / 0.0723 mm / 3.357 KG , ar uztenka eseriams gaudyti pakrantemis, ar geriau imti 0.08 ?Vitolis rašė:Tas 50m. tai tik ant žieminio gal spiningėlio. Na pats suprask, kiek tau reiks bekingo, kad normaliai užpildyt bugnelį su 50m.? Na dar kokį kartą nutrauksi gabalą ir išmest beliksnavodruck rašė:Draugai, turiu UL spininga 0 - 8g , megstu eserius zvejoti, Dabar atsiradus tam naujam valui Berkley, klausimas toks, ar patikimas butu Nanofil 50m 0,06mm Clear 0.0723mm 3.357kg ? Ir ar apsimoka pirkti 50 m , ar geriau 125m kad pilnai ant rites susivyniotu?
as tai 0,16-0,20 kazkur. jei amerikanska tai 10-15 Lb...judesys rašė:kokio storio pinta vala naudojat tvicingavimui su voblais? naudoju nuo 8 iki 23gr. svorio voblus
dekuiSauliusM rašė:as tai 0,16-0,20 kazkur. jei amerikanska tai 10-15 Lb...judesys rašė:kokio storio pinta vala naudojat tvicingavimui su voblais? naudoju nuo 8 iki 23gr. svorio voblus
Jei su mėsmale, tai nebūtinai. Galima ir plonesnius naudot. Aš naudoju 0,12-0.16. žinoma jei tos ritės du bugnai, tai ant vieno ir storesnis yr reikalui esant.judesys rašė:dekuiSauliusM rašė:as tai 0,16-0,20 kazkur. jei amerikanska tai 10-15 Lb...judesys rašė:kokio storio pinta vala naudojat tvicingavimui su voblais? naudoju nuo 8 iki 23gr. svorio voblus
Mačiau jau Multą pardavinėjiMarius1 rašė:Jei multui, tai ir 20lb naudoju,
Nepatinka man vobleris kosmosan skrendantis![]()
Su mėsmale plonesnių užtenka
http://www.powerpro.com/publish/content ... lines.htmlsalatis11 rašė:O 5 Lb, tai koks storis mm?
Va būtent, kad "rašo"... Nu koks skirtumas kiek ten parašyta? Juk vistiek niekas nesugeba objektyviai išmatuoti tų mm... Lieka optinis matavimas, bet vėl neaišku- ar tas storas (atrodantis) pintukas nesuplonėja, kai gale jo būna pririštas tarkim vobleris (turiu omenį, kad optiškai 0,06 pintukas atrodo kaip 0,3 storio "paliovk4", viela. Bet va jeigu jį ištempus, gal jis paplonės iki 0,2 storio)...PelkiuSenis rašė:http://www.powerpro.com/publish/content ... lines.htmlsalatis11 rašė:O 5 Lb, tai koks storis mm?
Raso, kad 6.5Lbs/3kg 0.06mm
Nu pvz. micro jige svarbu valo storis.Taacis rašė:Va būtent, kad "rašo"... Nu koks skirtumas kiek ten parašyta? Juk vistiek niekas nesugeba objektyviai išmatuoti tų mm... Lieka optinis matavimas, bet vėl neaišku- ar tas storas (atrodantis) pintukas nesuplonėja, kai gale jo būna pririštas tarkim vobleris (turiu omenį, kad optiškai 0,06 pintukas atrodo kaip 0,3 storio "paliovk4", viela. Bet va jeigu jį ištempus, gal jis paplonės iki 0,2 storio)...PelkiuSenis rašė:http://www.powerpro.com/publish/content ... lines.htmlsalatis11 rašė:O 5 Lb, tai koks storis mm?
Raso, kad 6.5Lbs/3kg 0.06mm
Ir apskritai- kam spininge svarbu valo storis? Nu apart to, kad "ar tilps man į špulę, ar reiks nukirpti 10 metrų"...
Visai kitas jausmas, kai lengvutis masaliukas beveik be jokiosMarius1 rašė:Daug kur svarbus storis: ir voblerio panardinimui, ir gaudant vėjuotą dieną ir metimo nuotoliui ir t.t.
Tai aš ir manau ,kad svarbu kokio storio yra valas, o ne kiek ant jo špulės parašyta.Marius1 rašė:Daug kur svarbus storis: ir voblerio panardinimui, ir gaudant vėjuotą dieną ir metimo nuotoliui ir t.t.